IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

137 Pages V  « < 42 43 44 45 46 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXVI, Discutii diverse : Muzica, bautura, barfe, conversatie
Szimcsi
post Apr 1 2009, 08:32 AM
Post #431

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Neata. Si aici ploua la fel. E o vreme bacoviana de-a dreptul! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Roxana_
post Apr 1 2009, 08:48 AM
Post #432

Musafir

Neata! Si aici ploua. Fi-mea suge din zor din suzeta si sper sa adoarma (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Astazi s-a trezit la 6:50, culcata de aseara de la 22:30. Doarme ca un om mare.

Scorpi, si eu credeam ca pe la Cluj lumea e mai politicoasa.
Pesca, ma bucur...succes!
Cleo, mi-ai facut pofta de mancare, nu ca n-as fi avut (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , de fapt pofta de dulciuri.

+Quote Post
Diana.
post Apr 1 2009, 09:05 AM
Post #433

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Neata. Ieri am adormit pe scaun la stomatolog. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Nu mult, "doar" vreo 40 de minute...(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Am ajuns acasa, am mincat, la 11 cred ca deja dormeam. M-am trezit la 9 jumate. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
albinuza
post Apr 1 2009, 09:19 AM
Post #434

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Doamne cat as vrea si eu sa dorm pana la 9 jumate!
Mie imi vine sa ma dau cu capul de pereti in fiecare dimineata la trezire! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
kalua
post Apr 1 2009, 09:20 AM
Post #435

Musafir

Neata! La noi nu ploua, nu e nici frig, dar soarele n-a iesit inca dintre nori.

+Quote Post
happyCat
post Apr 1 2009, 09:39 AM
Post #436

Musafir

Neata!

Kalua, eu am observat ca la voi vremea e de obicei la fel ca aici.

Roxi, ce fetita cumintica ai!

+Quote Post
claudia_electra
post Apr 1 2009, 09:40 AM
Post #437

Membru de Onoare

From: Tara Minunilor
Member No.: 80

Neata! Eu de azi fac teleworking miercurea si joia, asa ca pot dormi nitel mai mult. E simpatic sa lucrezi in pijama cu laptopul in brate.

+Quote Post
Diana.
post Apr 1 2009, 09:51 AM
Post #438

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Am lucrat asa . E super bine! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Apr 1 2009, 10:06 AM
Post #439

Musafir

Da..si eu am lucrat de acasa si-i f bine. Stiu persoane care pot face lucrul asta de cate ori vor, si nu-i vorba despre firma lor. Amica mea se mai duce la serviciu pentru sedinte si sa coordoneze echipa. Mie mi s-a permis doar ca eram in luna a 9 a.

+Quote Post
Master of Norule...
post Apr 1 2009, 10:31 AM
Post #440

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Scorpi naspa de tot intamplarea. Si noi acasa aveam un administrator cam dump , ne-am schimbat centrala de bloc, apoi ne venea niste preturi la incalzire de am renuntat la centrala de bloc si ne-am pus una de apartament si cand ne puneam centrala ne tot zicea mare greseala faceti, ca peste un an si ceva sa se renunte la centrala de bloc si sa-si puna toata lumea centrala pe apartament. Si il tot freca grija de tot felul de chestii pana nu l-am mai bagat in seama.
Nici aici nu-i prea rasarit administratorul, macar n-am treaba cu el, mi-a zis o data ca sa faca copilul mai putina galagie el sta deasupra noastra si zic bine bine, parca unii n-ar fi crescut copii si nu stiu cum e sa ai copii.

Sweet cam naspa suna intamplarea, probabil numai cei de la paza stiu ce s-a intamplat si probabil ca nici nu vor sa faca publicitate ca sa nu ocoleasca lumea Carrefour-ul respectiv, tocmai se apropie Pastele si incepe febra cumparaturilor, n-ar fi un mom. prea potrivit (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Mie mi-ar place sa lucrez acasa si cred ca daca as cauta mai deep poate chiar mi-as gasii.

Pesca super fain o sa ai de invatat probabil mult, da' o sa fie tare fain.

Eu cred ca daca inside esti impacat cu tine insuti nu cred ca mai vrei sa schimbi ceva din aspectul exterior si schimbare nu-ti aduce mai multa incredere in tine sau mai multa bucurie, poate la inceput iti trezeste si unele intrebari despre daca ai luat o decizie corecta sau nu. Anw nici eu nu judec pe nimeni daca isi face implant, doar ca ma gandesc ca tot ce nu-i natural sa nu se intoarca la un mom. dat ca un bumerang impotriva sanatatii.

Lexie eu am niste buze d-alea umflate si n-as putea spune ca nu mai pot de fericire ca le am asa.Uneori chiar ma enerveaza cand ma dau cu ruj ca par si mai si.

Am racit cobza, adica nu ma doar in gat dar tusesc cam rau.

This post has been edited by Master of Norules: Apr 1 2009, 10:39 AM

+Quote Post

137 Pages V  « < 42 43 44 45 46 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 6th August 2025 - 08:27 AM