IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

137 Pages V  « < 132 133 134 135 136 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXVI, Discutii diverse : Muzica, bautura, barfe, conversatie
Master of Norule...
post Apr 16 2009, 10:17 AM
Post #1331

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

'Neata
Have fun Lotte. Ce poza sexoasa ai la avatar. (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
Albinuta fantoma aia a ta isi face de cap, pune si tu intr-un pahar niste bere pt. ea poate o sa fie incantata si nu va mai sacaie.
Si eu ma apuc sa fac bagaje dupa amiaza plecam.
3A copii se vindeca repede,ei nu-si fac atatea probleme ca un adult la o rana chiar si nasoala si subconstientul ii ajuta mult la vindecare.
Roxi cand sughite poti sa-i dai cateva picaturi de lamaie si trece.
Eu is cam obosita ca am bagat ieri treaba ca berila si m-am culcat si tarziu.
Pe de alta parte de abia astept sa ajungem acasa.
Sa aveti Sarbatori fericite si pt. cele cu copii un iepuras cu tolba plina.

This post has been edited by Master of Norules: Apr 16 2009, 10:18 AM
Go to the top of the page

+Quote Post
albinuza
post Apr 16 2009, 10:46 AM
Post #1332

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Au venit in inspectie aia de la firma pentru care lucram acum. Adica cea mai mare. Ca mai sunt vreo 2, da cu ce lucram pentru alea, ar putea sa plateasca 2 oameni. SI sunt toti prin hala si se benocleaza (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Is vreo 8. Suntem ca la muzeu aici...

+Quote Post
dr_wise
post Apr 16 2009, 11:16 AM
Post #1333

Musafir

Buna dimineata!!!
Lotte, iti doresc drum bun si sa ai parte de un Paste insorit, calduros si plin de momente frumoase in Cipru. Ar trebui sa-ti dea cipriotii o diploma de cetatean de onoare, fiindca esti unul din turistii fideli. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Te astept cu poze si povestiri.
BTW, ce-ti mai face admiratorul din umbra? Mai lasa cate o sticla de vin rosu pe birou?
3A, sa de Dumnezeu sa se insanatoseasca repede, dar din experienta mea, copiii se refac intr-un timp scurt. Sa ne traiasca si sa aiba parte de cat mai putine nastrusnacii. Fiu-meu a fost muscat de un liliac cand era ciutan de scoala generala. Da' zdravan! Avea doua intepaturi zdravene in deget, ca si cum ar fi fost muscat de un vampir. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cand l-am vazut, sa mi se faca rau! S-au mirat asistentele de la urgente. Avusesera parte de pacienti muscati de caini, pisici, cai, serpi, da' de liliac era primul caz. Asa suntem noi, deschidem "trenduri"...Fratele meu l-a strigat "Dracula" o buna perioada de timp (fratele meu e mai mare decat mine cu 10 ani, dar e tare glumet), iar Bogdan a facut o gramada de injectii antirabie, o parte in mana, o parte in burtica, langa buric, subcutanate. Nu i-a convenit deloc, da' a tacut malc, nici pas nu s-a auzit. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Ieri mi-am spalat si calcat absolut toate hainele de vara, hotarata sa defilez astazi gatita pruna pe colac. Cand colo, ce sa vezi?! Azi e innorat (ploua la Bleky (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) si nu mai sunt caldurile din zilele trecute. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Si tot ieri mi-am depus CV-ul si scrisoarea de intentie la trei agentii de plasarea fortei de munca de aici. Nu trag sperante prea mari, da' cine stie de unde sare iepurele...

