IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

137 Pages V  « < 63 64 65 66 67 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXVI, Discutii diverse : Muzica, bautura, barfe, conversatie
Fanny
post Apr 2 2009, 07:57 PM
Post #641

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Si eu am un feeling ca Diana o sa se obisnuiasca cu parul scurt si nici ca-l va mai lasa sa creasca! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Apr 2 2009, 08:25 PM
Post #642

Membru de Onoare

From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

Di, imi pare rau (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) eu nu ma pricep la tunsori (sunt pe principiul "tot ce-ti faci cu mana ta e mai bun"), dar poate ar trebui sa tii cont de sfaturile fetelor, eventual sa mergi la un alt stilist sa iti dea niste idei de potolire a parului.

Roxana, o imbratisare (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) pentru tine, ma bucur ca mama ta e ok acum.

La mine nu s-a schimbat nimic, sclav pe plantatie la munca, viata amoroasa ma umple de frustrari si uite asa trec zilele :|

+Quote Post
lotte
post Apr 2 2009, 08:28 PM
Post #643

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

M-ati facut si pe mine curioasa si m-am uitat dupa Di, sa vad ce freza are.
Dupa ce scrie aici, imi imaginam o freza cu breton de scolarita.
Di, mie nu mi se pare o catastrofa, dupa par lung, ai nevoie de cateva zile sa te obisnuiesti.
Si daca nu zambesti in poza, sau macar sa fii relaxata, normal ca ti se pare ca freza e de vina.
Di, uita-te si tu ce buze ai, si ce nas frumos ai, crede-ma, ca o sa te vezi altfel dupa cateva zile.
Eu nu as tunde perciunii.O sa-ti creasca parul peste vreo trei saptamani, si perciunii vor fi asa, mai infoiati, daca pui si un pic de ceara, o sa ai nevoie de ei!
Pup.

M-am uitat iarasi la poze.La asa trasaturi, iti permiti sa fii si cheala, draga Diana.

+Quote Post
Roxana_
post Apr 2 2009, 08:33 PM
Post #644

Musafir

Chinte, ca veni vorba de mama: a primit azi raspunsul de la service si anume dauna totala pentru masina. Isi va cumpara alta. Am sfatuit-o sa nu-si mai ia Renault Megane, ca-i prea mare pentru o singura persoana.

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Apr 2 2009, 08:39 PM
Post #645

Membru de Onoare

From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

eu zic sa isi ia cea mai sigura masina disponibila la suma de care dispune (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
pescarush
post Apr 2 2009, 08:43 PM
Post #646

Musafir

Gata gagici, am semnat agreement cu regina (IMG:style_emoticons/default/king.gif) ca-mi da banii si io ma duc la scoala si ma tin de carte. (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Scumpic, ce dulci sunt fetitele. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Sper sa aveti o relatie buna. Iti tin pumnii sa primesti viza cat mai repede, sa ajungi aici intr-un anotimp normal, sa-ti faci acomodarea pana vine iarna (IMG:style_emoticons/default/germare.gif) . Si aici e tare capricioasa vremea, 2-3 zile soare si cald, ca apoi sa scada iar la 0-1 grad si sa fulguiasca. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Di, doftoreasa noastra inteleapta are dreptate: ia schimba tu putin atitudinea, ca freza n-are nimic. E adevarat ca nu e cea mai potrivita la conformatia fetei tale, dar crede-ma, nu-ti sta rau. Hai, o poza cu un zambet, ca sa ne putem da cu parerea, cu adevarat. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Ma duc sa fac mancare din ce-am mai gasit prin frigider si congelator (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) si deseara musai sa ajungem la cumparaturi. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Offf, mancarea asta ma omoara.

+Quote Post
Cleo
post Apr 2 2009, 09:06 PM
Post #647

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

QUOTE(kalua @ Apr 2 2009, 01:54 PM) *
Doamne, scumpic! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

din pacate cu birocratii nu te pui, de regula femeile sint acceptate mai repede
Am o colega cu sot din Maroc, ba chiar s-a lansat o moda aici se pare femeile de aici isi cauta barbati acolo, de multe ori insa e un aranjament pur financiar care totusi sare in ochi pt ca ei sint mult mai tineri decat ele. Colega asta e ok, e mai mare cu 8 ani si chiar nu se vede diferenta insa o amica de-a ei (care-a lucrat la noi o vreme) e cu 18 ani mai mare si acolo chiar sare in ochi. Ei urmeaza procedura legala si putin le pasa de implicatiile psihologice asupra cuplului. Cererea colegei mele e refuzata odata au luat-o de la capat.

pesca un cuvant: sandwichuri

+Quote Post
pescarush
post Apr 2 2009, 09:19 PM
Post #648

Musafir

Cleo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) bine ar fi, dar din pacate numai berbatul le mananca. Noi ceilalti, pas. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Stiu: si sarac, si cu pretentii. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

This post has been edited by pescarush: Apr 2 2009, 09:20 PM

+Quote Post
Cleo
post Apr 2 2009, 09:21 PM
Post #649

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
eu fac ficatei de pui pe gratar cu mujdei si mamaliga. 15-20 de minute max

+Quote Post
scumpic
post Apr 2 2009, 09:23 PM
Post #650

Incurabil

From: Bucuresti
Member No.: 2,663

Da, din pacate unii fac asta pentru bani si le strica si altora.

+Quote Post

137 Pages V  « < 63 64 65 66 67 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 23rd May 2025 - 11:35 AM