IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

137 Pages V  « < 55 56 57 58 59 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXVI, Discutii diverse : Muzica, bautura, barfe, conversatie
Diana.
post Apr 2 2009, 12:48 PM
Post #561

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Chiar ca am o tunsoare de cacat.
Go to the top of the page

+Quote Post
Master of Norule...
post Apr 2 2009, 01:04 PM
Post #562

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Si mie mi se pare aiurea faza cu bucataria si baia, o data parca ai face economie si sigur cand te apuci de asa ceva numa' la economie nu-ti sta capul, iti sta capul sa iasa cat mai bine. Poate si din motiv de timp sa termine cat mai repede o fi asa. Si apoi daca vrei sa schimbi sau sa adaugi e cam greu.
Cat despre nemti asa e sunt tare sarguinciosi si sa nu fac treaba in dorul lelii, asta-i tare de apreciat la ei.
Baga o poza sa vedem si noi ca ne-ai facut curioase. Parul creste asa ca nu te ambala prea tare.
E un soc mare cand treci de la par lung la scurt. Eu m-am tuns o singura data scurt si am zis ca ever nu ma mai tund scurt, parca imi lipsea ceva.
Albina o data ca tropaie hormonii bine de tot cand esti insarcinata, mai ai si o tona de ganduri cum o sa fie cum e bebelusul, sa fie sanatos, chiar in perioada aia ai nevoie de multe incurajari, asa ca n-o scutura prea tare pe prietena ta. Si acum apare si indoiala ca poate nu e omul cu care isi dorea un copil. Diferenta de varsta in unele relatii se simte in altele nu, acum depinde. Dupa capul meu e tinerica rau sa se inhame la niste responsabilitati care nu-s tocmai simple, pe langa bucuria care ti-o aduce un copil iti aduce si multe griji.

This post has been edited by Master of Norules: Apr 2 2009, 01:10 PM

+Quote Post
Bia
post Apr 2 2009, 01:17 PM
Post #563

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Off, Di, ce sa facem sa te simti mai bine?

+Quote Post
Jo
post Apr 2 2009, 01:19 PM
Post #564

Musafir

Di, sunt sigura ca nu e asa rau cum crezi tu. Si chiar daca e, parul creste. Eu mereu m-am gandit, ca oricat de rau mi-ar fi stat, lasa ca creste. Bagam niste gel, niste clame ceva in el si aia era.
De ex, cand m-am tuns bob prima data a fost super spectaculos. Mi-a placut extrem de tare. A doua oara, aceeasi tipa, aceeasi lungime de par, m-a tuns cam ca curu. Ce naiba sa fac? L-am mai dat cu placa, m-am mai prins intr-un fel, mai in altul, pana la urma a crescut. Lu mr. Maat poti sa-i zici sa invete sa fie supportive. Eu m-am suparat odata tare pe al meu ca mi-a zis ca arat ca un papagal ca eram imbracata mai colorat. Doua zile am fost imbufnata si n-am vorbit cu el decat strictul necesar. De atunci e tare cumintel si supportive.
Eu zic sa nu mai fii suparata, ca de acum nu poti sa-l lipesti la loc (desi, daca ai bani, poti sa-ti pui niste extensii si-ai rezolvat problema, macar pana mai creste )

+Quote Post
Szimcsi
post Apr 2 2009, 01:20 PM
Post #565

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Di, abia astept sa te vad. Pune si tu o poza, ceva!

+Quote Post
Diana.
post Apr 2 2009, 01:29 PM
Post #566

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Nu pun nici o poza. E jalnic. F**biiiiip ma-sii de idiot! Nici macar nu m-a tuns cum am vrut eu!

Ce clame la 2 cm?

+Quote Post
rozy
post Apr 2 2009, 01:31 PM
Post #567

Musafir

Apropo de barbati si dumele lor.... eu am fost odata la scoala machiata cu un fard maro-rosiatic,si unul din colegi mi-a zis ca arat ca un clovn (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Apr 2 2009, 01:32 PM
Post #568

Musafir

Di' daca tie nu'ti place si nu vrei sa pui poze eu zic ca e ok. Ar fi aiurea sa pui poze si noua sa ni se para naspa dar asa din solidaritate sa'ti spunem vai lasa ca e misto...

Incearca sa nu te deprimi oricat de aiurea te'ai simti, o sa creasca stai linistita. Nu ai murit tu din alte cauze mai grave nu mori nici acum (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Ai incercat cu o bandana sa vezi cum iti sta? Agata si niste cercei mari la urechi. Un machiaj puternic.

+Quote Post
Jo
post Apr 2 2009, 01:34 PM
Post #569

Musafir

Hm, zice bine kary. Incearca sa atragi privirea in alta parte. De ex, un ruj rosu. Sau niste accesorii mai voluminoase. Cu bandana nu cred ca e cazul... nu prea poti sa mergi in pantofi cu toc si cu bandana..

+Quote Post
rozy
post Apr 2 2009, 01:35 PM
Post #570

Musafir

Maat,sigur nu ai ajuns la parerea asta doar din cauza ca ti-a zis mister ce ti-a zis?Tu initial ce parere ai avut?

+Quote Post

137 Pages V  « < 55 56 57 58 59 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 24th May 2025 - 11:55 AM