IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

137 Pages V  « < 65 66 67 68 69 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXVI, Discutii diverse : Muzica, bautura, barfe, conversatie
happyCat
post Apr 3 2009, 09:56 AM
Post #661

Musafir

Neata!

Si pe mine ma enerveaza dulcegariile astea zise asa fara ca omul sa creada in ce zice. Si mi se pare aiurea cand cineva imi zice ''iubita'' si ma cunoaste de 2 minute! Ce e aia dom'le?

Aseara mi-a zis mr happy despre un post de radio care se numeste 'birdsong' sau asa ceva si care difuzeaza numai ciripituri de pasarele. E ca si cum ai fi intr-o padure sau pe un camp si auzi rate, pasari, ciori, cate un cal cate fornaie din nari, e asa de relaxant! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ar fi fain sa te trezesti dimineata cu postul asta, numai sa il auzi.

Go to the top of the page

+Quote Post
albinuza
post Apr 3 2009, 10:11 AM
Post #662

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Kalua, la italieni asta e o formula de salut! Si intre barbati se saluta cu "ciao bello" (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Ei nu flirteaza. Te saluta! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Apr 3 2009, 10:14 AM
Post #663

Musafir

Ziua buna ladies

Ce frumos este afara! Soarele straluceste, e cald si bine (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Pai in Italia '' bella '' face parte din peisaj. Pana si vanzatoarea de la piata te saluta cu '' ciao bella '' Asta inseamna ca flirteaza cu tine? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Aici cam totul este: '' ciao bella '' '' come stai bella'' tutto bene bella ''

Eu obisnuiesc intre prietene si amice sa ne spunem '' ce faci iubita'' '' multumesc iubita '' ... Chiar si aici pe forum, desi nu am vazut foarte multe dintre ladies ( dar le consider prietenele mele ) s'a intamplat sa ne adresam cu '' iubita '' (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Cred ca problema sta in receptor, cum primeste '' bella '' sau '' iubita'' ...

Foarte multi italieni considera ca un cuplu format dintre un italian si o tipa din Germania poate naste un cuplu perfect. Barbatii italienii apreciaza foarte mult femeia din Germania...

+Quote Post
blekytza
post Apr 3 2009, 10:42 AM
Post #664

Incurabil

Group: Obsedat
From: Nice
Member No.: 5,113

Neata!

+Quote Post
Diana.
post Apr 3 2009, 10:55 AM
Post #665

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Neata. Ma bucur ca va place cum arata. Deocamdata reclama e de test pentru firma mama. Nu e inca platita. U know.

+Quote Post
kalua
post Apr 3 2009, 11:03 AM
Post #666

Musafir

Hai, bre, cata minte iti trebuie ca sa zici ca un italian te place pentru ca-ti zice "Ciao, bella?". De-asta m-am distrat mai mult decat copios cand am auzit fazele astea, cred ca numai nemtii sunt in stare sa creada nu stiu ce la vorbele astea.
Las' ca si-n UK te darlinguieste toata lumea. Eu chiar m-am uitat cam urat la o vanzatoare cand m-a luat cu darling. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si am reclamat chestia asta la Mr. kalua, el a zis ca ce, era mai bine daca-mi spunea Muma Padurii? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Daaa, o fosta colega de-a noastra, vreun metru optzeci, blonda cu par lung, nemtoaica, e acum maritata cu fostul regional manager pe Italia, Franta, Spania, un italian frumusel de max. 1,75m. Au si doi copii frumosi si-s tare fericiti impreuna.
Rosie a fost maritata cu doi italieni (pe rand, nu concomitent (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ), de la primul si-a luat copchilul sub brat si-a impins fuga inapoi in Germania. Ca ala tot avea ce-avea cu alte fumei si i-a explicat ca pur si simplu asa-i modelul si ca nu inseamna absolut nimic pentru el, e ca si cum ar mai culege cate-o floare care-i pe marginea drumului. (IMG:style_emoticons/default/shades.gif)

Si la noi starluceste soarele, o sole mioooooo! Mila a venit fara ciorapi azi.

+Quote Post
rozy
post Apr 3 2009, 11:26 AM
Post #667

Musafir

Hello
Taman ce m-am dat cu crema anticelulita cu piper de la Elmiplant,si m-am inrosit toata de la ea. Zici ca abia am venit de la plaja (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Diana.
post Apr 3 2009, 11:33 AM
Post #668

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

io vineri taman ce am crezut ca mor de la un unguent cu extract de ardei iute, de-am stat cu dusul rece pe picere vreo ora si ceva.

+Quote Post
Roxana_
post Apr 3 2009, 11:33 AM
Post #669

Musafir

Ziua buna!
Si la noi e frumos. Abia astept s-o scot afara pe pice.

Rozy, pai se pare ca astfel de reactii trebuie sa ai. In trecut, imi luasem si eu de la Lineance, tratamentul de atac (abia aparusera pe piata) si ma inroseam si simteam caldura. Se intampla prin 2001.

Apropo de apelative: eu folosesc draguta destul de des, dar n-o fac la misto. Am cateva colege care m-au rugat sa nu-l mai folosesc, ca le deranjeaza.

+Quote Post
happyCat
post Apr 3 2009, 11:43 AM
Post #670

Musafir

Da, chiar ca faza cu vanzatoarea care te-a 'darlinguit' e cam aiurea.
Prin nordul Angliei se zice 'love' cam dupa fiecare cuvant (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) : are you allright love, see you later love. Asta cu accentul de rigoare, pronuntat 'luv'.

+Quote Post

137 Pages V  « < 65 66 67 68 69 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 1st August 2025 - 01:54 AM