![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna dimineata!
Si aici e soare, dar d-ala cu dinti. E bine si asa, decat ca zilele trecute, cand ba ploua si era frig, ba aparea un soare orbitor si era prea cald. Astora nu le lipsesc umbrelele din dotare, zici ca s-au nascut cu ea agatata de mana (si sunt d-alea zdravene si lungi, nu firfirea, ca a mea). Albi, bag seama, "muza" asta a ta e "Bateria Duracell" in persoana! Te energizeaza, pe zi ce trece, mai tare! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ...de opt ori mai mult decat restul...bateriilor...sau muzelor? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sa-ti traiasca! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Las' ca ploua la noi si-i mohorat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar ma doare la basca, de maine se incalzeste si se ajunge si aici la 20 grade! (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif)
Mi-am inundat masa, am pus prea multa apa la o planta care sta pe ea. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Neata! |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Va cer o parere, ce pot sa-mi iau in picioare sa nu mi le murez? In aprilie plec in Scotia in excursie si cred ca-mi iau adidasi, dar ce ma fac ca ploua toata ziua?! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
OMG Walpu, vii pe la noi??? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Iti da happycat advice daca vrei.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daaa. Chiar ma gandeam la tine, insa nu stiam daca esti prin zona. Spunem tot ce trebuie sa stiu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Ce frumos, Walpu!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Sa ai parte de vreme buna si sa te distrezi. Sa ne aduci multe poze.
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata. Eu iar m-am dus pana la scoala degeaba.
Ieri am fost si eu la gratare undeva intr-un sat de langa Galati, si am mancat de am spart. A adus una catelu ei dement. Era un Golden Retreiver(asa se scrie?) de 4 luni,ditamai namila, foarte fericit ca poa sa zburde prin curte. Alerga,si in drumul lui smulgea(musca) plantele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Apoi s-a pus pe manact pamant. Tare de tot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Walpu, iti doresc sa ai parte numa' de vreme frumoasa si "highlander"-i sexosi, politicosi si dornici sa intalneasca iubirea vietii lor! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vaai, ce frumos walpu. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Si scorpirescu ar vre in concediu ... off
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
M-am apucat sa scriu si nu mai am curent. Scriu mai tarziu, ca de pe iPod- ul asta inebunesc!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30th May 2025 - 07:03 AM |
|