IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

137 Pages V  « < 16 17 18 19 20 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXVI, Discutii diverse : Muzica, bautura, barfe, conversatie
blekytza
post Mar 26 2009, 09:52 AM
Post #171

Incurabil

Group: Obsedat
From: Nice
Member No.: 5,113

Neata!
Eu am visat ca eram in scaun cu rotile si toata lumea ma compatimea si-mi dadea bani....m-am ridicat din pat repede si drept in picioare!
Go to the top of the page

+Quote Post
Ciresica
post Mar 26 2009, 10:00 AM
Post #172

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: In livada
Member No.: 51

Blekytza, ce vis. (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif)
Eu nu prea imi amintesc ce visez noptile... (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)

+Quote Post
rozy
post Mar 26 2009, 10:03 AM
Post #173

Musafir

Eu am visat ca mergeam cu motoru (IMG:style_emoticons/default/rambo.gif) Eu,cu manutele mele, nu in spate. Yeaaaah (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Mar 26 2009, 10:25 AM
Post #174

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Neata. Eu nu stiu ce-am visat. Azi nu mai am febra mare, diseara merg la sala (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
kalua
post Mar 26 2009, 10:46 AM
Post #175

Musafir

Neata. Habar n-am ce-am visat. La noi e in continuare rece si vreme urata si nici nu se preconizeaza imbunatatiri.

+Quote Post
albinuza
post Mar 26 2009, 10:49 AM
Post #176

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Aici e iar soare si frumos. DImineata era un pic racoare.
Sambata mergem sa aranjam standul pentru targul de sambata viitoare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Mar 26 2009, 11:08 AM
Post #177

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

'Neata,
Eu am visat ca eram intr-un oras cu multe ape si niste privelisti incantatoare (ce imi place in orasul asta ca e apa multa si Argesul cred trece prin fata mall-ului apoi urmeaza un parc e frumos sa te plimbi pe malul apei si eu sunt fan apa) si am visat ca fetita mea a facut caca pe undeva si a trebuit sa-l strang in servetel si sa-l arunc la gunoi. Caaahhhhhhhh. Apoi m-am trezit sa merg la toilet si vre-o ora pe la 3 noaptea m-am foit, ca mi-a sarit somnul, azi am dormit pana la 8 jumate si am ratat si gradinita, da' macar nu-s asa adormita.
Roxi pune-i si muzica clasica Mozart, Dvorac si inca cativa compozitori au bucati de muzica care prelungesc somnul. Nu mai stiu exact bucatile, am citit intr-o carte si eu ii puneam cand era asa mica muzica si cand alaptam noaptea dadeam drumul la muzica pe radio, era din aia lenta si fiica-mea acu' ii place sa cante, o duc la cantat si are ureche muzicala, chiar m-am mirat ce bine retine ritmurile.

+Quote Post
happyCat
post Mar 26 2009, 01:03 PM
Post #178

Musafir

Hello.

Mi-am dus masinuta la service. Acum savurez cu ceai condimentat. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
deedee29
post Mar 26 2009, 01:06 PM
Post #179

Dependent

Group: Dependent
From: Highway to Hell
Member No.: 5,474

QUOTE(albinuza @ Mar 26 2009, 09:43 AM) *
M-am certat cu sefu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ce ironie, am corelat statementul din semnatura ta cu ce ti s-a intamplat (visul a devenit realitate (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ). La mine lucrurile nu par sa ia astfel de intorsaturi si sper sa nu imi strice nimeni ziua.
Imi bat capul cu o traducere cu niste termeni imposibili, din legi de prin 1900toamna, cu ispravnici si portarei si pedepse cu lovituri de toiag. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

Szi si la mine e zi de mers la aerobic, desi ma simt ca si cum m-ar fi batut cineva cu ciocanul de snitele, ca ne-a torturat nebuna la tae-bo, mai aveam putin si lesinam pe acolo. Dar sufera baba la frumusete (slabit, in cazul meu) si nu ma las, nu ma las, nu ma las... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Mar 26 2009, 02:02 PM
Post #180

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Foarte bine, nici eu nu ma las (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

137 Pages V  « < 16 17 18 19 20 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 09:55 PM