IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

137 Pages V  « < 21 22 23 24 25 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXVI, Discutii diverse : Muzica, bautura, barfe, conversatie
Roxana_
post Mar 27 2009, 02:49 PM
Post #221

Musafir

Mititik multa sanatate si ma bucur s-aud c-ai nimerit intr-un loc fain. Chiar ma intrebam ce mai faci, ca te-am mai vazut prin zona. Sara iti multumeste de compliment.

Kalua, eu imi cumpar singura flori si cand ajung acasa cu ele al meu zice ca-s din partea lui (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . M-am obisnuit sa am tot timpul flori in vaza.
Of, ce viata frumoasa are doftorici de cand e plecata prin strainataturi: Pedro (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , vacante prelungite.
Go to the top of the page

+Quote Post
dr_wise
post Mar 27 2009, 04:10 PM
Post #222

Musafir

Scuipa-ma la buric, sa nu ma deochi! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Tocmai mi-au sosit bilete de TGV prin posta. (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
Mititik, multa sanatate!
Ai grija! Am facut si eu pneumonie de doua ori. Stii de la ce mi s-a tras? Dupa ce ieseam incalzita si transpirata de la aerobic, lasam bustiera transpirata pe mine. Pe moment eram incinsa rau si-mi era tare cald, nu simteam frigul, dar na, eu simt ceva, iar corpul le stie pe ale lui.
Acum imi pastrez bustiera doar pentru sport si am in geanta un sutien de schimb tot timpul....da' de cald, tot mi-e cald.

+Quote Post
kary_pink
post Mar 27 2009, 04:42 PM
Post #223

Musafir

Am si eu nevoie de o informatie ca io's mai blonda asa si nu inteleg. Mi'am luat bilet pentru Bucuresti de la Verona ( pentru ca Pastele iubului il petrecem pe Lago di Garda si apoi o tai direct spre Romania sa fac si Pastele meu cu ai mei). Pe bilet nu scrie nimic de escala dar scrie Verona ( via Arad)-Bucuresti

Asta inseamna ca se opreste la Arad si incarca oameni sau tre' sa schimb un avion?

Hai ca intre timp am sunat la un call center a firmei de zbor si m'a lamurit ca nu fac escala, doar se opreste avionul sa ia alti pasageri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) I'm so blonde...

+Quote Post
kalua
post Mar 27 2009, 05:37 PM
Post #224

Musafir

Vreau si eu cu tejeveul (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Tot ma trag eu cu el odata! (IMG:style_emoticons/default/yes.gif)

N-am chef de nimic.

+Quote Post
albinuza
post Mar 27 2009, 06:21 PM
Post #225

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Ce-i ala bre TGV? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Sunt atat de obosita ca nu mai vad bine calc! M-au rupt azi. Si ieri!
Stam si o freca cate o juma de sapt, si joi se trezesc ei asa ca aude facut urgent, da urgent, 20 de lucrari pentru luni (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
happyCat
post Mar 27 2009, 07:07 PM
Post #226

Musafir

Chiar asa, ce e ala TGV?

+Quote Post
dr_wise
post Mar 27 2009, 07:10 PM
Post #227

Musafir

The TGV (train à grande vitesse, French for "high-speed train") is France's high-speed rail service. It was developed during the 1970s by GEC-Alsthom (now Alstom) and SNCF, the French national rail operator, and is now operated primarily by SNCF. Following the inaugural TGV service between Paris and Lyon, in 1981, the TGV network, centered on Paris, has expanded to connect cities across France and in adjacent countries. It set the record for the fastest wheeled train, having reached 574.8 km/h (357 mph) on 3 April 2007, and also holds the world's highest average speed for a regular passenger service. TGV is a registered trademark of SNCF. TGV trainsets travel at up to 320 km/h (200 mph) in commercial use.

Pai ce te opri, soro, sa calatoresti cu TGV? Presupun ca exista conexiuni destule intre Germania si Franta.

This post has been edited by dr_wise: Mar 27 2009, 07:15 PM

+Quote Post
kary_pink
post Mar 27 2009, 08:05 PM
Post #228

Musafir

Care doreste sa se inscrie la o mafie de week end relaxata cu plecari reveniri alea alea (IMG:style_emoticons/default/debile.gif)

+Quote Post
deedee29
post Mar 27 2009, 11:23 PM
Post #229

Dependent

Group: Dependent
From: Highway to Hell
Member No.: 5,474

Ladies eu am trecut doar sa va salut. Sunt cam mofluza si obosita. Ma duc sa prestez somn, ca presimt ca saptamana viitoare o sa fiu pe langa ritm. Duminica trebuie sa ma duc la munca, treburi "importante" imi solicita nepretuita-mi prezenta, iar trecerea la ora de vara o sa ma distruga complet (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) . Si asa sunt eu in urma cu somnul. Si ma mai enerveaza si boyfriend, cu care saptamana asta m-am intalnit numai accidental, la plecare sau la sosire, de zici ca nu locuim impreuna. Dar el se pare ca nu simte in vreun fel ca ma vede prea putin. Sper ca somnul sa fie un sfetnic bun, iar maine sa am o stare de spirit mai buna. Oricum o sa fiu din nou singura, ca el munceste, dar ce mai conteaza. S-ar putea chiar sa ma obisnuiesc. Doar sa imi reaminteasca cineva de ce ma casatoresc anul asta.

+Quote Post
dr_wise
post Mar 28 2009, 12:22 AM
Post #230

Musafir

Beiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, dau de beut la tot poporul din Eladyland!
E intaiasi data cand nu ma casapeste multimea la "mafia" din prima zi!!!
Mare minune!...oare ce inseamna, ca m-am maturizat? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Da' ce mai conteaza in fata infinitului?!
Acu' sa vedem daca nu-mi iau mafiotii gatu' la noapte. O sa dorm cu adidasii de aerobic langa pat, sa alung intrusii cu arme chimice.

+Quote Post

137 Pages V  « < 21 22 23 24 25 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 5th June 2025 - 05:05 AM