![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Blekytza, sanatate!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Sunt extrem de suparata. Am pariat pe Romania. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Pun poze pe grupuri. Adica am pus si la Montignac! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pentru cele cu freza, scuzati tenul mizerabil, care cred ca mi se trage de la niste oo vechi mancate acumm vreo3 zile, dupa care m.am trezit cu toata fata plina de pete rosii. Lasa impresia ca trece (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Si aici ploua de ieri dupa amiaza. Azi nu ies din casa! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bai, albino, da-ti sta bine de tot! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Stai ca nu reusesc sa le incarc
Aia care e incarcata e tunsoarea din decembrie. Acum e altfel! Inca incarc! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Cele 2 poze pe care tocmai le vazui nu-s cele mai noi? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Albi, iti sta bine, parca esti actrita (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Sa-ti fie de bine! |
|
|
![]()
|
|
Aia in care sunt imbracata in negru e din decembrie. Cealalata e de acum
Multumesc frumos! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Inca incarc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am dormit vreo 4 ore, ca de dimineata am fost cu ai mei la Arad, amu m-am intors.
M-o enervat tata-miu ca a descoperit el ca vezi doamne am io un tic verbal, ca dupa orice fraza zic "noah" si tot drumu orice ziceam imi atragea atentia ca iar am zis "noah" (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) M-o scos din sarite (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Albi, super iti sta sa cu parul oleaca mai scurt. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
neata.
blecky ai grija de tine, fa-te bine urgent ne e dor de tine la fotografiile stii tu care (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) albi subscriu la parerea fetelor. Esti dragalasa! kalua, am vesti bune (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , in sufragerie gresia sau parchetul sint de colo pana colo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) pe mine nu ma deranjeaza conceptul, modelele astea noi sint superbe. Si casele si interioarele uite o vizita virtuala intr-una din case (cu sagetile te plimba prin toata casa- n-a luat linkul direct, insa vizita e in josul paginii) ... alta casuta |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ploua mizerabil si e ceata ceea ce era obligatoriu ca doar am spalat masina aseara (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Niciunul din Ferrari n-a terminat cursa (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Ma duc sa ma razbun pe minge |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st June 2025 - 07:07 PM |
|