![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna seara!
Cred ca e ceva in aer, si eu mancat weekendul asta in cantitati industriale (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ba mai mult, azi noapte la ora 2 mancam sarmale direct din cratita. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ieri am fost la plimbare toata ziua si seara am bagat 2 partide de whist care s-au incheiat la ora 3. In plus m-am pricopsit cu o raceala (tocmai ce spuneam ca ma feresc sa nu iau raceala de la al meu). Tusesc, ma usutra gatul si in plus mai am si niste papile gustative inflamate undeva in spatele limbii si ma sacaie tare. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albi!!!! Esti in trendul Eladyland! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ciufulita de numa' numa'!
Sa-ti fie de bine! ..."muza" ce zice, ii place? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Muza a stat cu inima la gura pana cand am iesit de acolo. Ca i.am zis ca ma tund scurt scurt. Eu as fi vrut si mai scurt, asa cum eram in poza aia imbracata in negru, dar macana "muza" Da e bine si asa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Multam de complimente (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif) Azi am venit pe jos la birou, ma simt foarte energizata!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Neata! Eu daca as veni pe jos as face cel putin o ora, si as fi extenuata (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
O zi si o saptamana minunata fetelor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Neata!
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
salutare!
zi faina va doresc. In bucurresti s-au anuntat 21 de grade azi. (IMG:style_emoticons/default/wbounce.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Woaaaa! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Ce frumos, Fanny!
|
|
|
![]()
|
|
Iar au oprit astia caldura! E un frig aici de crapi!
Am mainile bocna si nu pot sa tastez. Si ma dor palmele, de la intinsul al utului de gogosi de aseara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Au iesit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Trandafirii Docteresei s-au dezlipit! Au ramas doar 4 in forma de flocirica.. Poate pun poze in seara asta! Si poate fac si muffins ca am luat forme (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata! Eu nu's in apele mele din cauza racelii. Sper sa-mi treaca pentru ca vreau si eu sa ma bucur de razele de soare de astazi.
In rest, treaba si iar treaba. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 31st May 2025 - 09:19 AM |
|