IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

137 Pages V  « < 37 38 39 40 41 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXVI, Discutii diverse : Muzica, bautura, barfe, conversatie
rozy
post Mar 31 2009, 08:00 AM
Post #381

Musafir

Neata. Eu m-am trezit dis-de-dimineata,m-am machiat, m-am aranjat, si cand sa plec la faculta, aflu ca nu se face nic,ca a venit nush ce prof din Germania (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
deedee29
post Mar 31 2009, 08:03 AM
Post #382

Dependent

Group: Dependent
From: Highway to Hell
Member No.: 5,474

Daca tot vorbiti de sani, ai mei sunt asa si asa ca dimensiune, nu ma plang, forma nu imi place (as fi vrut si eu niste mere, dar Doamne, Doamne a dat pere) si faptul ca au inceput sa se lase. Dar mi-ar fi frica sa ma duc sa imi pun implanturi. Frica de taietura, nu de legendele urbane despre silicoane.
Maat, noi in grupul nostru de prietene (nici una nu e in mod necesar prea inzestrata la capitolul asta) am decretat ca in 2009 sunt in trend sanii mici (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Nu stim ce va urma, prietenii/sotii nostri spun ca in curand o sa ajungem sa spunem ca nu se mai poarta sanii deloc. Mi se pare o decizie foarte curajoasa, dar atata timp cat te va face sa te impaci mai bine cu reflectia ta din oglinda si din suflet inseamna ca e si o decizie potrivita. Tu stii cel mai bine.

+Quote Post
Szimcsi
post Mar 31 2009, 08:35 AM
Post #383

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Neata. (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif) Mi-e un somn de mor.

Ma tenteaza si pe mine chestia cu silicoanele, dar din pacate nu-mi permit sa dau atatia bani. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
albinuza
post Mar 31 2009, 08:36 AM
Post #384

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

BUna dimineata! Azi e iar urat si ploua (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Legat de "bube", ale mele cand stau pe spate nici nu se vad! Si la mine stau sfarcurile la fel, da nu ma prea innebunesc (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
SI io nu m-as duce sa ma tai nici sa ma omori (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
O zi buna doamnelor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Diana.
post Mar 31 2009, 09:08 AM
Post #385

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

No hai ca m-am masurat! bust 80, talie 68, sold 92. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
kalua
post Mar 31 2009, 09:15 AM
Post #386

Musafir

Neata!
Fiecare sa faca cu tatele ei ce vrea! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nici eu nu-s prea inzestrata la capitolul asta, dar o operatie de-asta sigur nu m-ar face mai fericita.
Si subscriu si eu ca se vede daca-s tate puse ori ba. Nu cand esti imbracata, dar acolo oricum se poate trisa mult si bine cu push ups cand n-ai ce baga la inaintare de fapt. Dar in costum de baie, de ex., se vede de la o posta, niciun san natural nu sta asa ca unul pus.

+Quote Post
dr_wise
post Mar 31 2009, 09:21 AM
Post #387

Musafir

Neataaaaaaaaaaaaaaaa!

+Quote Post
scorpirescu
post Mar 31 2009, 09:30 AM
Post #388

Musafir

Mai, eu asa stiu ca operatia trebuie rafacuta la 2 ani. Sotia lu sefu fost nu o refacuse inca si avea trecuti deja 4 ani. am vazut-o in costum de baie si 1. se vedea ca are implanturi si 2. erau lasate. Se vedeau cupele alea si piele adunata deasupra lor cum si le ridicase cu sutienul de la costumul de baie. Oricum, pana sa plec eu de la firma s-o mai operat o data, dar n-am vazut cum aratau dupa operatie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Deci, daca operatia e facuta bine arata misto o vreme.. si se poate chiar sa nu fie asa evident ca is lucrate din bisturiu, dar dupa o vreme pielea se intinde iar si tre sa faci operatia din nou. Si din nou si din nou.

+Quote Post
angeldust
post Mar 31 2009, 09:33 AM
Post #389

Musafir

Diana, eu am 83-84 peste bust, dar nu pentru ca as avea tzatze ci pentru ca am spate lat de inotatoare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) In talie am 64, cat mi-s io de aschiutza, pentru ca asa mi-i conformatia, nu am talie deloc, si peste kur am 89.
Eu pe langa faptul ca mi-i frica de cutit ca de dracu ca sa nu mai vorbim de fobia de anestezie generala, eu traiesc pe principiul : de ce sa te legi la cap cand nu te doare? Plus ca nu mi se pare ca personalitatea mea se potriveste cu tatele mari si nu cred ca m-as obisnui deloc cu un corp strain in tate la mine. Abia m-am obisnuit cu mini-operatiile pe care am fost fortata sa le fac si in care nu mi s-au implantat chestii ci mi s-au scos chestii.
Diana da-mi voie sa te intreb : cate operatii ai mai avut pana acum ? Pe mine inca ma doare si caca de operatie de 2 mm de la deget de cand mi l-am taiat. Adica resimt un disconfort la nivelul degetului. Ca sa nu iti mai povestesc de complicatiile cu operatiile la alunitele pe care am fost obligata sa le scot (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Io nu as face nici o operatie de buna voie.
Intr-o vreme ma gandeam sa imi operez urechile, ca se face cu anestezie locala si e fara riscuri majore operatia, destul de simpla. Dar am o prietena care si-a facut pe la 18-19 ani si acum la 22 de ani au inceput sa i se blegeasca la loc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Vorba lu doftoreasca, tot tzesut supus gravitatiei e peste tot. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Mar 31 2009, 09:37 AM
Post #390

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

'Neata,
Nici eu nu sunt inzestrata, da' nici nu ma mai framant. Dupa alaptat mi-au crescut destul, inainte eram aproape plata adica imi trebuia 70 A sau ceva de genul acum am 75 B sau 80 A depinde, da' am crescut ca "armasarul" si in spate. In primele luni de alaptat zici ca eram vacuta Milka, asa explodasera.
Da' nu m-as duce sa ma operez nici sa-mi dea aia bani. Cica cam apune era siliconului si o sa intre noi texturi naturale ziceau pe la TV, n-am fost prea atenta, ca nu ma intereseaza subiectul.
Vorba Kaluei nici pe mine nu m-ar face mai fericita o pereche noi de tate, as face altceva cu banii.
Apoi in timp iar tre' sa te duci sa ti ajusteze, plus ca e operatie.
Am vazut la TV cum se face liposuctia aia, iti baga un tubulet in tesuturi si trag grasime de acolo, mi s-a parut extrem de aiurea si tipa ramanea cu niste pete rosii pe corp probabil pana isi revenea pielea. Mie mi se pare destul de traumatizant.
Vorba doctoresei, mult sport e bun si pt. tonus si pt grasimi.
Am visat atata de frumos, am visat ca eram la mare iubirea vietii mele si pe plaja era un loc mare mare amenajat pt. dans pe plaja si un instructor de dans un fel de aerobic dansant si apoi marea si am visat ca dansam cumva asa in aer. Sunt in aer (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ca mi-e un somn de nu ma vad ca apoi m-a trezit Mr. Mon la 6 si ceva si n-am mai putut sa dorm.

+Quote Post

137 Pages V  « < 37 38 39 40 41 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 25th May 2025 - 11:35 PM