This post has been edited by dr_wise: Apr 16 2009, 11:18 AM

+Quote Post
blekytza
post Apr 16 2009, 11:31 AM
Post #1334

Incurabil

Group: Obsedat
From: Nice
Member No.: 5,113

Sunt socata, ieri au jefuit biroul de posta de langa blocul meu! jaf armat in toata regula cu ostatici si tot vacarmul, nu pot sa cred! eu ieri am fost sa scot un pachet, era prea aglomerat, eram obosita si am zis ca merg astazi. Posta e inchisa pentru 15 zile pentru ancheta, pachetele vor fi redistribuite la alte agentii, deci tre sa ma duc sa ma interesez ca e gps-ul cumparat acum vreo 2 saptamani si neaparat trebuie sa il recuperez rapid!
Doamne fereste, a fost o singura victima, unul dintre hoti impuscat, dar prin ziare au anuntat ca "incidentul" nu s-a soldat cu victime sau cu acte de violenta!!! cum fara violenta daca au pus pistolul la cap unor oameni nevinovati care stateau la coada pentru o scrisoare? paguba cica ar fi estimata la 20 000 ...
+ bunurile luate de la angajatii postei si de la oamenii ce stateau la coada la ghiseu
in ce lume traiesc?

+Quote Post
kalua
post Apr 16 2009, 11:33 AM
Post #1335

Musafir

Sa fie cu folos depunerea de acte, doftoreaso!
La noi e inca frumos si cald, dar azi cica vine vijalaia si de maine 14 grade.

+Quote Post
dr_wise
post Apr 16 2009, 11:42 AM
Post #1336

Musafir

Multumesc!
Sincer, sunt cam in dezavantaj aici...luxemburghezul de rand vorbeste cel putin trei limbi, luxemburgheza, germana si franceza, asta daca nu e vreun pui de portughez, sau italian, fiindca astea sunt comunitatile cele mai mari din ducat. Bashca, putina engleza. Asa ca 99, 99% dintre angajatorii cer cele trei limbi cunoscute la perfectie, plus engleza si/sau portugheza, if necessary...
Cum mi-o fi norocul.
Bleky, poate nu esti la zi cu stirile din Romania...acolo au inceput sa aiba loc astfel de evenimente aproape saptamanal. Culmea e ca ultimele s-au petrecut in acelasi oras.

This post has been edited by dr_wise: Apr 16 2009, 11:45 AM

+Quote Post
kalua
post Apr 16 2009, 11:59 AM
Post #1337

Musafir

Doamne, Bleks, cred ca si eu as fi socata sa aud ca s-a intamplat asa ceva in imediata mea apropiere. Doamne fereste!

Dar se poate si mai rau: luni, un tata a 5 copii, a accidentat voit o fetita de 13 ani, a ranit-o grav si apoi a violat-o. Nici n-am cuvinte si mi se intoarce stomacul pe dos cand ma gandesc. In ce lume traim? Groaznic!

+Quote Post
lotte
post Apr 16 2009, 12:03 PM
Post #1338

Incurabil

From: Ro Mania
Member No.: 324

Dr_wise, bafta multa la joburi.
Vremea s-a indreptat in Cipru, asa ca voi avea un weekend frumos.Revin cu poze si impresii.

Admiratorul lucreaza in Franta, mi-a trimis email ca are o sticla de vin pentru mine si un magnet, vine in Ro in iunie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Pup.

+Quote Post
blekytza
post Apr 16 2009, 12:04 PM
Post #1339

Incurabil

From: Nice
Member No.: 5,113

Cu stirile din Romania nu sunt deloc la curent, mai rar sa citesc un ziar in ultima vreme; chestia e ca s-a intamplat atat de aproape de mine si ma sperie cumplit, o fi el cartier rezindetial dar nu imi mai inspira siguranta.

Dr. in alta ordine de idei, iti tin pumnii pentru job!

Kalua e ingrozitor ce s-a intamplat cu fetita, cum ii suporta pamantul pe astfel de oameni?

+Quote Post
Roxana_
post Apr 16 2009, 12:37 PM
Post #1340

Musafir

Doamne Bleks, bine ca de data asta te-a ocolit intamplarea, ca-n ultima vreme ai fost martor la diverse chestii.

Kalua, handicapat omu'.

+Quote Post

137 Pages V  « < 132 133 134 135 136 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th September 2025 - 03:25 AM