![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Valeu, Roxanica, imi inchipui ce spaima a tras, saraca. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) S-o puneti sa conduca chiar azi sau maine, nu cumva sa ramana cu frica. Si sa dea Domnul sa mearga reparatul masinii cat mai repede.
Ai pus deja dovada la grup? |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxi, tare ciudata intamplarea asta. Nu stiu ce sa spun. Nu ma pricep, dar o auzeam pe cumnata mea care-i "observatorul" nostru federal intr-ale bisericii, ca in anumite cazuri se face dezlegare la preot. Atunci cand moare unul dintre gemeni, sau soti nascuti in aceeasi luna, sau probabil parteneri/ rude care au tinut foarte mult unul la altul.
Sincer, nu ma pricep, dar zic sa mearga la preot si sa discute despre subiectul acesta. Dumnezeu s-o ocroteasca! Am intrat pe grup, dar n-am vazut pozele. Unde sunt, ca nu mai am rabdare? This post has been edited by dr_wise: Mar 28 2009, 06:31 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Bine ca e teafara mama ta Rox! Masina se face ea!
Eu ma apuc acum sa fac cea varza annatolica. Mi-am facut unghiile, m-am tuns azi. Arat ca o papadie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) I'm home alone si ma destrabalez (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vreau si io cu Tgv'ul... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Noi am facut un foc mare in gradina, am avut de ars o multime de lemne si crengi cu spini pe ele, ne-am afumat rau de tot. Dar mie imi place mirosul de lemne arse.
De luni or sa vina sa instaleze noua bucatarie, deci pana vineri o sa papam numai sandwich-uri sau takeaways. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Roxi, ce intamplare urata! Bine ca a scapat teafara! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
wow, happy, iti tragi bucatarie noua? (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) (IMG:style_emoticons/default/w000t.gif) (IMG:style_emoticons/default/rock.gif) (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)
Auzi, si noua nu ne zice nimic. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Da' ce fac, fretele meu, aia 5 zile la o bucatarie? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Albi, vreau sa vad papadia. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
doctore, mi-a povestit mie bubu cum e cu TGV-ul...e cam horror prima data...plus ca ti se infunda urechiile, si daca ai frici de viteza, e nasol...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) E o experienta inedita si vreau s-o traiesc. Asta e! In Ro n-o sa ma plimb cu TGV-ul. Urechile mi se infunda si cand urc cu telecabina la munte, dar asta nu ma impiedica sa vizitez Babele sau Sfinxul. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Noi ducem cu zaharelul si copilul ca o sa-l preumblam cu trenu' ista de nu stiu cand. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Gata, jur pe rosu ca ma pun si eu pe treaba in privinta asta ca nu se mai poate. Datorita doftoresei, sa traiasca si-ntinereasca dumneaei!
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da fetelor....mama a avut zile. Cred ca asta i-a fost cumpana. Nu stiu, ma gandesc sa merg la preot sau sa fac ceva. Vreau sa se sfarseasa seria necazurilor de la noi din familie. Maica-mea prea zicea des ca vrea sa se duca dupa tata si acum, dupa aceasta intamplare, i-am zis sa nu mai pomeneasca asa ceva. Fiecare om are soarta lui.
Happy, abia astept sa vad poze cu noua bucatarie. Pun imediat si dovezile pe grup. M-a luat somnu' cu asta mica pe picioare. Nici io nu mersei cu TGV-ul, dar sunt tanara si mai am multe de facut. Abia astept s-o duc pe fi-mea la Dinsney Land, spre exemplu, dar sa mai creasca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc!
Promit sa fac poze cu nenea TGV, exterior + interior. Presupun ca scaunele arata ca cele de avion, cu centuri de siguranta... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ?! Am inteles ca bagajul se pune intr-un loc separat, nu in compartiment. |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Oare nu am mai zis pe aici de bucatarie? No, hai ca am zis acum.
Eu credeam ca or sa vina sa o instaleze in prima saptamana din aprilie, dar vad ca o sa fie mai repede. Asa, in prima zi or sa vina sa scoata toate cele din bucataria asta, deci or sa rada tot. Au de daramat si un perete micut, un fel de colt asa care trebuie apoi construit intr-o alta pozitie. O sa vina si un electrician si un instalator, nu stiu ce or face pana miercuri cand aduc mobila noua. Apoi instalat cuptor nou, plita, frigider etc etc. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Dupa toate astea ne ramane noua sa punem podeaua si faianta, inca nu ne-am decis ce culori. O sa pun poze cand e totul gata. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd June 2025 - 09:15 AM |
|