![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
mersi kalua (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
In noaptea asta plec! Am cel putin 12 ore de mers cu masina! Pe autostrada! Ceea ce e plictisitor (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) albi cum sa fie plictisitor cu muza misterioasa, puneti muzica si povestiti ca porumbeii am facut drumul spre Toronto de cateva ori, sint vreo 600km deci nu-i cine stie ce ca timp insa soseaua e drepta, shes in mare parte deci f plictisitor. Drumul spre New York, prin munti, cam tot 600km, cu totul alta poveste. Nici nu stiu cand a zburat vremea |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hello!!!
Multumesc pentru urari! Doamne ajuta! Albi, iti doresc Paste fericit si sa ai parte de vreme frumoasa! Si sa fii gugulita bine de parinti. Cred ca le e dor de tine. Eu am fost la praduit in doua hypermarketuri. Luai o pulpa de miel pentru "drill-ul" de maine, menta proaspata si lamai cu coaja netratata. Imi trag putin sufletul pe net, dupa care ma apuc sa o imbalsamez. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Am ajuns si io acasa... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Credeam ca nu mai scap de acolo! Acu tre sa ma apuc sa fac snitele, ca sa produc niste sandwich-uri pentru maine pe drum! Plictisitor e drumu'. Ca e autpstrada si e drept. De abia daca faci curba. Pune fata muzica si nu se plictiseste.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tre' sa ma mai si epilez in seara asta. O sa ma culc la 12 si o sa ma trezesc la 2 (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Paste fericit si voua dragelor! Oricum ne auzim cum ajung acolo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Doctore pai pune mana si mai invata o limba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai asta incerc sa fac, sa invat franceza.
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Salut tare!
M-a pocnit pofta de cozonaci si am "fabricat" unul normal si unul mini. Anterior am carat ditamai oala de lut, pe care am luat-o cadou de Paste pentru soacra mea. Activitatile astea m-au vlaguit. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albi, drum bun si Paste fericit!
In caz ca nu mai apuc. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Drum bun Albi, si distractie placuta!
In seara asta am fost la cumparaturi si printre multe subiecte de discutie se trezeste al meu ca el nu mai vrea carne de miel ca el nu mai mananca sa pregatesc separat 2 feluri de friptura! a si in plus cica avem si niste invitati ca uitase sa imi spuna din timp (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) , na meniul meu e dat peste cap, voi vedea eu ce si cum abia maine seara cand vin de la serviciu. eLady`s Hot Bar & Lounge XXVII |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 08:08 AM |
|