IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

137 Pages V  « < 35 36 37 38 39 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXVI, Discutii diverse : Muzica, bautura, barfe, conversatie
angeldust
post Mar 30 2009, 09:48 PM
Post #361

Musafir

Di, ma cam sperii :| Acu nu am idei preconcepute, doar ca nu imi pareai genul care ar vrea sa isi puna tzatze. Mai ales ca io din cate imi amintesc tu ai deja o pereche de tzatze misto. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Mar 30 2009, 10:12 PM
Post #362

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Eu am o pereche de tite misto numai si numai cind sint grasa. Cind sint ca acum, sint o capra. Si cica dupa 35 de ani exista posibilitatea sa o iei razna. Cred ca -as simti mai bine cu o pereche de tite cupa b. Ca nu vreau nici o tita-ntr-o caldare.

btw, am gasit si clinica. Se cheama Bendis. Benis e echivalentul zeitei Artemis, aka Diana. Sa ziceti ca nu e predestinat... Daca e numai 2000 de euroi, la vara am tite noi! Jur pe rosu!

Bendis la geto-daci
In iconografia geto-dacica, Bendis apare cu sinii foarte mari. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
kalua
post Mar 30 2009, 10:29 PM
Post #363

Musafir

Fa tu mai bine de banii aia un concediu misto, eu zic c-ai fi mai castigata. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Mar 30 2009, 10:33 PM
Post #364

Musafir

Ma batea si pe mine gandul o data, dar am cugetat adanc, ce naiba fac, intru in lantul slabiciunilor?! Astea, daca le pui, trebe sa le faci "revizia tehnica" periodic, alti bani, alte operatii...mneeeeeeee, asta e!
Unde mai pui ca te poti alege cu doi sani diferiti, ma refer la pozitie, volum, etc.
N-a patit-o Mdam Tiriac Jr?!
Mneeee!
Eu raman la "naturel".

+Quote Post
Diana.
post Mar 30 2009, 10:41 PM
Post #365

Fondator eLady.ro

Pai cu ocazia asta imi iau si concediu. Am obosit sa nu mai am grija de mine. La urma-urmei, o viata am. Tot timpul neingrijita, cu cearcane pina-n pamint, mincat aiurea si porcarii. Cumpar cosmetice ca sa stea sa expire. Dau o tona de bani pe parfurmuri, insa in rest is varza! Nu se mai poate. Chiar nu se mai poate. Tot spun altora sa se simta bine in pielea lor, insa eu, din punct de vedere fizic nu ma simt bine. Trebuie sa fac ceva si pentru mine. E timpul. Imi aranjez dintii, imi scot amigdalele, ma ocup de ficat si rinichi, ma ocup de artrita si imi pun si tite! Na! Gata! Intru in greva!
Doftoreaso, tu nu te poti plinge ca nu ai sini, ca te bate Dumnezeu. Eu nu am sini, eu am uger de capra. Marime zero.
Si daca am fost in stare la ambitie sa dau jos peste douaj de kile intr-un an, o sa am ambitie sa le fac pe toate!

Pur si simplu am nevoie de schimbari!

+Quote Post
kary_pink
post Mar 30 2009, 10:41 PM
Post #366

Musafir

Di' decizia iti apartine dar gandeste'te bine pentru ca implantul de silicon tot corp strain ramane...Riscuri sunt, tre' sa fii si tu sigura sa ti le asumi. O madam din Italia s'a trezit ca i'a explodat una bucata san in avion (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Un abonament la o sala te ajuta sa-ti lucrezi muschii sanilor, la fel si anumite creme...

Foarte frumos sa vrei sa te ocupi mai mult de tine dar ia'le pe rand........ Parca nu stiu, deodata te simt trista, obosita, stresata, dorind sa faci nspe lucruri in acelasi timp...

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Diana.
post Mar 30 2009, 10:43 PM
Post #367

Fondator eLady.ro

Kary, nu e explodeaza nici un silicon in avion, e un mit urban. Nu fac schimbarile astea pentru nimeni altcineva decit pentru mine. INVAT sa devin egoista!

5 mituri despre implanturile mamare
Marirea si ridicarea sanilor poate reprezenta investitia anului! daca te-a batut gandul sa apelezi la metodele chirurgiei plastice, dar nu ai avut curajul s-o faci, nu e timpul pierdut!
Marirea si ridicarea sanilor poate reprezenta investitia anului! daca te-a batut gandul sa apelezi la metodele chirurgiei plastice, dar nu ai avut curajul s-o faci, nu e timpul pierdut!
Important este sa-ti doresti din toata inima acest lucru. si inca ceva, sa nu-ti mai pleci urechea la toate zvonurile care circula privire la implanturile mamare. Da, chiar si vedetele se lasa pacalite de gurile rele. De plida, frumoasa actrita mexicana Anahi Giovanna Puente (Mia din "Rebelde"). si-a pus silicoane, dar si le-a scos. Motivul invocat de ea: organismul a respins implanturile.
"Va asigur ca n-o sa-mi mai pun niciodata silicoane pentru a nu mai risca inca o data sa le respinga corpul. Daca vreti totusi sa o faceti, puneti-va silicoane atata timp cat gasiti un chirurg bun care lucreaza cu cele mai bune materiale", e de parere Anahi. Dar cat adevar si cata exagerare o fi in vorbele frumoasei actrite? Pentru asta, l-am consultat pe dr. Radu Voicu, medic primar chirurgie plastica la Spitalul CF2 din Bucuresti. Acesta ne-a lamurit in privinta miturilor despre implanturile mamare.

