![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata. (IMG:style_emoticons/default/coffee.gif)
M-a dat jos din pat sefu, brutal, la 8.30, ca nu avea cheie sa intre la sala. Si uite asa ma doare capul acum (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata!
Lotte have fun! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Cum adica is pe bune cu mama muzei? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Aaaa azi e ultima zi de munca, plec la mamaaaa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aici ploua si e ovreme inchisa da' e caldut O zi buna va doresc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Lotte, concediu placut si distractiv! Am periat pisicu' vreo jumatate de ora, acum ma duc la stapan. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Acum te duci sa perii stapanul? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ce e in stanga jos sub coaste? Doaaaleee (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata.
Splina este. |
|
|
![]()
|
|
Doare rau! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tot mai doare? Lasa atunci berea si mancarurile grase, macar cateva zile.
|
|
|
![]()
|
|
Gras nu prea mananc!
Berea da as putea sa o las (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Da ar fi misto si daca m-as odihni oleaca (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Neata!
Ploua cu galeata (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ! sper ca in weekend nu va mai ploua... nu o sa putem sta prea mult la slujba de inviere daca mergem la biserica romaneasca. De fapt e doar o capela inchiriata si nu incape toata lumea, anul trecut au fost vreo 350 de oameni si s-a stat in curte si pe strada de langa biserica cu slujba proiectata pe ecran si cu difuzoare (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ; al meu a venit cu ideea de a merge la biserica rusa sau la cea greceasca, dar pentru mine nu e acelasi lucru, as vrea sa aud totusi rugaciunile si pe limba mea. 3A ma bucur ca e ok baiatul! Lotte vacanta placuta! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Multumesc frumos, fetelor, mai pregatesc bagajul si la 1 si un pic plec spre aeroport.
Aseara mi-am pus un pahar cu vin din care am baut doar jumatate.Dimineata ma trezesc tare insetata si iau paharul, crezand ca e apa. Am tinut vinul in gura si l-am scuipat. In afara de senzatia aiurea de dimineata, la ora 9 trebuia sa fiu la Peugeot sa imi iau masina. Daca nu inghiti alcool doar il tii in gura, iese pozitiv testul de alcoolemie? M-am spalat pe dinti, si am tinut ulei in gura 10 minute, ca sa nu am miros de alcool. Pup. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 06:29 PM |
|