![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Cica e una pe langa Gin-Gin, diseara merg prima data. Vrei si tu?
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neatza (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
V'o prezint pe ''Geta fara frica'' (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cu surorile ei va fac cunostinta cand voi gasi mai mult timp... (IMG:http://i76.photobucket.com/albums/j6/kary_pink/c055.jpg) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu n-am mai fost la sala de vreo 3 saptamani. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Trebuie sa pun biciul pe mine ca asa nu se mai poate.
peseu: sunt la serviciu, am ajuns si eu pe la 10. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cica e una pe langa Gin-Gin, diseara merg prima data. Vrei si tu? Dap, dar e cam dearte.... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Tu unde te duceai pina acum? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Nu ma duceam (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Faceam doar pe bicicleta acasa. Dar acum vreau ceva mai mult decat atat, ca vreau sa am rezultate pana la vara (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Inseamna ca e cazul sa imi bag in casa iar bicicleta.. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Vaai ce as vrea si eu sa merg la sala, si nu am cu cine (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Si asa mi.e urat sa merg singura, mai ales ca nucunosc nici o sala pe aici (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Geta-bioenergeta are figura de rusoaica! Esti sigura ca-i italianca get-beget?! Mmmmmm...oare cum i-ar sta intinsa pe varza?...am si eu o dilema cu varza si ratele sau lebedele de prin Europa de Vest...asa or fi avut si rromii aia care au mancat lebedele din Viena? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Mai pune niste poze, te rog. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Ete, na, Bazi! Eu m-am dus singura aici, pe cine era sa iau de mana?! Totul e sa ai vointa. PS: Cine stie ce antrenor sexos te asteapta la vreo sala din apropiere si tu zaci in casa...ehhhh?! (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) This post has been edited by dr_wise: Mar 23 2009, 12:03 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Neata, fetele! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
Urasc ziua de luni, ce bine era in vechend... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Szi, ia spune-mi, tu numai cu bicicleta ce rezultate ai avut? Si cat pedalai pe zi? (IMG:style_emoticons/default/dumbells.gif) This post has been edited by ciresica_dulce: Mar 23 2009, 12:09 PM |
|
|
![]()
|
|
Doftoreaso, ca bine zici (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ciresico, o sa iti spun din perioada cand chiar ma tineam de treaba: tineam Monti, faceam bicicleta in fiecare seara o jumatate de ora si inca o jumatate de ora de Pilates pentru burtica. Si chiar am avut rezultate, dupa trei luni aratam foarte in forma. Iti trebuie insa foarte multa vointa, pentru ca e foarte usor sa renunti, sa amani sau sa scurtezi timpul, pentru ca "nu mai poti". Insa exersand, ajungi la rezultate foarte interesante. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 08:03 AM |
|