![]() |
![]() ![]() |
![]() |
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
hola lume
pesca felicitari, sigur o sa-ti placa! bleky, bine ca s-a terminat cu bine si vanataile trec... lotte hai sa mergem pe kilimanjaro...macar cu degetul pe harta momentan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Maat, buna tunsoare, concorda cu vrabiuta zburlita considerata leit-motiv primavara 2009 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mie nu-mi vine sa-l tai iarasi dar nu se stie cand ma trazneste asa inopinat ... |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Blecy (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Mai nu mai trece timpul asta... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Chiar ca parca nu mai trece timpul asta! Si am o leneeee (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Bulinuto, la mine e ca scap de aranjatu` parului cite-o ora... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Io n-am rabdare oricum, daca nu-mi place cum sta va fi prins in coada (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si problema rezolvata.
Daca ar fi scurt n-as putea face asta, mie mi-a fost mai dificil cu el scurt. |
|
|
![]()
|
|
Pai l-am tuns anul trecut exact ca sa scap de coada si de cuib de cuci!
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
pesca la noi fermele astea de-abia s-au deschis, cred ca au cel putin pt inca o luna de produs. Sint cu zecile. In Ontario n-aveti? Pozele sint de la o cabana ceva mai scumpa exista si-un restaurant omonim in Montreal, Au pied du cochon, apartine unui chef- vedeta local, de regula meniurile se invart pe la 15-20$ insa aici fiind probabil un meniu mai special au mai plusat Nu mi se pare mult pt atatea feluri de mancare, insa la cantitatea de mancare oferita e risipa. ba da, avem, cleo, dar s-au inchis deja. aici au fost deschise in martie. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) si din pacate, n-am ajuns pe la nici una anul asta, speram ca anul viitor sa fecm o vizita, ca am auzit ca e rupt din basme. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) bleky, multa sanatate! bravo pentru fapta buna! doctore, asa zic si eu, ca nimic nu e intamplator in viata. pacat doar ca n-avem rabdare cateodata si ne enervam degeaba, de multe ori. nici eu nu gust mancarea celorlalti, daca postesc. pun asa, ochiometric si ii avertizez cand se aseaza la amsa, ca s-ar putea sa trebuiasca sa si-o "regleze" ei. de obicei nu e cazul. sa stiti ca eu chiar astept sa merg la scoala. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bleky, ma bucur ca esti bine si-ai facut o fapta buna. Mi se pare ca ai o viata f densa in evenimente. Poate poate apare si un bebe mic acolo la tine in burtica.
Nici eu nu gust mancarea deloc. Ba chiar ma enerveaza s-o gust. Abia astept sa te vaz cu noua tunsoare Di! |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
neata girlies,
blecky ma bucur ca esti mai bine si felicitari pt sangele rece! pesca cred c-o sa-ti placa si mai ales e tare fain ca te tine ocupata, a venit primavara iesi din casa se simte vantul schimbarii ...ce mai good things are coming your way (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) maat f faina frizura cred ca va trebui sa te tunzi in fiecare luna (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Roxanica ce mai faceti fetelor? mica (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) si mare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cleo, suntem bine. Abia ce-am venit din parc. Am stat pe banca si-am citit si picea a dormit. Sara zambeste toata ziua si-i o dulce. Abia i se aude vocea. Nu-i plangacioasa. Mai e putin si face 2 luni.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th May 2025 - 08:57 AM |
|