![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Anjele, sa nu crezi ca eu am spate ingust (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Inot de la 4 ani. Insa tu esti mai inalta, eu sint dop. Si incapatinata. Si gindul meu e la ceva delicat, sa nu para umflati cu pompa, get real.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
A venit sefuuuuuuu! (IMG:style_emoticons/default/wbounce.gif) Negru ca un drac, a si povestit putin, dar n-am putut trage cu urechea, am avut un nene de la IT sa-i arat diverse. Mi-am tras numai o pupatura cu sefu'. Ne-a adus bratari de-alea care se leaga de wrist (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) de la calugari cambodgenezi.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Fa rost de niste poze Kalua (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Daca aveam o bazain nervii mei cum ca ar fi rezistenti, colega ma face sa-mi dau seama ca nu e asa! Acum vreo sapt am pus-o sa verifice niste desene, si azi, cand eu trebuie sa le tai, am constat cu stupoare ca ea a controlat doar 2, pentru ca numele deseneleor coincideau cu altele de la alt ordin, si a banuit ea ca sunt la fel (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Si evident ca nu sutn!!!!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata! Ma inscriu si eu in clubul celor putin dotate de natura, dar asta este, defilez cu ce am. Desi mi-as dori sani mai maricei, nu cred ca e prea sanatos sa-mi pui implanturi si ma si gandesc la perspectiva unui copil, n-am idee in ce masura afecteaza dar clar nu m-as simti confortabil. O alta bataie de cap si silicoanele astea. In schimb mi-as face candva, cumva, un implant in buze, care sa se resoarba, evident, de curiozitate sa vad cum mi-ar sta cu buze mai pufoase. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
In alta ordine de idei, e soareeee (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif) |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hellou, si la noi e soare si nu e frig deloc. (IMG:style_emoticons/default/trampoline.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai sa traiti!
La ce discutii importante am lipsit eu aseara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . In primul rand, ma bucur din suflet ca Di a hotarat sa-si acorde mai mult timp ei si micilor placeri. Abia astept sa te stiu plecata in concediu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Vis-a-vis de silicoane, fiecare e stapan pe propriile decizii si atata timp cat este bine informat stie la ce riscuri se angreneaza. Eu una nu mi-as face, dar nu inseamna ca judec altfel persoanele care-si fac acest gen de interventie. Momentan, eu sunt o vacuta Milka. Si inainte aveam sani (75B), dar de cand alaptez, sunt imensi. Kalua, trebuie sa ne pui o poza cu sefu' maroniu. Cred ca i-a crescut paru' pana acum, nu? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Mda, de am ramane cu sanii din sarcina. Si eu aveam tot 80-81 la piept, Di, inainte de sarcina, acum cred ca am aproape 90, cativa cm fiind de la latitul spatelui, dar nu prea multi. Insa toata lumea imi spune ca dupa ce nu mai alaptez se retrag frumusel la marimea initiala, sotul nu vrea sa creada asta (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) .
Tipa din poza are sanii ideali si dupa standardele mele, si ca forma, si ca marime, dar na, sa speram ca e photoshopata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
tipa din poza are silicoane, se vede!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Aaa, apropo de tate, mi-am cumparat si io o bustiera alba. Ca sambata la duc la targ cu firma si tre sa fiu la camasa. Si e un po transparenta. Si cum sutienul nu-l suport, am cumparat o bustiera. Sa vedem cum o suport pe asta, ca stiti cum o dau jos? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cu sau fara silicoane, si eu am impresia ca-i photoshopata, ca prea are liniile corpului perfecte....la naiba! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ...ca sa citez dintr-un personaj la moda...
Eu mi-as dori sa am din nou 25 de ani, da' mintea de acum. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ...corpul e ok. Hai c-o tai la aerobic, sa mai lucram o militzara pectoralii....cine stie, poate mi se "desteapta" sanii instant! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Salutare, taica, si noroc! This post has been edited by dr_wise: Mar 31 2009, 11:42 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th May 2025 - 11:59 PM |
|