![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ziua buna, desi afara ii cam ploios (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
Di, dl Maat nu prea stie cum sa trateze o femeie. Si daca nu-ti vine bine noua freza, desi eu sunt sigura ca nu-i asa, nu trebuie sa ti-o spuna pe sleau. Noi asteptam poza cu tunsoare, sa ne dam cu parerea. Eu nu prea am incredere in opiniile barbatilor. Imi amintesc cum l-am socat pe prietenul meu de atunci, prin anul 2 de facultate, cand m-am tuns f scurt, deoarece slabisem ff mult si-mi cadea parul in prostie. Lotte, m-a speriat povestirea ta, cu nenica ce suna la usa. Angelu' imi plac tunsoarea si culoarea! Sa-ti fie de bine. Va multumesc pentru sugestii apropo de invitatii. O sa cumpar niste carton si o sa imprim un mesaj c-am schimbat restaurantul. Caut o exprimare hazlie, daca nu ma descurc, va cer ajutorul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Ok! Am nevoie de un sfat!
Prietena aia a mea care e insarcinata, are probleme mari in sensul ca: Sotul ei are vreo 40 de ani. Ea are 24. El mai are o fetita dintr-o relatie anterioara. Acum ea moare de gelozie, pentru ca altfel nu pot sa o numesc, ca omul nu e la prima experienta de genul, si ca lui i-a mai zis cineva tata inainte, ca a zis si femeii aleia ca o iubeste, si ca nu e un sentiment unic pentru el. SI colac peste pupaza, uraste primul lui copil! El nu mai are nici o treaba nici cu femeia nici cu copilul. Isi intretine copilul, dar nu mai au tangente. Si acum imi zice ca ea nu mai vrea copilul, canu poate sa-i accepte trecutul, ca nu-l mai vrea nici pe el, si eu nu stiu ce sa-i mai zic.. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Ceva sugestii? please^ |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Dar cand a luat decizia sa-i faca aluia un copil nu stia ca a mai avut unul inainte? Adica mi se pare un pic paranoya sa faca asemenea crize acum, dupa ce faptul e consumat.
Plus ca omul ala poate chiar isi doreste un copil cu ea si sa fim seriosi, cati dintre noi n-au iubit de mai multe ori? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Asta incerc sa-i explic si eu! Ea e constienta ca nu gandeste bine, dar cica nu poate sa se stapaneasca! E un sentiment care o depaseste!Am intrebat-o cum ar reactiona ea, daca s-ar desparti de actualul, si viitoarea lui i-ar interzice sa vada copilul facut cu ea, pentru ca nu ii accepta trecutul. A zis sa nu ii spun asa ceva. Si i-am zsi ca exact asta face ea! Nu stiu ce sa-i mai zic (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Deci, eu sunt maniaco-depresiva cu episoade de scenarita cronica si nu mi-ar trece prin cap sa gandesc ca ea. Cred ca ori e depresie de sarcina si hormoni prea multi urcati la cap ori abuzeaza de dragostea barbatului ei si forteaza nota. Altfel nu-i pot spune. Dar e cam nasol daca el se supara si pe buna dreptate are de ce!
|
|
|
![]()
|
|
Eu o cunosc foarte bine pe fata asta, si nu e deloc asa! Nu stiu pur si simplu ce a apucat-o acum! Pe baza de depresie din asta am pus-o si eu, si pe hormoni urcati la cap!
Am pus-o sa mediteze si sa gandeasca pentru ca nu e copac! A zis ca incearca! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pink, cu sangeratul dupa PAP nu cred ca e normal.
Mai sa stiti ca si mie mi s-a ivit odata un sentiment d-asta,dar mai putin intens, era mai mult o parere de rau ca nu l-am cunoscut pe al meu de mai mult timp ca sa fiu langa el cand se intamplau toate cele cate imi povestea el, si un soi de gelozie ca altele s-au bucurat de evolutia lui de-a lungul timpului (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Oricum,chestia asta nu a provocat niciodata probleme la noi (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) |
|
|
![]()
|
|
Foarte bine!
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albi sfatuieste'o sa mearga la un doctor si sa vorbeasca cu el. Cred ca este prea coplesita de emotia sarcinii si e putin paranoica. Nu'i grav cred dar tre' sa vorbeasca cu o persoana specializata. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Foarte bine, cu sfatul medicului. Nu vazusem ca a scris Rozy. Am cautat pe net si am vazut ca se intampla des, ca cica iti recolteaza cu o periuta.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th May 2025 - 06:27 PM |
|