![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Maat, eu zic sa folosesti ceara sau spuma in loc de gel. Gelul sucks! Eu am avut rezultate foarte bune cu cele doua cand aveam parul scurt. Si sunt si eu de parerea lui Kary: inchide-l cu cateva nuante, fa-l un ciocolatiu, e si la moda. Si experimenteaza, joaca-te cu el in fata oglinzii pana vezi cum te avantajeaza mai bine: cu carare intr-o parte sau alta, cu tepi facuti cu ceara, etc....
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Diana, eu iti dadusem pe pagina cealalta un citat de la Kalua. Eu acum pot doar sa fac un exercitiu de imaginatie, dar in general daca ai o tunsoare scurta, iti trebuie make-up, sa accentuezi ceva! Eu daca ies nemachiata arat intr-un mare fel si mai am si 21 de ani si se presupune ca la varsta asta ar trebui sa arat bine. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Experimenteaza, fa ceva, fii creativa cu ce ai acum, parul nu il mai poti pune inapoi.
Lui i-ai spus ca nu iti place? Ti-a dat ceva sfaturi? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Ok! M-am uitat si eu! Perciunii mie nu-mi plac! Sincer! Ar mai merge scurtati si filati! Is prea zburliti! La partea din fata, eu as incerca cu spuma! Nu-l mai taia ca o sa stea absolut anapoda! Eu prefer spuma gelului de departe!
Parerea mea e ca poti sa faci ceva din el, daca retusezi pericunii! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) IMHO |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai Diana asa o fi, incurajarile sucs dar de ce sa te adancesti tu in mormant cand faptul e consumat? Pana creste si ajungi la coafura dorita tre' sa apleci urechea la solutii. Nu te ajuta cu nimic daca bocesti si nici daca iti spunem noi: da ai dreptate iti sta naspa tunsoarea! Nu a murit nimeni din asta, fiecare la randul nostru am trecut prin experiente cu frizeri, nu ai sa mori nici tu. Poti sa ma injuri dar eu cred ca ideal ar fi sa gasesti solutii sa aduci situatia la ceva care sa te avantajeze...
Si da impactul e mare, mie imi placeai mai mult cu parul lung dar sincer din inima chiar nu mi se pare catastrofa. E impactul mare de la lung la scurt dar nu vad in poza nicio baba si niciun monstru... Incearca pe parul ud bine sa gasesti diferite freze si abia apoi toarna gel, spuma , ceara sau ce ti se potriveste tie la par... |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu imi pun extensii ca peird si ce mi-a mai ramas in cap. Il dau zilnic cu o tona de gel, seara il spal, dimineata alt fel. Alta solutie nu e. E un idiot. Mi-am pus poza pe un simulator si cu freza aia era bine. Cu perciunii lui de cacat e naspa. Naspa rau. Cata de frizer, imi face niste maxilare de hipopotam.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Di, intr-adevar iti schimba lookul. As zice ca esti alt om. Mie imi place mai mult vechea freza. Eu zic ca te-a luat prea mult din laterale. E clar ca-ti trebuie un machiaj puternic la asemenea freza, poate si niste cercei lungi. Pe masura ce te obisnuiesti cu tunsoarea, n-o sa ti se mai para asa o tragedie. Mie imi place cum iti sta calota, dar repet, parca e prea luat din laterale.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Rox, oricum o intorc, e un mare cacat. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Io nu ma poci obisnui cu un cacat in cap de nici o culoare.
Bine ca mi-am cumparat palarii. Macar am cu ce acoperi rahatul. |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da mai Di, da` cu ce te ajuta daca, vorba lu` kary, te adancesti in mormant? E par, creste. In 2-3 luni deja esti altfel.
|
|
|
![]()
|
|
Vai de zilele mele.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai, bre, ca faci din tantar armasar! Auzi, 2 cm, dar el in fata are cel putin 8 ca popa!
Si eu subscriu ca nu-i bun gelul, mai bine ceara sau crema pentru frizat. Si-as incerca tot felul de traznai, creasta de punkist, lins pe-o parte samd. Fata trebuie sa ti-o machiezi bine. Ce maxilare late? Umbli cu niste contouring si te fagi supta la fata. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th May 2025 - 02:02 AM |
|