![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Neata!
Eu am visat ca eram in scaun cu rotile si toata lumea ma compatimea si-mi dadea bani....m-am ridicat din pat repede si drept in picioare! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Blekytza, ce vis. (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif)
Eu nu prea imi amintesc ce visez noptile... (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am visat ca mergeam cu motoru (IMG:style_emoticons/default/rambo.gif) Eu,cu manutele mele, nu in spate. Yeaaaah (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Eu nu stiu ce-am visat. Azi nu mai am febra mare, diseara merg la sala (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata. Habar n-am ce-am visat. La noi e in continuare rece si vreme urata si nici nu se preconizeaza imbunatatiri.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Aici e iar soare si frumos. DImineata era un pic racoare.
Sambata mergem sa aranjam standul pentru targul de sambata viitoare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
'Neata, Eu am visat ca eram intr-un oras cu multe ape si niste privelisti incantatoare (ce imi place in orasul asta ca e apa multa si Argesul cred trece prin fata mall-ului apoi urmeaza un parc e frumos sa te plimbi pe malul apei si eu sunt fan apa) si am visat ca fetita mea a facut caca pe undeva si a trebuit sa-l strang in servetel si sa-l arunc la gunoi. Caaahhhhhhhh. Apoi m-am trezit sa merg la toilet si vre-o ora pe la 3 noaptea m-am foit, ca mi-a sarit somnul, azi am dormit pana la 8 jumate si am ratat si gradinita, da' macar nu-s asa adormita. Roxi pune-i si muzica clasica Mozart, Dvorac si inca cativa compozitori au bucati de muzica care prelungesc somnul. Nu mai stiu exact bucatile, am citit intr-o carte si eu ii puneam cand era asa mica muzica si cand alaptam noaptea dadeam drumul la muzica pe radio, era din aia lenta si fiica-mea acu' ii place sa cante, o duc la cantat si are ureche muzicala, chiar m-am mirat ce bine retine ritmurile. |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hello.
Mi-am dus masinuta la service. Acum savurez cu ceai condimentat. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
M-am certat cu sefu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ce ironie, am corelat statementul din semnatura ta cu ce ti s-a intamplat (visul a devenit realitate (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ). La mine lucrurile nu par sa ia astfel de intorsaturi si sper sa nu imi strice nimeni ziua. Imi bat capul cu o traducere cu niste termeni imposibili, din legi de prin 1900toamna, cu ispravnici si portarei si pedepse cu lovituri de toiag. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Szi si la mine e zi de mers la aerobic, desi ma simt ca si cum m-ar fi batut cineva cu ciocanul de snitele, ca ne-a torturat nebuna la tae-bo, mai aveam putin si lesinam pe acolo. Dar sufera baba la frumusete (slabit, in cazul meu) si nu ma las, nu ma las, nu ma las... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Foarte bine, nici eu nu ma las (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 09:55 PM |
|