![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Di, daca iti accesorizezi parul cu niste clame de efect sau bentite sofisticate eu zic ca ar salva mult situatia.
(IMG:http://i147.photobucket.com/albums/r288/bia_is_here/Rihanna-hair-1.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Eu mi l.as face si eu de 2 cm. Sa mor daca nu! La mine la 2 cm se face cret cret cret. Arat ca o oaie! Da asa ce imi place fata aia de copchil tembel de nu-i adevarat!
Eu nu pot sa cred ca-ti sta chiar asa de rau cum zici Maat! La cum iti stiu eu formatul fetei, ti-ar sta bine cu parul scurt! Si cearcanele... la mine au devenit o parte integranta! Incearca sa le acoperi si gata!Daca ti se si umfla ochii, fa cum facea mama. olingura bagata la frigider dimineata, pusa oleaca pechi si se rezolva! Am o stare de nervi iar! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Are neamtul o vorba de duh: "Pe-o fatza frumoasa nu poate s-o urateasca nimic!" (IMG:style_emoticons/default/yes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
is de acord (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Da? hiar vreti sa va cruciti?
|
|
|
![]()
|
|
Da (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Io o sa fiu sincera. promit! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Eu o inteleg pe Diana. Stiu cum e sa nu te simti bine cu ceva. (IMG:style_emoticons/default/glare.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daca ne arati,macar iti dam idei de aranjare (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Duceti-va, vedeti si sa nici nu inceracti sa vindeti castraveti gradinarului, ca am si io oglinda. sint oribila.
Sa nu aud macar o chestie ca imi sta bine, ca au foc. Tunsoarea mea facuta la Grafitti e bataie de joc.O porcarie. ce pana mea n-am stat pe beeep acasa! Acum astept sa creasca si daca mai calc eu in vreun coafor, sa ma scuitapi in ochi. Pling de ieri. Nu e nimic de aranjat.L-a tuns herzdilizdu lu peste prea tare pe calota si nu pot sa il dau pe spate, perciunii sint de neam prost si scurti ca nici pe ei nu ii pot ascunde. De cacat e dl sorin. Ma pis pe salonu lui. Iaca-sa! Am un cap de taranca ajunsa cucoana la oras ORIBIL. O baba , exac asa arat. O baba taranca parvenita! |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Maat, eu in lateral zic ca e super bine, in fata mi se pare ceva cam prea lung. Stiu ca nu-ti surade ideea, dar ai putea sa-l tunzi chiar mai scurt si sa-l dai putin cu gel. Imediat gasesc si-o poza si pun. Apropo, sa stii ca alea ale tale nu-s cearcane, sunt pungi, care se rezolva cu ceva rece tinut in zona aia (sau cu castraveti).
Adica uite cam asa: (IMG:http://www.beautyriot.com/stuff/images/articles/approve/2246_2198_Milano-Alyssa-02-hair-400.jpg) This post has been edited by Fanny: Apr 2 2009, 05:13 PM
Reason for edit: scos prima poza transformata in banner
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th May 2025 - 07:54 AM |
|