![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Trezireaaaa! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ce atata somn pe capul vostru? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
iaca eu am deschis ochii si dau semne c-as bea o cafea (IMG:style_emoticons/default/coffee.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata!
Di, chill iubita, ca asa fac toti! Barabtii "e porci" Si "muza" mea cand am iesit de la coafor face:"hmm mdaa" si asta a fost tot! Da mie-mi place domnule! Si daca-mi place mie, poa' sa se puna-n cap si-n cur toti din jurul meu ca nu-mi pasa. Si acum baga o pza doua (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aici ploua in continuu de sambata! Ma prinde umezeala de acum (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) O zi buna fetelor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Mi-e somn de mor (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif) Maat, lasa ca si mie tot asa mi-a zis Mr Szi cand m-am tuns si vopsit. Nu le place barbatilor cu parul scurt si pace. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
Nici eu nu ma simt prea in forma. Maat eu nu te cunosc nici before, nici after, deci nu pot sa imi dau cu parerea. Dar sa nu ai sentimentul asta (si Mr. Maat la fel) pentru ca ai facut o schimbare dramatica. Again, vorbesc in necunostinta de cauza, dar schimbari destul de radicale de look pot genera astfel de reactii. Si eu am facut o astfel de trecere la un moment dar si uneori aveam senzatia ca privesc o straina in oglinda si ma trezeam in toiul noptii si ma duceam sa ma uit in oglinda, in speranta ca e doar un cosmar si o sa treaca. De fapt nu imi statea rau si acum imi dau seama ca facusem o alegere inspirata, dar pe termen scurt am avut senzatia ca imi ciuntise aia si personalitatea, nu numai parul.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Hai sa va zic o mica povestioara. Fiica-mea are un baietel la gradi cu care se intelege bine si o data ne-am dus la ei si baietelul mai are o surioara de 2 ani si nu vrea neam sa se tunda are o pleata ca n-a tuns-o niciodata si nu vrea nici sa si-l prinda in clame, nici motul nu i l-a luat pana acum cand a facut 2 probabil ca i l-a luat ca nu i-am mai vazut de la ziua lor si ii zice bunica-sa "Mergem la coafor sa te tunzi dupa ce iti ia din mot", si ea intai "Da" si apoi "Nu e capul meu" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Diana nu te necaji nus cat la suta din barbati sunt atenti si generosi cu complimentele cred ca ceva procent f. mic. Daca tie iti place asta conteaza. Eu nus daca sa ma bag sau nu da' Mr. Maat da semne ca e cam uracios, nus daca n-ar fi cazul sa evaluezi oportunitatile cand ar fi sa apara si la un mom. dat sa-l lasi cu ochii in soare daca te tot necajeste. Tare sexos seful tau Kalua, mie imi place si asa slabut si il prinde bine bronzul. Mi-ar face bine si mie o excursie in China (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) as slabii kg. alea care nus e mai dau duse. Asa-i Kalua cred ca te-ar prinde extrem de bne machiaje mai indraznete si mai intense. Si mie imi place cum iti sta cu parul tuns scurt, te-ar prinde bine si vopsita da' iti sta bine si cu culoarea asta naturala. Eu cred ca la o freza ca a ta mi-as trage un roscat cu suvite cyclam asa sa moara lumea de soc daca nu le convine ceva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu is obosita rau, m-a enervat fiica-mea in 2 reprize ieri si azi dimineata, de cateodata imi vine sa ma duc si sa ma tot duc. Scorpi distractie faina la Bucale si degustare placuta la sarmale. Eu pot sa zic ca n-am gasit in Bv. coafeza potrivita care sa inteleaga cam ce freza vreau si am gasit aici un coafez care a inteles din prima si m-a si tuns asa cum am vrut, e uber meserias si haios pe deasupra. This post has been edited by Master of Norules: Apr 2 2009, 09:30 AM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Neata!
La mine e gata sedinta si ma apuc de treburi, ploua non-stop si e frig, si o sa fac mucegai de la atata umezeala (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Di nu pune la suflet cuvintele lui, data viitoare sa ii raspunzi cu aceeasi moneda! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Am vazut si eu pozele finally.
Am uitat sa zic, freza ca freza, da' are Angelul niste sprancene de te darama tare frumusele. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Parca imi dai asa un impuls la pictat sprancene. Pitigoi ti-ai facut niste machiaje faine pe albastru si verde (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Pe tine te prind mult mai bine machiajele intense decat cele in tonuri naturale asa mi se pare mie. Pink ai o culoare la par misto de tot. Nu mai zic ca se vede ca esti performer in ale machiatului. Scumpica e tare fericita, enjoy a lot of time the happiness. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Undeva exista un taler care ne acopera uneori toata amarciunea pe care am suferit-o la un moment dat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Acu' nu ca as vrea sa te contrazic Blecky, da' faza asta cu aceasi moneda, aduce mai multa tensiune decat multumire. This post has been edited by Master of Norules: Apr 2 2009, 10:01 AM |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Fetelor, e normala sangerarea dupa testul PAP?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th May 2025 - 12:13 AM |
|