![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
mah, eu nu ma vait ca raman nemaritata, asta sa fie marea mea problema. ideea e ca mie si la 26 de ani mi se pare ca e prea tanara sa se lege la cap cu o nunta. nu stiu, ma sperie mult prea tare ideea. cred ca o sa bocesc la slujba la biserica si nu de emotie, ci pentru burlacia ei dusa pe apa sambetei. asa ma abtin sa nu o sun acum sa ii cer detalii, dar se presupune ca eu nu stiu si sa mor de mai am rabdare pana maine seara la anuntul oficial :|
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai nici una din noi nu se vaita ca ramane nemaritata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Toate suntem speriate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
mah, eu nu ma vait ca raman nemaritata, asta sa fie marea mea problema. ideea e ca mie si la 26 de ani mi se pare ca e prea tanara sa se lege la cap cu o nunta. nu stiu, ma sperie mult prea tare ideea. cred ca o sa bocesc la slujba la biserica si nu de emotie, ci pentru burlacia ei dusa pe apa sambetei. asa ma abtin sa nu o sun acum sa ii cer detalii, dar se presupune ca eu nu stiu si sa mor de mai am rabdare pana maine seara la anuntul oficial :| Mie la 28 si mi'e frica sa fac pasi asa importanti (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Apai no, eu nu mi's speriata nici de una, nici de alta. Adica nici de m-as marita, nici de nu.
Chiar nu mi se pare deloc prea devreme la 26 de ani, e o varsta ok si pentru maritis, si pentru copii. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu m-am maritat la 21, iar acum mi se pare ca-s prea tanara sa divortez, sau sa ma marit a doua oara, ca asa se poarta, mai nou.
Pana una, alta, si eu fusei la sport azi...cu Pedrooooooooooo....si, la un moment dat, ne-a pus sa stam intr-o "ikebana" (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) : lungite pe partea dreapta, piciorul stang flexat, astfel incat sa atingem podeaua cu genunchiul; piciorul drept intins. Ehhh, p-asta drept trebuia sa-l ridicam astfel incat sa fie vizibil de dupa fund. Care, mama lui de fund, e cat Rusia si nu puteam sa-mi vad piciorul ridicandu-se din cauza lui. La un moment dat zice Pedro: Caaaaaaaaaaaaaarmen, I cannot see your leeeeeeeeg! (el uitandu-se in oglinda la mine din directia cap). I-am raspuns nevinovata: I cannot see it too, but what is the problem, Pedro?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Well, I know what the problem is....my full screen butt. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) La care Pedro raspunde: ...because of your sexy butt?..... Ahhhhh, sa nu-l devorezi dintr-o sorbire?!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) PS: fund se scrie "butt"?... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) This post has been edited by dr_wise: Mar 27 2009, 12:57 AM |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
asa se scrie doctoreassa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
ikebana?? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) fetele cucuiete varsta a treia la 40 de ani? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) la 70 cum ii mai spune? l-am intrebat astazi pe doctorul meu pana la ce varsta e ok sa faci copii si e ok si pana-n 40 cu oaresce precautii apoi a zis ca e in regula pana la menopauza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
la 70 sint sprintare. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Fetele, nu dormiti?
Eu am adormit devreme si m-am trezit in mijlocul nopti... |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Neata!
Doftorico, Pedro al tau trebuie importat in Romania, chiar de-ar fi sa deregleze iremediabil deficitul comercial. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 02:50 PM |