![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata la pranz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Soare, frumos, chef de weekend si de stat pe banca la soare. Eu folosesc "iubita, scumpa mea" - cu 2 prietene foarte bune... atat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Roxi, imi place ca scoti picea afara zilnic, ii face foarte bine aerul curat. Cumnata mea abia daca scotea copilul afara in primele 3 luni, de frica sa nu raceasca, 5 minute si gata. Mie mi se pare bine sa scoti copilasul la aer, sa respire, sa-l vada soarele. Daca-l tii numai in casa, la caldura si in puf, cum l-ai scos la aer raceste, evident. N-am copii dar zici si eu, na, imi dau cu parerea. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da Roxi,cam asta trebuie sa fie efectul cremei; chestia e ca s-au inrosit si bratele in locul unde a ajuns crema. Zici ca-s arsa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu plec la munci. Au revoir (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by rozy: Apr 3 2009, 11:48 AM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Moama ce as vrea sa plec si eu la munca la ora asta! Ma omoara terzitul dimineata!
A inceput sa iasa soarele si aici. Parca parca iti mai vine oleaca de chef de viata! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Noi am taiat ca turbatii 2 sapt, si azi nu mai avem ce sa taiem ca sa terminam ziua... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Aaa, maine la duc la ferie cu sefii! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tre sa ma imbrac la camasuta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buongiorno, carissime!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Si ziceti asa, ca nu va place?! Mie-mi place; vorbele frumoase ma incarca de energie pozitiva si nu vad niciodata partea rea a lucrurilor, atunci cand imi sunt adresate. De exemplu, eu sunt obisnuita sa salut prietenele/ prietenii "ce faceti dragutelor/ dragutilor", in functie de situatie. Mama ne saluta tot timpul asa si mi-a intrat si mie in obisnuinta. Dar expresia aceasta este o manifestare a placerii mele de a-i intalni. Aici e o vreme splendida, nu-mi vine sa cred ca ma pot bucura de o asa primavara frumoasa! ieri am crailit toata ziua pe afara, am stat numai in tricou, si se pare ca astazi sunt iar temperaturi ridicate. Am intalnit o romanca care-i aici de trei ani, una suparata pe viata, adica eu ii zambeam, ea avea o mutra acrita de viata, desi are in jur de 25 - 27 ani, ma rog, care-mi povestea ca verile sunt cam ca acum, adica astia n-au habar de instalatii de aer conditionat fiindca temperaturile acestea, respectiv 18 - 22 C, sunt maximul de caldura in tara asta. Hmm..... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ...Kalua, in Germania e tot asa? |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Di, n-am mai auzit de unguent cu extract de ardei iute. E pentru artrita?
Carmen, vad ca noi avem aceleasi apelative. Eu m-am procopsit cu ele de la primul meu serviciu. Lexie, pai e chiar indicat s-o scot afara. Doar cand ploua, nu ma incumet, in rest sunt zilnic cu ea afara. Apropo, cand ne faci o vizita prin IOR? Mai fetelor, voi ati vazut la tv ce se intampla cu Becali? Mi se pare o cacialma. Nu-mi place Becali, dar mi se pare tare nedrept ce i se intampla. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pe cutie scria ca e pentru muschi si articulatii. Nu am citit ce are unguentul in el pina cind nu mi-a venit sa fac pipi pe mine de usturime.. Extract de ardei iute. Muma lor!
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Maat (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) . Mi-ai adus aminte de motanica al meu, care de fiecare data cand il bag la baie (a avut o eczema si trebuia sa-l spal cu sampon cu clorhexidina) face pipi pe el. Si eu tot ma gandeam la inceput, ce dumnezeu se face apa asa galbena dintr-odata?
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doftoreaso, sunt veri si veri. Sunt si de-alea adevarate, cu temeperaturi peste 30 de grade, dar, din pacate, mai exista si mai racoroase si cu multa ploaie. Cel putin la München. Imi spunea o prietena care sta in nordul Germaniei, la Marea Nordului, ca pentru ea inseamna Münchenul vacanta, vremea e intotdeauna mai buna aici, in sud.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ne-a povestit o colega ca a fost la cumparaturi ieri, dupa ce-a iesit de la serviciu. Si era o brambureala si-un zgomot in magazine, iar un culoar era blocat. De-un prichindel care impingea in toate partile un carut umplut ochi. Si o doamna a luat la un moment dat copchilul ala, I l-a pus lui tac’su in brate, a dat caruciorul la o parte si gata blocajul. Si tatal copilului a inceput sa vocifereze, ca nu mai poti in ziua de azi sa mergi la cumparaturi cu copiii ca toata lumea ii dusmaneste bla, bla. La care tipa care a provocat discutia, se intoarce, arata cu degetul spre burta ei insarcinata si spune “numarul 6, asa ca nu-mi ziceti mie ca nu-mi plac copiii!”
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hahahaha Kalua (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Astia pe aici obisnuiesc sa-si dea intalneala prin marcketuri, la o barfa mica (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Si tu grabit sa-ti faci cumparaturile si atent la rafturi te trezesti cum te impiedici pe mijlocul culoarului de doua duamne cu ale lor carucioare care discuta acid despre ultima moda de chiloti si ce a mai facut barba'su lu' alta alaltaseara (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd May 2025 - 11:22 PM |
|