![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Astia cred ca au realizat ca nu sunt pana marti si au intrat in panica. Parca mai au nevoie de aia, ba parca si de aia... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Doamne ca tare mi.s importanta! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cand ai zis ca pleci, albi?
Si eu am avut zeama de-aia de la Schwarzkopf, cred c-am folosit vreo 10 stecle pe putin. Mi-a placut si parca-i facea si parului oleaca de bine. Zic eu. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
In noaptea asta plec! Am cel putin 12 ore de mers cu masina! Pe autostrada! Ceea ce e plictisitor (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albi, drum bun si distractie placuta! Faceti si voi cu schimbul la condus, ca sa nu va ia somnul la volan.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Drum bun, albina! Noi am fost o data cu masina de la München pana in Puglia, la bucata. Am mai facut pauze, am baut cafelici multe si bune, n-a fost chiar rau.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Calatorie placuta Albi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Ce mi'as dori si eu sa ajung in sudul Italiei (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Trebuie sa ajungi Kary! E superba zona (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Aaa nu e vorba de oboseala! Am zis ca plecam la noapte ca sa ajugem la o ora relativ acceptabila acolo! De condus nu e problema! Multumesc frumos pentru urari, sper sa fie bine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albi, Paste fericit!
Mama ce poveste frumoasa a facut Book la Mafia si eu fusei omorata din start (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Ce mi-ar fi placut si mie sa ma bag la scenarii pe acolo. |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ei, povestea nu am facut-o chiar eu... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Drum bun, albinuto! Aseara pisica mea se uita pe ecran la laptop si nu stiam ce face. Cand o vad ca iti ataca albinuta miscatoare! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) M-am prapadit de ras, nu alta! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Doctore, multa bafta cu Cv urile!
Albi drum bun si Paste fericit! Rox, se mai trezesc astia dupa niste ani ca au pierdut hirtiile sau a uitat cineva sa le introduca in baza de date. Bine ca le ai, asa fac si eu, pastrez tot, deformare profesionala. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am visat-o pe Sara azi noapte, era asa frumoasa cu obrajorii ei fini si o pupaceam intruna. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 09:51 PM |
|