IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

137 Pages V  « < 27 28 29 30 31 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXVI, Discutii diverse : Muzica, bautura, barfe, conversatie
albinuza
post Mar 29 2009, 04:24 PM
Post #281

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

(IMG:style_emoticons/default/crying.gif) vreau si io o reteta de gogosi normale. Doctore, cum se numeau trandafirii aia ai tai si unde ii gasesc? Please?
Go to the top of the page

+Quote Post
Roxana_
post Mar 29 2009, 04:33 PM
Post #282

Musafir

Ziua buna!

Noi iar am facut o tura de juma de lac si-am mancat inghetata. Acum ma dor picioarele.
Bleky multa sanatate (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Albi, imi place tare cum arati in poza cu bluza neagra.

3A, se aseamana mult mamele noastre. Exact prin aceleasi faze a trecut si mami. Accidentul de ieri l-a interpretat ca pe un semn de la Dzeu si-a facut-o sa nu-si mai doreasca moartea.

+Quote Post
Diana.
post Mar 29 2009, 05:07 PM
Post #283

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

QUOTE(scorpirescu @ Mar 29 2009, 12:44 PM) *
Cred ca o sa incerc varianta ta, Maat. Eram curioasa daca nu se poate si gati si altfel decat cu prajeala. Fiarta sau intr-o salata cumva .. ceva de genu.
Mersi.

Eu nu prajesc efectiv ceapa. O pun in uleiul fierbinte, nu incins, pentru ca altfel imi nenorocesc ficatul de tot.

+Quote Post
kalua
post Mar 29 2009, 05:29 PM
Post #284

Musafir

Mi-am executat pana acum vitrinele, am crezut ca nu mai termin. Mai trebuie sa satrang un pic pe-aici si-apoi pot trece si eu la bucatarie. Si unghiile trebuie sa mi le tai (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) , urasc treaba asta!

+Quote Post
albinuza
post Mar 29 2009, 05:32 PM
Post #285

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Eu am inventat un aluat de gogosi, adica am luat un pic de aici un pic de acolo, l-am lasat sa se hodine, si acum trec la frecat baia! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Nu vreau sa ma mai tund asa de scurt cum eram in aia in bluza neagra! Incerc sa gasesc solutii ca sa stea bine si oleaca mai lungut (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Ma apuc de treaba. Bye bye!

+Quote Post
Szimcsi
post Mar 29 2009, 05:51 PM
Post #286

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Buna fetelor. Eu nu sunt intr-o dispozitie buna deloc, ba mai sunt si ametita, ca am uitat ca se da ora inainte si am intrat astfel in criza de timp cu treburile. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Weekendul meu a fost plin, de aceea n-am avut timp sa intru. Am fost la soacra-mea, care se simte tot rau, nu stiu ce sa ne mai facem cu ea. Apoi am fost la ziua unui prieten la un gratar la tara, azi am avut meditatie, masaj (iar m-a invinetit maseuza). Aa, si colac peste pupaza, sufar de bulimie de weekend. Adica as sta numai in frigider (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Mar 29 2009, 06:00 PM
Post #287

Musafir

Sper ca bulimie neregurgitativa. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Mar 29 2009, 06:02 PM
Post #288

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Aaa, normal. Dar tot ma urasc, parca sunt gravida, asa as manca. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
deedee29
post Mar 29 2009, 06:18 PM
Post #289

Dependent

Group: Dependent
From: Highway to Hell
Member No.: 5,474

QUOTE(Szimcsi @ Mar 29 2009, 07:02 PM) *
Aaa, normal. Dar tot ma urasc, parca sunt gravida, asa as manca. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Cred ca si eu am problema asta. In weekend exagerez aproape mereu cu mancarea. Poate unde sunt si aproape singurele zile din saptamana cand gatesc. Dar nu imi place deloc de mine, ma agat de usa frigiderului si gust din toate, de prea multe ori pe zi. In cursul saptamanii nu am meteahna asta.

+Quote Post
dr_wise
post Mar 29 2009, 06:30 PM
Post #290

Musafir

Hello!
Albi, reteta de aluat pentru trandafiri o gasesti la retete de dulciuri - Minciunele - dr.wise.
Ia sa trec pe la pozele pe grup, sa te vaz, esti in trendul primaverii - vrabiuta ciufulita, au ba?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
MonN, socrella mea nu-i apriga deloc, sau e genul care tace si coace. Sa fie sanatoasa si sa ne vedem cu aceeasi frecventa, adica din "n" in "n" ani. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Noi avem zi de curatenie generala sambata viitoare. Atunci o sa intoarcem casa cu fundul in sus, fiindca de Paste ne viziteaza Roberta - proprietara apartamentului - si vreau sa-i facem impresie buna...mai ales ca noi suntem romani, iar ea italianca.
Astazi am tras iar o plimbarica zdravana, de vreo 3 ore, asa ca dupa masa de pranz am picat secerata.
Acum am servit un cappuccino "de casa' si incerc sa ma energizez.

+Quote Post

137 Pages V  « < 27 28 29 30 31 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 31st May 2025 - 09:42 AM