![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Foameeeeee!
N-am pozar, dar il iau maine cu mine. Seful are par de vreun centimetru. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
tipa din poza are silicoane, se vede! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) serios?? poate e gravida, ca si sanii mei arata in perioada asta cam asa (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) . |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu lasati Mafia sa moara. Eu si Scorpi va rugam sa ne ajutati cu al 8 lea jucator (IMG:style_emoticons/default/wbounce.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
dar putem sa jucam si in 7 daca e la o adica nah.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai jucam in 7, in curand o sa trimita Lexie rolurile (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
L-au dat afara de country managerul Spaniei. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Fara inlocuitor.
Imi pare atat de rau, era un om de sa-l pui la rana! |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai de ce l-au dat afara Kalua? Din cauza de criza? Deja cuvantul asta incepe sa ma scoata din sarite, e atat de vehiculat in media, incepe sa devina un trend.
Ce-o fi cu Bleky a noastra? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Bulina, sa ti se repare incheietura mai repede. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pe ce motiv Kalua?
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Blecky am vazut ca a fost online aseara. Acum ceva zile spunea ca se simte rau, astepta doctorul. Sper din suflet sa fie bine!!!
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxa, multumesc. Am masat-o ieri de-am innebunit-o cu Fastum gel, am tinut-o legata si i-a placut tratamentu. apoi am jucat 4 meciuri si s-a comportat exemplar:)) cui pe cui se scoate (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
azi o tin legata si ii mai trag o tura de masaj. in 2 zile o sa fie ca noua. Ce de mai discutiile aprinse: pro sau contra silicoane (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Fiecare stie ce-i lipseste la fericire, dar in general problema este interioara si mult mai profunda decat perechea de boobs. Oricum va doresc din suflet sa nu aveti niciodata nevoie sa va operati la sani pentru ca trebuie, nu pentru ca alegeti voi! my 2 cents Kalua, it really sucks |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th May 2025 - 06:00 PM |
|