![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna dimineata!
Eu am niste dureri de spate groaznice, nici n-am putut sa ma intorc noaptea trecuta in pat de durere! Parca sunt o broasca calcata de masina! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Si toate astea mi se trag de la "ikebana" lui Pedro. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Cica sa ne miscam bazinul, ca si cum l-am rula catre coaste.... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ...l-am rulat, mama lui, si din exces de zel azi sunt "out of work". Imi trebe un "overhauling" cu degetute "dibace"... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Am auzit si eu de cazuri d-astea, Szi. Sotia unui coleg de facultate a murit la nastere, acum cativa ani. Am ramas interzisa! Nici eu nu-mi pot imagina astfel de tragedii in mileniul III. Dar, vorba lui Mircea Badea, "traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul". Gagici, voi v-ati facut listele pentru masa de Paste? Ca doar maine nu-i poimaine. Aici Pastele se sarbatoreste pe 12 aprilie. Nu va spun de vacanta de Paste...tine de pe 6.04 pana pe 19.04. Sa-ti tot curga sange de "capitalist in criza" prin vene. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
OMG Szi, ce nasol, nici eu nu-mi pot imagina cum se poate intampla asa ceva in zilele noastre.
Doctoreaso Pedro ala al tau e total la faza cu fundul. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Si-a facut fane si virtuale. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Din ciclu povesti mai mult decat ciudate cu soacre, suna soacra-mea azi noapte la 3 am pe mobil si Mr.Mon, n-apuca sa raspunda ca inchisese, o suna inapoi si o intreaba de ce a sunat si zice din greseala. L-am intrebat pe Mr. Mon: E zdravana maica-ta la cap? Cand am fost acasa mi s-a luat de mai mers acasa, atata a avut de comentat. Imi puneam un plasture ca mi s-au facut basici de la clapari (ca in prima zi nu mi-am luat sosete mai lungi si m-a frecat claparul pe piele) si zice mai pune unul de parca eu eram stupid si nu stiam ca mai tre' sa-mi pun unul, i-am tras o privire de cre' ca i-a trecut pe moment sa mai zica ceva. Si asta-i numa' una, ca au mai fost cateva, de i-am zis lui Mr. Mon cat se poate de rarut cu vizitele si data viitoare stam acasa sa mancam nu ne mai ducem la ea. Acu' nus sigur, da' poate de Pasti ne ducem la Vidraru si nu mai mergem acasa. Unul din lucrurile extrem de bune de cand ne-am mutat ca nu mai am tangenta cu ea decat f. rar si asa o usurare e pt. mine. Doctoreaso mama ce de-a vacanta au, ce fain. This post has been edited by Master of Norules: Mar 27 2009, 10:15 AM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doftoreaso, amore puro are vacanta, precum scolerii? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Si fiica-mea are atat, dar omul muncitor ca pomul roditor are liber numai 4 zile, din Vinerea Mare pana in a doua zi de Paste, luni. Eu nu pregatesc nimic (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , mergem la Madrid.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu stiu soro!
Carole, profa de franceza, ne-a anuntat ca vacanta de Paste tine din 6 in 19 si ne-a intrebat daca vrem sa facem ore in perioada aceea, bineinteles, exclusa ziua de luni/ 13 aprilie. Pe de alta parte, Lala, sotia spaniolului, mi-a zis ca ei pleaca 2 saptamani de Paste acasa. Chiar i-am spus lui "amore" sa se intereseze ce-i cu vacanta asta. Intradevar, in calendarul astora zilele libere sunt de vineri (inclusiv) 10.04 pana luni 13.04 (inclusiv). Noi nu plecam nicaieri. Am inteles ca vine Roberta, proprietara apartamentului, in Lux, asa ca trebe sa ma pregatesc de musafiri. Chiar cuget adanc, cu ce mancaruri romanesti s-o impresionez... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) MoN, eu sunt "penalizata" vara asta sa ma brozez la socrella, "pe prundul Jiului"...am citat din sadismul lui amore puro. Mai mult de 1 saptamana nu cred ca rezist! Sigur! Dar o sa incerc sa fac efortul asta, fiindca as vrea sa trag si-o "intalneala" cu Di si cine-o mai fi prin Craiova in iulie-august. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) This post has been edited by dr_wise: Mar 27 2009, 10:38 AM |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Manca-m-ar tata de harnica, am aspirat si sters praful in sufragerie. De restul casei ma apuc sambata, ca daca fac azi,pana atunci e iar plin de par (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
La mine e aplicabila teoria "what I have to do tomorrow, I should have done yesterday". (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Praful il sterg maine dupa amiaza, dupa somnul de infrumusetare.
Ma enerveaza la culme parchetul Robertei! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) E culoarea lemnului de nuc si se vad toate firicelele de praf! Ar trebui sa-l curat zilnic, dimineata si seara. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna dimineata! Eu sunt acasa. Bebica a avut febra ieri toata ziua si azinoapte la fel. Rosu in gat (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Sanatate la bebica ta Teo. Sa se faca bine repede (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mi-am adus aminte de ceva care mi-a placut: la un colt de strada, pe-o tabla de-aia neagra scris cu creta: "Cumparati flori doamnei dumneavoastra. Pana n-o face altul." Si cu sageata in ce directie e floraria X-lescu. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Salutare!
Ce fac fetele cucuietele? Eu ma lupt cu o pneumonie care m-a daramat complet. De 3 saptamani bag in mine medicamente si nu vrea sa ma lase. Macar febra ma rog sa nu mai fac. Nu am mai scris de mult, dar vroiam sa va anunt ca sunt bine, lucrez intr-o companie de resurse umane unde am avut sansa sa dau de niste oameni minunanti de la care zi de zi invat cate ceva si simt cum ma dezvolt profesional pas cu pas. Roxi, ai o fetita minunata, sa-ti traiasca si sa te bucuri alaturi de ea. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Pai si mie mi-a dat o buna colega din liceu vestea ca se marita in septembrie si m-a invitat la nunta. Nu are decat 21 de ani dar sunt impreuna de cand ea avea 16. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Ea era asa mai nebuna si el, infamul, mi-a cumintit-o si mi-a furat una bucata dintre prietene de drunk-uri si chestii asemenea. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Dar daca ea simte ca el e the one...
Din ciclu povesti mai mult decat ciudate cu soacre, suna soacra-mea azi noapte la 3 am pe mobil si Mr.Mon, n-apuca sa raspunda ca inchisese, o suna inapoi si o intreaba de ce a sunat si zice din greseala. L-am intrebat pe Mr. Mon: E zdravana maica-ta la cap? MoN (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am patit si eu ceva asemanator, tot la o ora tarzie de noapte. Tocmai imi facusem singura un nou ringtone si eram incatata de cum iesise, iau telefonul fix sa ma sun sa vad cum se aude asa din exterior (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , apelez ultimul nr.format (deh, mai uit unde imi las tel.) si sun la ai mei. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) O aud in fundal pe maica-mea somnoroasa de la capatul celuilalt fir oops. Si maica-mea se trezeste la 6-6:30. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mititik, insanatosire grabnica!! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th June 2025 - 04:56 PM |
|