![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Eu fac un sfert de ora de bicicleta, dar la ciocolata tot scap. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am facut si eu burtica... (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Desi nu credeam ca o sa vina asa curand momentul.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Fugi d-aci, ca nu te cred! Tu esti o scobitoare!
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doctore ai suparat'o pe Geta, de rusine si suparare ca ai facut'o rusoaica s'a bagat toata la fund (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
(IMG:http://i76.photobucket.com/albums/j6/kary_pink/c069.jpg) (IMG:http://i76.photobucket.com/albums/j6/kary_pink/c062.jpg) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
pai si eu sunt o scobitoare, dar acum sunt o scobitoare cu burta (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Crezi sau nu, m-am ingrasat fata de ultima oara cand ne-am vazut cu 11 kile. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Se pierd in inaltime, nu sunt batoza inca, dar burtica se vede. (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Angel (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Esti dusa!
Cireaso, imi vine greu sa cred (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dar daca zici tu... P.S. fetele, care vreti, care puteti, facem o Mafia? |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eh Szi, acu nu iti imagina ca am o ditamai burta, am si io acolo olecutza asa. In rest arat al drakului de bine, trebuie sa recunosc asta cu toata modestia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) I'm in love with my own reflection (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Pai, stiu mah, de aia am si zis ca esti dusa. Si ai dreptate, mah, arati al dracului de bine. Mai ca imi vine sa imi fac sepuku de invidie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
In Ara mea tropaie hormonii. Are gestatie falsa.. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Cum adica, Di? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Acum aud prima data de asa ceva. Sper sa treceti repede peste asta, ca-mi inchipui ca nu e o bucurie. Ara a inceput de joi seara sa pimbe jucarelele in gura si sa scinceasca, nu a mincat mai nimic nici joi seara, vineri foarte putin, simbata extrem de putin, ieri am fost la medic si a intepat-o: vitamine, calciu, antispastice si alte chestii ca era destul de deshidratata. Isi rascoleste intr-o veselie culcusurile, noi ii aseza m frumos cearsafurile peste pernele ei si paturicilie, ea le face varza. Si latra afara orice catel vede Isi protejeaza"puii" din capul ei. Iubeste jucarelele, le pupa, le muta, scinceste linga ele... Bine, si Boni face asta, "cloceste" mingiile... Si Judy a facut-o.. |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hello.
Va salut pe fuga, ca am treaba pe la birou. Ne-am intors de la Praga, a fost tare frig si a nins un pic, aglomeratie mare cu multi turisti si destul de scump, asta din cauza ca lira noastra s-a devalorizat rau. Dar a fost frumos. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) see you later. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 09:54 PM |
|