![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Si aici ploua la fel. E o vreme bacoviana de-a dreptul! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata! Si aici ploua. Fi-mea suge din zor din suzeta si sper sa adoarma (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Astazi s-a trezit la 6:50, culcata de aseara de la 22:30. Doarme ca un om mare.
Scorpi, si eu credeam ca pe la Cluj lumea e mai politicoasa. Pesca, ma bucur...succes! Cleo, mi-ai facut pofta de mancare, nu ca n-as fi avut (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , de fapt pofta de dulciuri. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Neata. Ieri am adormit pe scaun la stomatolog. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Nu mult, "doar" vreo 40 de minute...(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Am ajuns acasa, am mincat, la 11 cred ca deja dormeam. M-am trezit la 9 jumate. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Doamne cat as vrea si eu sa dorm pana la 9 jumate!
Mie imi vine sa ma dau cu capul de pereti in fiecare dimineata la trezire! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata! La noi nu ploua, nu e nici frig, dar soarele n-a iesit inca dintre nori.
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Kalua, eu am observat ca la voi vremea e de obicei la fel ca aici. Roxi, ce fetita cumintica ai! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Neata! Eu de azi fac teleworking miercurea si joia, asa ca pot dormi nitel mai mult. E simpatic sa lucrezi in pijama cu laptopul in brate.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Am lucrat asa . E super bine! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da..si eu am lucrat de acasa si-i f bine. Stiu persoane care pot face lucrul asta de cate ori vor, si nu-i vorba despre firma lor. Amica mea se mai duce la serviciu pentru sedinte si sa coordoneze echipa. Mie mi s-a permis doar ca eram in luna a 9 a.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Scorpi naspa de tot intamplarea. Si noi acasa aveam un administrator cam dump , ne-am schimbat centrala de bloc, apoi ne venea niste preturi la incalzire de am renuntat la centrala de bloc si ne-am pus una de apartament si cand ne puneam centrala ne tot zicea mare greseala faceti, ca peste un an si ceva sa se renunte la centrala de bloc si sa-si puna toata lumea centrala pe apartament. Si il tot freca grija de tot felul de chestii pana nu l-am mai bagat in seama.
Nici aici nu-i prea rasarit administratorul, macar n-am treaba cu el, mi-a zis o data ca sa faca copilul mai putina galagie el sta deasupra noastra si zic bine bine, parca unii n-ar fi crescut copii si nu stiu cum e sa ai copii. Sweet cam naspa suna intamplarea, probabil numai cei de la paza stiu ce s-a intamplat si probabil ca nici nu vor sa faca publicitate ca sa nu ocoleasca lumea Carrefour-ul respectiv, tocmai se apropie Pastele si incepe febra cumparaturilor, n-ar fi un mom. prea potrivit (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Mie mi-ar place sa lucrez acasa si cred ca daca as cauta mai deep poate chiar mi-as gasii. Pesca super fain o sa ai de invatat probabil mult, da' o sa fie tare fain. Eu cred ca daca inside esti impacat cu tine insuti nu cred ca mai vrei sa schimbi ceva din aspectul exterior si schimbare nu-ti aduce mai multa incredere in tine sau mai multa bucurie, poate la inceput iti trezeste si unele intrebari despre daca ai luat o decizie corecta sau nu. Anw nici eu nu judec pe nimeni daca isi face implant, doar ca ma gandesc ca tot ce nu-i natural sa nu se intoarca la un mom. dat ca un bumerang impotriva sanatatii. Lexie eu am niste buze d-alea umflate si n-as putea spune ca nu mai pot de fericire ca le am asa.Uneori chiar ma enerveaza cand ma dau cu ruj ca par si mai si. Am racit cobza, adica nu ma doar in gat dar tusesc cam rau. This post has been edited by Master of Norules: Apr 1 2009, 10:39 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th August 2025 - 08:27 AM |
|