![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Lung? are 2 cm. Are u nuts? Ce pana mea sa mai tunda. Asa imi vine sa bag masina-n el.
Nu sta. E dat cu gel de dimineata. Nu sta si pace buna. Ma duc sa ii sparg geamurile azi! In lateral e bine my ass. Perciunii aia de cacat imi lungesc fata, de parca nu ar fi destul de lunga. Un idiot care a facut experimente pe capu meu. Astept sa imi zica cineva adevarul. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Di (IMG:style_emoticons/default/grouphug.gif) (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Eu as inchide culoarea parului cu vreo doua nuante si i'as face niste suvite deschise. As pune in evidenta ochii cu un machiaj mai puternic si as lucra si obrajii cu niste culoare. As pune niste cercei mai mari rotunzi. Si as gelui bine bine parul. Si as zambi chiar daca imi imaginez ca tie nu'ti arde. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Imi imaginam ca parul e mult mai scurt, asa cred ca poti gasi cateva idei sa'l aranjezi in fl si chip.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu mai pot.
Nu se vede in poza. 2 cm. Daca il ma inchid, o sa arat fix ca o pensionara, o sa mi se vada ridurile mai bine. Aia e culoarea mea naturala in lateral. Nisipiu-cenusiu. De ce naiba nu-mi spuneti adevarul? In momentye de-astea incurajarile nu-s de nici un ajutor. |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Maat, era o vorba: Cei din jurul tau nu vad decat 10% din ce vezi tu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu cred ca totusi ai putea sa-l domolesti putin, sa nu mai stea asa infoiat in fata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Singura solutie e sa pun o tona de gel pe capatina si sa stea lipit de creier. Gestapo. Mama lui de idiot. Se grabea cretinul sa ajunga la meci, futu-i mama lui de meci macar daca cistigam.
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sau sa bagi putin placa in el sa-l mai cumintesti.
|
|
|
![]()
|
|
Da, sa il fut de tot cu placa. Nici nu are ce intra in placa.
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu zic ca in fata trebuie aranjat altfel, si machiajul ar imbunatati situatia. Hai ca nu-i asa mare beleaua.Iti sta mai bine cu el lung ce-i drept, dar exagerezi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Diana ai dreptate, nu te-a tuns deloc cum ai vrut, te-a tuns freza clasica pe par scurt pe care o stie face orisice frizer. Dar, parerea mea sincer, nici daca te-ar fi tuns fix cum ai vrut tu, tot nu iti sta bine cu parul scurt.
Oricum in vreo 3 luni o sa iti creasca cam 2-3 cm si poti sa ii dai alta forma. Extensii oare nu iti poti pune la lungimea asta? |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Na, acum ce sa mai zic... Nu mi se pare ca tunsoarea asta (repet, tunsoarea, nu parul scurt) te prinde foarte bine, dar nici de plans nu mi se pare. Adica eu cred ca e destul de ok-ish, si dupa cateva spalari o sa te obisnuiesti si tu cu el si o sa inveti sa-l aranjezi in asa fel incat sa te avatajeze.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd August 2025 - 03:14 PM |
|