IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

137 Pages V  « < 51 52 53 54 55 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXVI, Discutii diverse : Muzica, bautura, barfe, conversatie
kalua
post Apr 1 2009, 11:05 PM
Post #521

Musafir

Lasa-, bre, arat-ne noua tunsoarea, eu de-aia nu m-am bagat in pat inca, te astept ca pe nu stiu ce!

Si mie mi-a zis copilul ultima data numai "dragalasenii", iaca na, mie una-mi place tunsoarea pe care-o am si ma doare la basca de ce spun ceilalti!
Go to the top of the page

+Quote Post
dr_wise
post Apr 1 2009, 11:05 PM
Post #522

Musafir

Di, eu zic sa-i iei gatul lui Mr Maat, dupa care dormi linistita...Iarta-ma Doamne!
Pai tu ce parere ai, iti place, au ba?! Te prinde tunsoarea?
PS: si invat-o pe Ara sa-l muste cand vorbeste prostii, ce naiba! E fomeie si ea, ar trebui sa te inteleaga! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

This post has been edited by dr_wise: Apr 1 2009, 11:08 PM

+Quote Post
Fanny
post Apr 1 2009, 11:11 PM
Post #523

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Ti-o fi zis asa ca-i 1 aprilie mah!
Cred ca v-am mai povestit chestia de-am patit-o cand m-am tuns scurt acum un an jumate. Coafeza m-a aranjat ca pe un dovleac si tot ma lauda ca ce bine arat. Dupa ce m-am tot codit de la iesirea din salon pana acasa, pe strazile cele mai intunecate, fata in fata cu oglinda din holul meu mi-am dat seama ca eram potrivita cu evenimentul din ziua respectiva: era seara de Halloween. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Cindy
post Apr 1 2009, 11:14 PM
Post #524

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

O sa o citez pe Kalua, sper sa nu se supere (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :
QUOTE(kalua @ Mar 21 2009, 10:44 PM) *
Mie pana aici mi-a fost cu nuantele "invizibile", am iar parul scurt de tot si asta cere multa culoare mai ales la ochi, altfel e pacat de freza si de ochi, par sterse amandoua. Tocmai acum, cand mi-am facut stoc de culori pale! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Ideea e ca daca ai parul mai scurt, cred ca te-ar avantaja mai mult un make-up mai intens (sau macar sa fie), sa iti reliefeze trasaturile fetei.

+Quote Post
Bia
post Apr 1 2009, 11:18 PM
Post #525

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Di-ule, da-i o mama de bataie lui Mr. ! Eu acum doua saptamani mi-am facut nsite suvite oribile (bine ca am scapat de ele) si al meu spunea ca arata bine (ce-i drept, pe webcam) si ca el nu intelege de ce vreau eu sa ma schimb mereu. Ca lui ii plac exact asa cum sunt! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Apr 1 2009, 11:22 PM
Post #526

Musafir

Vazut una bucatica sexoasa Angel. Arati bine, domle! Sa-ti fie de bine! Si culoarea te prinde! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Nu ma culc pana n-o vad si pe Di. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Da, domle! Mai ales treaba aia cu imbatranitul m-a enervat la culme!
Din cate stiu, parul scurt si nuantele de par mai deschise intineresc. Always!!!!
A fost rautacios, sau poate a fost pacaleala lui de 1 aprilie, dar una neinspirata.

This post has been edited by dr_wise: Apr 1 2009, 11:26 PM

+Quote Post
Bia
post Apr 1 2009, 11:29 PM
Post #527

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Barbatii uneori sunt rautaciosi. Poate ii sta prea sexos parul Dianei si e ofticat ca o sa se faca o coada imensa la usa si el nu face fata!!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Apr 1 2009, 11:34 PM
Post #528

Musafir

Pai, sa stii!
Mr wise, de exemplu, nu mi-ar spune ca-mi sta bine, nici sa-l arzi pe rug! E oltean, negru in cerul gurii! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Doar in cazuri extreme, cand stie ca-i musai sa se poarte precum o pisica blanda, daca vrea sa primeasca ceva, e numa' lapte si miere.
Asa ca aprecierile le fac singura!

+Quote Post
Cleo
post Apr 2 2009, 12:47 AM
Post #529

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

kalua ce dragalasa esti in poza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
hihi cu Maui
un prieten de-al nostru avea un doberman, Tara, vedeta grupului. La ei acasa avea fotoliul ei si in afara de prietenul nostru nimeni n-avea voie sa se aseze pe locul ei. Intr-o seara o asteptau acasa (ca avea fata tabieturi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) si pana la urma bat niste vecini la usa cu stirea ca fata (IMG:style_emoticons/default/dog.gif) e instalata la ei in sufragerie pe fotoliu. Ce se intamplase, oamenii au prajit niste carnati si ca metoda ''originala'' de aerisire au deschis si usa spre scara si cateaua venind flamanda s-a dus direct dupa miros. Va dati seama hal de soc sa vii la tine in sufragerie sa vezi ditamai dobermanul pe fotoliu uitandu-se mirat la tine, eventual si cu buza tremurand a maraiala (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Di dac-o fi ca la stilista mea '' dupa 2 saptamani o sa-ti stea frumos'' (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu absolut niciodata nu ies multumita de la coafor insa daca m-a tuns bine sint super multumita si fata tunde bine, cu coafatul mai are putin de exersat.
Ia sa te vedem maine (IMG:style_emoticons/default/yes.gif)

+Quote Post
Cleo
post Apr 2 2009, 01:48 AM
Post #530

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

QUOTE(amailhik @ Apr 1 2009, 10:26 AM) *
Buna, fetelor! Franceza vad ca invatam, engleza la fel, mai nou si italiana, dar maghiara nu preda nimeni? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

tu vrei sa mergi la cumparaturi la unguri? sau e pe aproape vreun el cu nume de Zoli, Zsolt samd? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

mai bine spune exact ce vrei sa spui si-ti traduc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

137 Pages V  « < 51 52 53 54 55 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 24th May 2025 - 11:38 PM