IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

137 Pages V  « < 64 65 66 67 68 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXVI, Discutii diverse : Muzica, bautura, barfe, conversatie
albinuza
post Apr 2 2009, 09:27 PM
Post #651

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna seara! Eu ma bag la somnic! is franta! Si nu stiu de ce!
Va doresc o noapte buna si ne auzim maine!
Pupicei (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
pescarush
post Apr 2 2009, 10:38 PM
Post #652

Musafir

Scumpic, uite aici ce am gasit. Vezi ca in curand te anunta sa mergi la vizita medicala. Bafta! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
scumpic
post Apr 2 2009, 10:55 PM
Post #653

Incurabil

From: Bucuresti
Member No.: 2,663

Pesca, multumesc, vad ca la Bucuresti merge cel mai repede, 30% in 2 luni. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

This post has been edited by scumpic: Apr 2 2009, 11:13 PM

+Quote Post
bebe_maria
post Apr 3 2009, 03:00 AM
Post #654

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

Nu ma amestec in discutiile voastre de obicei dar acum imi dau si eu cu parerea, sper sa nu va suparati (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Diana, cel mai rau in toata intamplarea cu tunsoarea mi se pare atitudinea iubitului tau. Lasa de dorit (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) .
Eu cred ca starea proasta pe care o ai la adresa ta se datoreaza mult si lui, daca in ochii lui te-ai vedea altfel nu ai mai fi asa nemultumita. Asa ca degeaba incerci sa schimbi tot ce e pe langa daca nu schimbi esentialul.
Acum tunsoarea sucks dupa opinia mea, de obicei nu as spune asta dar tu ai zis ca preferi adevarul gol golut. Totusi tu esti o femeie frumoasa si o poti indulci. Mai esti si femeie desteapta si stii ca orice lucru are si o parte pozitiva si una negativa. Tunzand parul asa scurt il ajuti sa se regenereze, daca te apuci de vitamine pt par unghii si piele + masti de regenerare saptamanale o sa vezi ce repede iti creste. Apoi foloseste ocazia asta ca sa aflii mai multe lucruri despre tine (cum te poti pune in valoare cu parul scurt) si despre cei din jurul tau.
No offence dar daca partenerul continua cu comentarii negative e un ... (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Imi pare rau ca nu te pot lua la mine la salon sa imbunatatim situatia, sunt cateva cliente fidele care se tund gen sharon stone si iese super de fiecare data.
In Romania eu renuntasem sa ma mai tund in craiova, gasisem in bucuresti un stilist care era capabil sa ma sfatuiasca cu privire la ce imi pune in evidenta trasaturile si forma fetei, am iesit super fericita de la el.

Si eu zic precum fetele, ar mai trebui scurtat in fata, perciunii sunt scurti si calota e prea lunga. Chiar si atunci cand o sa inceapa sa creasca o sa arate ciudat din cauza diferentelor de lungime.

Totusi, in ciuda faptului ca te inteleg E DOAR PAR (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) creste la loc, il poti acoperi, aranja cumva.
Eu ma gandeam la un mom dat sa ma rad in cap, ceva de genul luat de la capat, par nou, idei noi, energii pozitive noi.
Ca idee acum am 3 duluri ca niste nuci pe obraji, pot sa pun o tona de machiaj ca nu ascund aceste dealuri (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) SI zvacnesc precum o inima (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Iar printre ele presarate gaurele care la fel, pot sa pun fond de ten, minuni si tot gauri raman.

This post has been edited by bebe_maria: Apr 3 2009, 03:57 AM

+Quote Post
Szimcsi
post Apr 3 2009, 08:09 AM
Post #655

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Neata. Am intrat pe site si m-am speriat, am crezut ca am intrat pe alta pagina. Ati vazut ce frumos e elady azi? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
angeldust
post Apr 3 2009, 08:33 AM
Post #656

Musafir

Daaa, acum am observat si eu site-ul (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Avem si reclama, doamne ajuta!

Bebe sa stii ca eu eram pana nu demult genul ala de partener care iti zice verde in fatza "iti sta ca draku" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Evident am avut si eu o revelatie si mi-am dat seama ca nu e ok, dar ce vreau sa spun e ca nu o faceam niciodata din rautate sau ca sunt eu o persoana najpa ci o faceam pentru ca asa intelegeam eu ca intr-o relatie trebuie sa fii 100% sincer si sa nu ii vinzi gogosi celuilalt sub nici o forma. Pretty naive huh? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eh, sunt si eu tanara inca, omul cat traieste invata (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
kalua
post Apr 3 2009, 09:01 AM
Post #657

Musafir

elady primavaratec si frumos.

Neata!
Bulina o stat sa se uite ce fac oamenii aia in Malaysia, ai?

Nemtii astia au alta mentalitate: cica adevarul gol-golut e cel mai bun, chiar daca in momentul aflarii lui socheaza. Inchipuiti-va acum un neamt si-un asiatic impreuna! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Totusi calea de mijloc mie personal mi se pare mai buna.

+Quote Post
albinuza
post Apr 3 2009, 09:10 AM
Post #658

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Neata! Eu am vazut de aseara ce frumos avem (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Eu m-am certat de dimineata cu unu din sefi, ca nu cumva sa se termine bine saptamana!Dupa care a venit la mine si m-a intrebat daca m-am calmat, ca el de fapt nu vroia sa zica ce am inteles io. Am inteles io naspa! Yeah right!1 (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
O vineri placuta vad doresc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Apr 3 2009, 09:25 AM
Post #659

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Kalua, eu nu m-as putea obisnui cu un barbat neamt, desi sincer ma cam atrage seriozitatea lor (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Pentru mine ziua a inceput foarte placut, sper sa fie si weekendul pe aceeasi tema (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) E weekend de curatenie pentru Pasti.

+Quote Post
kalua
post Apr 3 2009, 09:36 AM
Post #660

Musafir

Si apropo de nediplomatia nemteasca: am auzit din multe parti, de la femei, ca italienii sunt niste neseriosi, ca trag un flirt bengos cu tine si apoi te lasa balta. Pentru ca-ti spun "bella" (de ex. "ciao, bella"), dar ei de fapt nu-s lesinati dupa frumusetea ta. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Mie mi se pare tare de tot dobitocia asta naiva. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

137 Pages V  « < 64 65 66 67 68 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 23rd May 2025 - 04:16 AM