![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Happy esti f draguta, dar nu cred c-am nevoie de nimic. De data asta poate reusim sa ne vedem. Te invitam la o plimbare in parc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Am adormit langa pice o ora si acum nu mi-e somn. Ea doarme de vreo ora si asculta cd-ul cu 'somn usor'. |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi-ar place la o plimbare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
hiiiiiiellllau!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Good morning!
Toata noaptea m-am certat cu unu din sefi (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Is franta! (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Buna dimineata!
Trebuie sa va arat asta: (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) <object width="425" height="349"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/nSOaLH8vxYw&border=1&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b&hl=en&feature=player_embedded&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/nSOaLH8vxYw&border=1&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b&hl=en&feature=player_embedded&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="349"></embed></object> Eu am fost profund miscata si mi-au dat lacrimile. Bravo ei! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
Good morning! Toata noaptea m-am certat cu unu din sefi (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Is franta! (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif) Si eu am avut acelasi cosmar (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) . Ma certam cu sefa mea si plangeam si nemernica nu avea pic de mila. Acum sunt obosita si fara nici un chef de nimic. Si ma astept la surprize, ca la mine la job aproape totul e imprevizibil. Ieri cand stateam si eu linistita si ma pregateam sa imi vad de ale mele, primesc un telefon de la sefa care ma ruga sa n-o injur, dar vine un nene de la Comisia Europeana si trebuie sa ii asigur traducerea. A picat cerul pe mine, ca urasc sa fac interpretare, mai ales ca eu nu sunt scolita pentru asta, iar tot ce am invatat a fost mai mult autodidact, decat intr-un mediu adecvat. Dar omul a fost multumit, ce folos ca mie imi venea sa ma iau la palme, ca ma blocam la cuvinte super simple. Azi sper sa trec cat mai neobservata si sa ajung acasa safe. Va doresc o zi buna tuturor. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Impresionant clipul, Teo ! Thanks for sharing (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) .
Parca-ar fi conectata la insusi Mozart (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) fetita asta. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata (IMG:style_emoticons/default/coffee.gif)
Ma doare greieru. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Neata.
Azi m-am trezit bine. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) E soare si frumos si simt miros de primavara. De primavara si de fire arse... Nush ce tot face un coleg pe aici. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
M-am certat cu sefu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 02:59 PM |
|