![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lasa ca nu-i asa grav. Zi merci sa nu ai acnee, sa nu mai stii cum sa o vindeci si s-o acoperi. Ca aia nu prea trece cu timpul. Intre timp poti sa folosesti ceva produse care grabesc cresterea parului.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Incearca te rog eu cu spuma
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Lasa ca nu-i asa grav. Zi merci sa nu ai acnee, sa nu mai stii cum sa o vindeci si s-o acoperi. Ca aia nu prea trece cu timpul. Intre timp poti sa folosesti ceva produse care grabesc cresterea parului. Asa-i. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
bine ca trebuia voi sa imi amintiti acum de acnee si ca nu mai trece, tocma acum cand sunt inainte de stop si mi-a explodat fatzaul (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Da ce, eu nu am 4 monstri? de miine umblu numai cu palaria-n cap!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Si mie la fel Angel! Arat ca o buboasa (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Am toata fata rosie si umflata!ca mie nu imi apar cosuri normale si mici. Miemi se umfla fata si zici ca sunt piscata! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Na` ca v-am dat apa la moara! Asa-mi trebuie!
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Pink nu prea e normal sa sangerezi dupa un PAP se foloseste gelul acela special examenul ar trebuie sa fie cat se poate de delicat
Di acuma nu te mai necaji, nu-i cea mai fericita tunsoare insa asa cum au spus fetele accentueaza machiajul, parul creste repede si se aranjeaza altfel de pe o zi pe alta, eu cred ca-ti sta mai bine cu fruntea libera eventual prinde-l cu niste clamute chic in fata daca se poate. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
L-am dat pe schinare. Mafioso nazi style. Si palariile mele sint foarte frumoase! Muma lui!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Diana, sigur poti scoate ceva dragut si din freza asta care ti-a mancat nervii. Tu ai un aer stilat, nici o coafura nu-ti va lua asta. Mie mi se pare ca ai si facut poza aia cu o moaca de inmormantare, nemachiata deloc, fara accesorii si toate astea normal ca nu dau bine. E normal sa bocesti parul lung la inceput, dar sunt mai mult decat sigura ca odata ce iti va reveni increderea in tine freza va fi doar un alt atu al tau.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd May 2025 - 08:46 PM |
|