![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Neata!
Mi-ati lipsit fetelor, am avut o gramada de aventuri in ultimele zile, dar important este ca ma simt bine! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
bravo bleky (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bleky, ne-ai bagat in toate bolile! Ce faci?
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
Salutare tuturor. Eu tocmai ce mi-am luat o mare pacaleala de la boyfriend, asa ca de 1 aprilie. Am luat foc la telefon, nu alta cand am auzit ce-mi debiteaza. Acum mi se pare o prostie, dar pe moment nu am mai stat sa ma gandesc. Mi-a spus pe o voce grava ca a venit un domn de la primarie si mi-a adus o citatie, in care mi se punea in vedere ca trebuie sa ma prezit la nu stiu ce sediu in termen de 48 de ore, pentru niste chestii legate de masina. Imediat am inceput sa ma gandesc ce ar putea sa fie: amenzi neplatite, parcare aiurea, reclamatii de la vecini binevoitori. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Cat de dusa pot sa fiu sa inghit asa ceva si sa ma mai si scoata din sarite povestea.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Blecky (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
In sfarsit s'a oprit ploaia desi dis de dimineata inca era prezenta, m'o facut ciuciulete dar a fost placut sa simt ca picaturile ei erau calde si nu reci. Semn ca vara e pe vine... Dap subscriu si eu ca este bine sa lucrezi de acasa num' ca tare rau e uneori sa te trezesti la 6 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Di' ma bucur ca ai reusit sa dormi mai mult (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
ia sa va spun de ce am absentat la condica:
A venit nenea doctorul sexos acasa si m-a consultat, am o amigdalita frumoasa si ma indop cu antibiotice, dar asta nu e important, trece. Duminica am salvat un bebelus de 2 luni si am ajuns la urgente, m-au tinut pana ieri seara sub supraveghere. Am coborat sa iau o paiine si in lift eram cu vecina care avea o valiza mica si caruciorul cu bebele. Ies din lift si dau sa ies din scara blocului tot vorbind cu vecina mea si ea uita sa ia valiza; fuge repede la lift si nu e atenta la cele 3 trepte din fata blocului, aluneca, cade si impinge carutul la vale pana ajunge in strada. Intru in panica, fac doi pasi rapizi sa-l prind dar ajunge totusi in strada, nu stiu cum am sarit ca am alunecat, am cazut si mi-am bulit incheietura de la mana stanga dar am impins carutul pe celalat trotuar.A oprit o masina, m-au cules de pe jos, vecina era intepenita, am chemat salvarea si am mers la spital. In concluzie am mana stanga care ma doare si sunt plina de vanatai pe piciorul stang si vecina are o entorsa si un bebe in forma. mi-am dat seama abia ieri ca in cazatura mea spectaculoasa mi-am strivit inelul de logodna de asfalt si micul diamant care costase o groaza de bani nu mai e la locul lui... ce sa fac asta e, in viata nu le poti avea pe toate! PS: abia acum am citit si am vazut ca v-ati facut griji pentru mine, sunteti niste dragute, si nici nu stiti cat m-au emotionat gandurile voastre, si in caz ca mai aveati vreo indoiala: eu chiar va iubesc! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Blecky, ma bucur ca esti bine:kiss:
Eu am asa o stare ca imi vine sa sparg capu' cuiva! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Acu' am citit! Oaaa Blecky! Bravo tie! Esti foarte tare! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) This post has been edited by albinuza: Apr 1 2009, 11:25 AM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Bleky, scumpa, ai asa o inima buna, sa-ti ajute Dumnezeu!
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Morning!!!!
Gagici, voi cum faceti cand vreti sa tineti post, dar preparati mancare cu carne pentru restul familiei?!! Eu sunt la final cu un bors de perisoare si vreau sa-l gust daca e sarat suficient, sau daca-i mai lipseste ceva. Sunt in mare dilema! Azi voiam sa tin post. Wow, pescarush! Sa fie intr-un ceas bun ce am citit! Doamne ajuta! Ce mai, eu raman la parerea mea: tot ceea ce ni se intampla, evenimente sau persoane nou intalnite, au un rol bine definit in viata noastra, doar noi nu stim, pe moment, care-i acela si interpretam de multe ori gresit. Di dear, tie-ti trebe o vacanta relaxanta, departe de toti si de toate, nu sani. E musai sa-ti trag o scanare obiectiva la vara in iulie-august. Io-te, pana si Bleky fuse la locul si momentul potrivit pentru bebelul acela! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate! Last edit: Di, asta-i noua freza?...incerci sa ne pregatesti pentru un anumit look si ne iei prin invaluire?... This post has been edited by dr_wise: Apr 1 2009, 11:41 AM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Woww! Blecky (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Eroina noastra!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th May 2025 - 02:20 PM |
|