IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

137 Pages V  « < 47 48 49 50 51 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXVI, Discutii diverse : Muzica, bautura, barfe, conversatie
happyCat
post Apr 1 2009, 05:39 PM
Post #481

Musafir

Vai, ce haios e seful, Kalua, nu se imbraca cu costum si cravata la serviciu? Sau asa e el, mai sportiv?

Iar rochita de pe tine o recunosc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Pe mine ma dor salele, am sapat in gradina si am smuls buruieni, am fost la pilates, ocupata tare dom'le! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Roxana_
post Apr 1 2009, 05:57 PM
Post #482

Musafir

Sunt convinsa c-arata mult mai bine sefu'-n realitate.
Am si eu calculator de birou ca al tau. Tastatura ta pare f interesanta.

Eu m-am apucat sa pun ordine in sifonier si-am inceput cu hainele sotului. Cred ca are peste 30 de tricouri. Camasile nu le-am mai numarat. Oricum, am ajuns la concluzia c-are prea multe haine pentru un barbat.
Am facut iar niste legume la grill. Suntem dependenti de mancarea asta.

+Quote Post
kalua
post Apr 1 2009, 06:36 PM
Post #483

Musafir

Sefu-i la costum numai daca are nu stiu ce meetinguri importante, dar astea-s numai de cateva ori pe an.
Tastatura e cam cea de laptop, in orice caz nu se aude atat de tare ca una normala cand se tasteaza.

Am uitat sa va spun patania de-aseara. La noi cand se intra pe usa urmeaza un mini-hol, asa o chestie ca sa nu zici ca te bagi direct in sufragerie. Cu usa, normal. Si usa dintre sufragerie si hol sta de obicei inchisa. Aseara intru in casa, matza la picioarele mele (ca usa cu pricina era deschisa) si-n secunda doi a zbughit-o pe casa scarilor. Il trimit pe Mr.kalua s-o aduca inapoi, vine dupa vreo 5 minute fara pisica, ca nu-i nicaieri. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Ca doar nu s-o fi evaporat, nu? Cobor si eu si vad usa de la niste vecini la parter deschisa vreo 2-3 cm. Pisica, intr-adevar, nicaieri. Vecinii aia faceau curat in beci, le zic ca probabil matza noastra e-n casa lor, ea vine sus. Binenteles, Maui in sufrageria lor, uitandu-se in sus, unde aia au 3 porcusori de Guineea. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (Noroc ca era pus si capacul pe "tarcul" lor. Am recuperat pisica, am mai tinut-o in brate sa se uite la animalutele alea, facuse niste ochi cat cepele de calitatea 1. Gata.
Dar vecina ne-a povestit ca matza vecinii de sub noi a mancat un porcusor de Guineea a unei fiice de-a ei. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (nu-i de ras, stiu, dar pe de-o parte tot imi vine sa zambesc).

+Quote Post
Cindy
post Apr 1 2009, 06:43 PM
Post #484

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Ce masculin arata seful! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si Kalua, tie tare bine iti sta tunsa asa.

Am facut o minidepresie cand am vazut cat de mult au scazut preturile la imobiliare. Am vazut niste oferte tare bune, cu +10.000 imi luam ceva aproape dublu ca spatiu, tot central. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
bulina
post Apr 1 2009, 06:51 PM
Post #485

Musafir

kalua, poti sa-l trimiti pe sefu pana la To . ma sacrific sa-i arat orasu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

m-am indopat exemplar snitele de porc, vinete pane caldeee si cu rosie.
corn cu branza de vaci si stafide.
viata e mult mai frumoasa acu'

+Quote Post
Roxana_
post Apr 1 2009, 06:58 PM
Post #486

Musafir

Haioasa povestirea cu Maui. Bine ca ati gasit-o.

Eu am mancat ciorba de pui a la grec si salam de biscuiti.

Gagici, va cer si io o parere: am facut deja invitatiile de botez, dar intre timp am schimbat restaurantul. Voi ce ziceti: sa cumpar autocolant si sa modific randul respectiv de pe invitatie sau sa le spun verbal invitatilor?

+Quote Post
bulina
post Apr 1 2009, 07:14 PM
Post #487

Musafir

sau autocolant sau mai pui o nota cat o carte de vizita cu locatia noua zic eu.
Verba volent, scripta manent

+Quote Post
kalua
post Apr 1 2009, 07:21 PM
Post #488

Musafir

Eu as modifica pe invitatii.

Apropo de sef, citeam aseara un interviu luuung si foarte interesant cu Wolfgang Joop, designerul. Ptiu, destept baiatu', ma asteptam la mai multa superficialitate din partea lui, dar nu, la mai toate punct ochit - punct lovit (bine, mai erau si chestii pe care eu una nu le impartatsesc cu el). Si el e gay si spunea ca astia sunt probabil singurii barbati care-si dau seama de trecerea timpului si stiu sa aprecieze din plin frumusetea unei femei de varsta lor. Si ca numai din punct de vedere estetic nu merge ca un barbat de 50 de ani sa se impopotoneze cu o fata de 20 de ani, pur si simplu pe el il deranjeaza la ochi. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
lotte
post Apr 1 2009, 07:26 PM
Post #489

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Bulino, cand vii in tara sa facem un munte?
Eu am stat deoparte cu muntele din ianuarie, mi-a interzis doctorul, din cauza rotulei, dar revin in forta peste doua saptamani.
In schimb ma dau cu bicicleta in fiecare zi.
Maine ma trezesc la 6 si vreau sa alerg 30 minute, sa vedem cum o fi.

Scorpi, si eu am avut politia la usa, acum o saptamana.
La 11 noaptea a sunat cineva la soneria de la usa, in continuu, nu a raspuns cine e, si normal ca nu am deschis, dar nici el nu s-a oprit.
Dupa 30 minute am sunat politia, si a mai durat inca 15 minute pana a venit.
Politia a sunat la interfon, eu am intrebat cine e, ca daca era un ajutor al nemernicului de la usa?Ei au spus politia, si s-a auzit si pe dinafara, ca s-a intrerupt soneria.
Doi politisti, au urcat amandoi cu liftul, in loc sa vina unul pe scari.
Si nu au gasit pe nimeni.
Mi-au spus ca o fi vreun vecin indragostit de mine.
Am dormit ca pe ace in noaptea aia, si a doua zi, mi-am facut bagajele si am plecat 4 zile de acasa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
I-am dat liber, sa fure ce vrea din casa, pana vin eu.
Casa era intacta cand am venit.
Deci, ma vroia pe mine.

+Quote Post
bulina
post Apr 1 2009, 07:33 PM
Post #490

Musafir

kalua draga in caz ca nu ti-ai dat seama eu nu am 20 ani (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

glumesc numa. daca-i gay o sa fie si mai happy ca in zona lor acolo sunt niste super restaurante . mai recupereaza si el niste kg (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

lotte vin saptamana viitoare insa nu am cum sa ajung in munti... ai grija de genunchi si de tine in general (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post

137 Pages V  « < 47 48 49 50 51 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 25th May 2025 - 06:47 AM