![]() |
![]() ![]() |
![]() |
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu am febra musculara de la pilates. I join the club. Dar tot mai misc dintr-o vana o data pe saptamana - asta mi-a zis mama mea ieri intr-un mail, auzi acolo, ce nastrusnica e!
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am visat ca aveam o fetita, tocmai nascusem. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Si o bagasem intr-un sertar, si eram incantata ca a dormit toata noaptea. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
3 doritori de mafia? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
Nu mai vorbiti de copii, ca eu am aflat astazi neoficial ca una din amicele mele bune a fost ceruta de nevasta si se marita anul asta. Maine ar trebui sa ne dea vestea, va trebui sa par socata, dar nu cred ca va fi prea greu avand in vedere ca de o ora si ceva imi tremura picioarele si am pielea de gaina. Mi-am terorizat toti colegii cu dilemele existentiale de parca s-ar duce saraca la ghilotina. Acum imi dau seama ca am imbatranit, daca incep sa mi se marite prietenele. si eu nu vreau sa imbatranesc (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Join the club, baby! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
De asta iti faci tu probleme? O buna prietena de a mea, membra elady, dar nu prea presteaza, s-a maritat anul trecut si ieri am aflat ca e insarcinata! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Iote aici problema ezxistentiala. Si ea are 24 de ani! Si am 26 merg pe 40 (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Aaa si tu la fel Albi? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si eu sunt tot de varsta a treia!
|
|
|
![]()
|
|
Pfuaaai, ce suparata sunt pe mafioatele astea, m-au omorat din prima, si cat mi-am dorit si eu sa joc (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
P.S. am venit de la sala. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Mdaaa, varsta a 3-a (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Io stau in pat, ma uit la "nu te pui cu blondele" si astept sa fiarba apa sa arunc niste paste inauntru! |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna seara.
Si buna mea prietena din liceu se marita in vara. Si are 22 de ani. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si o alta fata care fu cu mine in liceu are deja un bebe de cateva luni,si era si in pericol de divort chiar. Dap,toate astea la 23 de ani. (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) Freaks me out!! (IMG:style_emoticons/default/valea.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 10:16 PM |
|