IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

137 Pages V  « < 34 35 36 37 38 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXVI, Discutii diverse : Muzica, bautura, barfe, conversatie
bulina
post Mar 30 2009, 07:24 PM
Post #351

Musafir

merci kalua, am crezut ca m-am senilizat eu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ma simt mult mai bine acu'

Cleo, incheieturi sunt toate (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) io cautam termenu' fix si exact al incheieturii mainii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Am cumparat o smecherie de-aia de tine stransa incheietura, parca e mai bine acu.

Si-am mancat seabass de Chile cu orez si legume aburite, nebunie curata.
Go to the top of the page

+Quote Post
albinuza
post Mar 30 2009, 07:26 PM
Post #352

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Am ajuns acasa! Sunt absolut habauca si total infometata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Pap si ma bag direct in pat si nu ma mai dau jos pana maine dimineata.

+Quote Post
kary_pink
post Mar 30 2009, 07:38 PM
Post #353

Musafir

wrist= carp=CARP s.n. Grup de opt oase mici care alcătuiesc scheletul încheieturii mâinii, articulându-se cu oasele antebraţului şi metacarpului

wrist= incheietura mainii/manseta

+Quote Post
bulina
post Mar 30 2009, 07:45 PM
Post #354

Musafir

Merci mult Kary, asta vroiam!!! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Dar sunt convinsa ca nu am folosit termenul niciodata. Aveam doar in minte ca asa cum se spune glezna la picior trebuie sa existe si echivalentul la mana (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Mar 30 2009, 07:54 PM
Post #355

Musafir

Cred ca putina lume il foloseste, majoritatea spun incheietura (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Diana.
post Mar 30 2009, 08:18 PM
Post #356

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Io am innebunit. Am descoperit ca la Craiova se fac implante mamare. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sa mor de nu intreb cit costa... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Poate ma ia zapaceala si imi pun tite... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Mar 30 2009, 08:31 PM
Post #357

Musafir

Nu e bune la voi, Timisoara nu e asa de departe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Io obsesie cu nasu' imi vine sa-l remodelez apoi ingurgitez prostii cu stirbirea personalitatii si iar ma las de meserie. Ma gandesc ca daca mi-oi face vreodata si o sa zica toata lumea ca is plina de infrumusetari si c-oi fi fost vreo hada. N-am oricum bani sa ma tenteze prea repede sa merg pana la capat, plus ca daca ma apuca cheful intru pe awfulsurgery.com si-mi trece subit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Diana.
post Mar 30 2009, 08:41 PM
Post #358

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Cca doctoru` de la Craiova ar fi neamt. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Dr. Giorgie Bronz este absolvent al facultatii din Zurich, completandu-si ulterior studiile in Londra si Viena in 1973 obtinand diploma ECFMG din America. Actual este consultant in sase spitale private si publice din sudul Elvetiei, iar din 1999 este profesor in specialitatea chirurgie plastica si estetica la Lypoplasty University (Austin, TX).

Este membru al Societatii de chirurgie estetica, reconstructiva si plastica din Elvetia, Societatea de chirurgie plastica si estetica Internationala, Societatea de chirurgie plastica si estetica Americana, ce apartine Confederatiei Internationale de chirurgie plastica si estetica.

Servicii oferite:

* CHIRURGIA ESTETICA A FETEI
o lifting cervico-facial (chirurgia estetica a fetei)
o blefaroplastie (chirurgia estetica a pleoapelor)
o rinoplastie (chirugia estetica a nasului)
o rinoseptoplastie (chirurgia deviatiei de sept)
o otoplastie (chirurgia estetica a urechilor decolate)
o mentoplastie (chirurgia estetica a barbiei)
o augmentare de buze
o procedee nechirurgicale de corectie a ridurilor fetei (injectii cu acid hyaluronic, toxina botulinica)
* CHIRURGIA ESTETICA A SANILOR
o chirugie estetica de remodelare a sanilor
o augmentare mamara cu implante
o reductie mamara
o interventii de ridicare a sanilor lasati
* ALTE OPERATII
o lipoaspiratie, abdominoplastie
o implante de corectare a tulburarilor de contur facial/corporal
o chirurgia traumatismelor(plagi taiate, contuse, muscate)
o chirurgia defectelor de parti moi

Centrul Medical Helios

Bine, acum sa nu va ginditi ca o sa imi pun tite, era asa , o idee... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Foaarte tare! Pe doctorul asta nu il cunoaste google deloc! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
rozy
post Mar 30 2009, 09:02 PM
Post #359

Musafir

Walpu,si eu am pata pusa pe my nose,dar la fel, ma gandesc daca nu cumva dupa operatie nu o sa se insinueze vreun filling ca nu mai sunt eu insumi, sau nu o sa imi mai para moaca a mea in oglinda (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Fanny
post Mar 30 2009, 09:07 PM
Post #360

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

ba, uite-l. dar e Giorgio nu Georgie

+Quote Post

137 Pages V  « < 34 35 36 37 38 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 27th May 2025 - 09:01 PM