![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nevermind, sunt o proasta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Am scris unde nu trebuia!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Initial eram debusolata. Nici pe mine nu m-a dat pe spate. Dar cu parul de 2 cm si cearcane cit China, e deazastru.
Jo, stai linistita. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lasa ca cearcanele la ascunzi,bagi un machij,niste cercei atarnareti si gaata (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Maat, concealer cu particule care reflecta lumina, si-o sa vezi ca e mai bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sau niste ochelari bengosi fara dioptrie (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Jo, zi marca.
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu folosesc unul de la sephora, dar nu are efecte wow, eu insa neavand probleme mari cu cearcanele sunt multumita de el. Cel mai bine (nu si foarte usor insa) pentru tine ar fi sa mergi intr-o sephora sa testezi ce au in materie de concealer. Mie mi-a placut foare mult unul de la Shiseido, insa mi s-a parut prea scump pentru bugetul meu. Si nici nu stiu cum arata pe fata, dar mi-a placut foarte mult textura.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cumpara-ti palarii. Machiaza fata ca la carte. Sa vezi cum faci tu ceva misto din situatia asta de rahat.
Mie-mi place de nu-i adevarat cand am parul de 2 cm. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Offf, ce de probleme si pe aici.
Maat, parul va creste, nu-ti face griji. Si eu am avut o data un soc si am plans ca o disperata vreo 2 ore, cu sughituri, pentru ca m-am dus la tuns, cu parul frumos, lungut si i-am zis sa mi-l ia in trepte si un pic filat in fata, nu mult, doar cat sa se vada ca e un pic tuns. M-am trezit cu el deasupra umerilor, in fata fiind filat nu m-am prins ce se intampla si am avut efectiv un mare soc. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Imi venea sa urlu, dar nu mai aveam ce face, asa ca l-am aranjat cum am putut si a crescut, si here i am, cu parul lung. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Albi, cam ciudata reactia asta a prietenei tale. Mi s-a mai intamplat si mie sa am pasarele la cap, dar mi-au trecut, insa ce zici tu e deja cam mult. In rest, multa treaba la serviciu, voi avea de lucru si in weekend, razlet, dar asta e... |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Maat, ai mai putea sa incerci trucul asta: http://www.youtube.com/watch?v=tkOYBiy1nOA
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th May 2025 - 11:23 AM |
|