Poti sa faci alergie la implanturile mamare
Toate cercetarile si experienta de pana acum au aratat ca nu exista
alergie la implanturile cu silicon. Singura varianta in care poate aparea aceasta manifestare este atunci cand persoana respectiva este alergica in mod special la silicon. Acest lucru se intampla foarte rar, deoarece siliconul din care sunt fabricate implanturile este un material inert, care nu produce alergii. Organismul receptioneaza acest produs ca pe un corp strain, pe care il inconjoara intr-o capsula fibroasa izolandu-l astfel de restul organismului si mentinandu-l in pozitia in care a fost introdus.

Nu poti calatori cu avionul, daca ai implanturi mamare
Fals! Implanturile mamare nu creeaza probleme in avion. Invelisul
implantului este din silicon solid, iar interiorul - din gel siliconic coeziv. Aceste produse nu au capacitatea de a-si mari volumul si suprafata prin scaderea presiunii atmosferice. Studiile efectuate asupra implanturilor mamare cu gel siliconic coeziv au aratat ca acestea nu isi modifica forma la o presiune corespunzatoare altitudinii de 12.000 m, altitudinea maxima de zbor a avioanelor de pasageri. Si asta, daca ai sta langa avion, nu in avion. Deci implanturile cu silicon sunt sigure pentru zborul cu avionul.

Implanturile mamare provoaca aparitia cancerului la sani
Cancerul mamar este o maladie ale carei cauze nu sunt cunoscute. Se poate spune ca exista riscuri de aparitie in diverse situatii, dar acestea nu sunt legate de implanturi. Studiile efectuate pe 2 loturi, un lot de femei cu implanturi si altul fara, au aratat ca ambele loturi au dezvoltat cancer mamar in proportii aproximativ similare. Implanturile mamare nu reprezinta un factor de risc pentru aparitia cancerului mamar.

Orice barbat poate face diferenta, dintr-o singura privire, intre o femeie cu implanturi mamare si una fara
Fals. Este destul de greu sa faca aceasta diferenta, in conditiile in care implanturile au fost alese pe baza proportiilor si armoniei corpului. Doar in situatia unor implanturi introduse deficitar sau a unor implanturi disproportionate fata de corp se poate spune ca ceva este in neregula cu armonia corpului.

Implanturile mamare te tin la suprafata apei, chiar daca nu stii sa inoti
Nici vorba! Implanturile cu silicon au un volum mediu care reprezinta 1% din greutatea unei femei. Nu sunt flotabile si, chiar daca ar fi, nu pot tine la suprafata o greutate de 100 de ori mai mare decat a lor.

+Quote Post
angeldust
post Mar 30 2009, 10:44 PM
Post #368

Musafir

Di, fa ce crezi tu de cuviinta ca sa te simti mai bine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Chiar ma bucur ca ai grija de tine, insa mai cugeta oleaca cu tzatzele astea domle (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mie de la mersul la sala in 2 luni mi s-au intarit si mi s-au ridicat vizibil, nici ca-mi pasa ca sunt cam inexistente ca marime, oricum imi cumpar numa sutiene romanesti sau unguresti si la alea am cupa B oricum (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Mar 30 2009, 10:50 PM
Post #369

Musafir

Bre, am 42 de ani! Ce crezi, ca sanii mei mai stau ca pe araci acum?! Da' ma tin mandra! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) It's just an illusion!
De cand am scapat de zecile de kg suplimentare, cupa mea a scazut de la 85C la 80C sau B...dupa caz.
Numa' ca m-am obisnuit cu treaba asta si corectez problema cu sutiene push up + burete. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Inainte n-aveam nevoie de burete.... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Anyway, la cutit nu ma duc! Pentru nimic! Nici liposuctiune, nici marire de sani. Eu imi respect corpul dat de Dumnezeu. Prefer sa corectez prin sport si dieta, naturel. Ambele fac bine si pentru corp, si pentru minte, si pentru suflet.
Cu ce nu se poate corecta ma pot obisnui. Ramane doza mea de unicitate.
Pai nu?
Ce, trebe sa fiu perfecta dupa tiparele altora?
Da' de ce sa nu fiu frumoasa in felul meu? La orice varsta.
PS: Mai, Di, ai ajuns sa pleci urechea la reclame? Da-i naibii! Ia baga o poza cu gemenele tale, sa votam! Vorba aia, avem o pozitie obiectiva, in comparatie cu tine.

This post has been edited by dr_wise: Mar 30 2009, 10:54 PM

+Quote Post
happyCat
post Mar 30 2009, 11:01 PM
Post #370

Musafir

Kary, sa stii ca nu exista crema care sa ridice sau tonifice sanii! Si daca ar exista, atunci cat de sanatoasa pentru san ar fi?

Angel, hai ca esti haioasa: ti s-au intarit si ridicat sanii, dar erau oricum micuti, deci lasati nu puteau sa fie!

Io is de acord cu ce zice dr_wise, nu de aia o cheama wise. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

137 Pages V  « < 35 36 37 38 39 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 26th May 2025 - 04:52 AM