IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

137 Pages V  « < 22 23 24 25 26 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXVI, Discutii diverse : Muzica, bautura, barfe, conversatie
Roxana_
post Mar 28 2009, 09:12 AM
Post #231

Musafir

Neata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) !

Las' ca mor io si-s nevinovata (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Ce revenire spectaculoasa am avut.

O zi frumoasa. Trebuie sa caut prin sifonier haine mai subtiri, ca la noi va fi cald azi.
Go to the top of the page

+Quote Post
Fanny
post Mar 28 2009, 09:14 AM
Post #232

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

:(IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) E vreme numai buna de plimbare!

Neaaaaatza!

+Quote Post
kalua
post Mar 28 2009, 11:20 AM
Post #233

Musafir

Neata! Eu am fost deja la un shopping in forta, cand m-am intors acasa am gasit un bilet ca ei s-au dus sa ia micul dejun. Si la noi e in sfarsit si multumesc lui Dumnezeu soare si caldut, cred ca merg si eu la o plimbarica mai tarziu.

+Quote Post
albinuza
post Mar 28 2009, 12:06 PM
Post #234

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna dimineata!
M-am trezit si io dupa ce aseara m.am culcat la 3 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Acu tre sa plec sa ma aprovizionez pentru o varza anatolica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Un weekend placut fetele! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
mititik
post Mar 28 2009, 12:12 PM
Post #235

Membru de Onoare

Group: Obsedat
Member No.: 4

Neata...la 12!
E atat de frumos afara si eu trebuie sa stau in casa! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ca sa vedeti cat sunt de incompetenti unii doctori: acum doua saptamani ma duceam pentru a doua oara la medic cu febra mare si tuse de aveam impresia ca imi dau plamanii afara, iar stimatei doamna doctor nici nu-i trece prin minte sa ma asculte la plamani ca poate oi avea ceva. Iar eu atat de ametita eram la ora aia incat abia cand am plecat de acolo mi-am dat seama de chestia asta. Poate daca luam tratamentul corect de acum doua saptamani nu ajungeam acum sa fiu tot la pat.

+Quote Post
Fanny
post Mar 28 2009, 12:19 PM
Post #236

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Recuperare rapida, Mititico!

L-am gasit pe asta micu pe net si mi s-a parut tare haios.
(IMG:http://i142.photobucket.com/albums/r117/SaltyDonut/Icons/evilpuppy.gif)

+Quote Post
rozy
post Mar 28 2009, 02:53 PM
Post #237

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

Mi-am sparcait ketchup pe tastatura (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
La mine va fi adunare in seara asta. Vine lumea la o beuta,o carte, si evident meciiii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

This post has been edited by rozy: Mar 28 2009, 03:00 PM

+Quote Post
ToothFairy
post Mar 28 2009, 03:15 PM
Post #238

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

doctore, mi-a povestit mie bubu cum e cu TGV-ul...e cam horror prima data...plus ca ti se infunda urechiile, si daca ai frici de viteza, e nasol...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) oricum, mi-a promis ca ma face si pe mine o tura romantica odata si odata cu TGV-ul (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Va pup pe toate !
lol rozy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) o sa fie cam greu de curatat...eu zic sa iti iei alta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

+Quote Post
Roxana_
post Mar 28 2009, 05:11 PM
Post #239

Musafir

Noi am sosit din parc. Am fost cu Fanny si-a tinut-o si ea in brate un pic pe zana. Am poze cu dovada (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .

In alta ordine de idei, am avut azi o 'mare supriza': maica-mea a avut un accident, a intrat unu' in ea cu masina, dar slava Domnului ea n-a patit nimic (avea centura si s-a declansat si airbagul) dar masina e varza. Era in drum spre cimitir la taica-miu. Cand ma gandesc ca puteam s-o pierd si pe ea, ma ia cu ameteli.

+Quote Post
Cindy
post Mar 28 2009, 05:44 PM
Post #240

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Off Doamne Rox, bine ca nu a patit nimic!! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)

+Quote Post

137 Pages V  « < 22 23 24 25 26 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 5th June 2025 - 05:46 AM