![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Kalua, brava ei, faina femeie!
Dumamni di-astia vaz si la Craiova. Trii copchii, sinsi adulti, douau coase goale si unu c-o piinie. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neatza! Aici ploua, dar pe azi dau inca 10 grade, de maine se raceste iar. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
Al meu moare cand ii aude pe astia cu "honey" si "sweetheart". Pe mine nu ma deranjeaza, si il mai strig si eu cateodata (in gluma, ca sa accentuez ce vreau sa spun) "honey". Mie mi se adresau si la servici unii cu "honey", cateodata. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Iar eu le mai zic la copii, din cand in cand, "pui" sau "puiut", doar sunt mama de baieti. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Am papat si sunt ca o mingiuca mica si dragalasa!
Eu mai folosesc uneori dragalasu' sau dragalasa! Iar s-a bagat unu in seama pe mess, pe care l-am acceptat azi dimineata, pentru ca nu stiu cum se refuza pe ebuddy, si imi zice pisi si iubita in continuu, si nu reusesc sa-l fac sa se opreasca. A ajuns chiar la concluzia ca ma iubeste, cu toate ca eu din cretin, dobitoc si analfabet nu l-am scos (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Io vreau extensii pina-mi creste al meu par! (IMG:style_emoticons/default/rock.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
pai parca ziceai ca nu-ti pui ca-ti cade! Te-ai razgandit? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Di, bine ca ai spus de unguentul acela! Mi-am adus aminte ca mama cumpara un extract din muguri de vita de vie, se gaseste la orice magazin de produse naturiste in fiole de plastic. E foarte bun! Nu-i scump deloc si e natural.
Ai incercat asa ceva? Aici sunt 21 C, soare si adie un vanticel caldut, precum briza marii! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Cred ca incep sa ma indragostesc din ce in ce mai tare de orasul asta! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Am venit de la aerobic imbracata doar in tricoul "Brunete en force". (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) This post has been edited by dr_wise: Apr 3 2009, 03:18 PM |
|
|
![]()
|
|
Decit cu parul asta, mai bine extensii vreo 5 luni, albi.
Dofrtoraso, ala cu lei de muguri de vita are si ardei? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doftoreaso, si eu plec de la serviciu in vreo 5 minute, imbracata intr-o bluza (cu maneca lunga, e drept) de panza topita.
Iar acasa direct pe balcon ma opresc. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Ne-a povestit o colega ca a fost la cumparaturi ieri, dupa ce-a iesit de la serviciu. Si era o brambureala si-un zgomot in magazine, iar un culoar era blocat. De-un prichindel care impingea in toate partile un carut umplut ochi. Si o doamna a luat la un moment dat copchilul ala, I l-a pus lui tac’su in brate, a dat caruciorul la o parte si gata blocajul. Si tatal copilului a inceput sa vocifereze, ca nu mai poti in ziua de azi sa mergi la cumparaturi cu copiii ca toata lumea ii dusmaneste bla, bla. La care tipa care a provocat discutia, se intoarce, arata cu degetul spre burta ei insarcinata si spune “numarul 6, asa ca nu-mi ziceti mie ca nu-mi plac copiii!” hihi faina faza. number 6? (IMG:style_emoticons/default/omg.gif) chapeau! ala-i servici full time in ton cu discutia: aici e ma belle si uneori se potriveste alteori ba expresia o folosesc si femeile si barbatii, dar mai ales femeile foarte draguta prima pagina a stie-ului, am remarcat-o aseara, imi place mai ales tipa care sta pe ''rama'' pesca toate ca toate numai sa nu mai ninga (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ploua cats and dogs cum zice inglezu, cu dusmanie asa!!!
Dar nici ca-mi pasa ca am freza si coloare la par proaspata, ca sa stiti plus e vineri. Kalua la ora aia abia ajunsesem acasa si eram rupta de foame cand mi s-au dilatat pupilele in poza ficateilor lui Cleo. Nu am stat sa ma uit la Practice dar pare-se ca Ferrari e pe 1 si 2.... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd May 2025 - 05:26 PM |
|