![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai nush, dar e ca si cum ti-ai da cu periuta de dinti pe obraz..... iti da sangele? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu nu am avut problema asta |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Pink, nu e anormal, si mie mi s-a intamplat de fiecare data.
Albi, prietena ta sigur are niste hormoni tare tropaitori care ii calca pe creier. Parerea mea e ca o sa ii treaca in timp, insa sper sa nu se intample prea tarziu... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Mi-e foame! :| |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Multumesc, Szi si Rozy.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am mancat nu stiu cati biscuiti Picknick (cica sandwich cu ciocolata), tare buni! Cu o cana cu lapte.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Si mie mi-e foame!
Si eu i-am zis sa nu se grabeasca sa ia decizii pripite legate de copil si de el, pentru ca s-ar putea mai tarziu sa-i para rau pe bune! Sa astepte sa se linsiteasca! Eu i.am sugerat sa se duca la maica-sa vreo 2 zile sa se reculeaga si eventual sa vb cu ea despre asta. Cred ca sfatul mamei in situatii din astea e foarte bine venit! Nici eu nu am avut Pink probleme din astea dupa Pap! |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Poate sunt eu mai sensibila.
Eu am mancat niste biscuiti, zic ei, ca din foi asa dar din grau, orz, secara ceva cu lapte si cu un soi de sos fructe de padure, ca un sirop, cu apa si zahar facute de mama pe aragaz. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Io mananc saratele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Trebuie sa mananc si sa beau lichide la greu, ca Sara vrea din ce in ce mai mult.
Albi, e vorba de Amicutz? Nu ca ar conta. In momentele astea, cand stii ca gandesti gresit, ar fi bine sa nu dai drumul la vorbe, ca dup-aia greu ti le mai iei inapoi. Intr-adevar, in sarcina esti mai sensibila, plangi mai usor, dar nu-ti pierzi logica. Pink, o sa-mi fac si eu PAP dupa vreo 3 luni. Am impresia ca pana acum l-am mai facut doar o data si nu am avut consecinte dupa. |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
A venit primavaraaaa! E asa un aer placut afara iti vine sa-l sorbi sa umpli plamanii! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Aseara ma apucase si pe mine cheful sa ma tund, dar daca imi amintesc experienta de acum un an cand m-am intors acasa cu un castron in loc de bob, cred ca imi trece. Lucreaza de zor oamenii in bucatarie, acum au pus chiuveta, diseara avem apa! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nici eu n-am avut nimic dupa PAP, dar organismele sunt diferite.
Si la noi e soare, cald, bine, pasarelele ciripesc, o minunatie! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Happy, apropo de bucatarie, le-am zis colegilor faza cu pusul gresiei si a faiantei dupa ce a fost pusa mobila, au zis toti ca pentru ei e ca si cum ti-ai lua o biblioteca, un dulap, l-ai pune si abia dupa aceea ai pune tapetul pe perete sau ai varui peretele, prin imprejurul dulapului. Lui Mr. kalua, ca el e un lenes, tare i-a placut ideea. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am vazut ca, in sfarsit, vine si la cinema-ul cel mai aproape de mine The Reader. La cinematograful asta au fost in ultimul timp numai tampenii, una mai mare decat alta. Cred ca martea viitoare ma duc sa-l vad si eu. |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai neamtul face treaba cum trebuie, nu pune petice ca lenesii astia britanici (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si pe mine m-a mirat cand am aflat ca asa se face, mi s-a parut ciudat, mai ales la baie.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th May 2025 - 07:15 PM |
|