![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ma intrebam eu cand o sa intample sa inceapa sa se confunde avatarurile.
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) pardon, Szi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Lasa ca ai fost pe-aproape (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Rozy mama, criminal ce povestesti tu acolo (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) . Eh, lasa ca te descurci tu cumva, nu-mi fac probleme (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Luati de serviti o cafeluta si un tiramisu din partea casei (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) : (IMG:http://i165.photobucket.com/albums/u49/loveisfree_31/feb09038.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Sylvia parca mi-ai citit gandurile, maine am zi de facut tiramisu.
Azi tin post si daca-l fac azi sigur nu ma pot abtine. Da virtual pot sa ma infig in bucata aia. Szi ce fain cu sala si eu musai trebe sa fac ceva, pana una alta ma dau cu rolele da' poate azi cand o duce Mr. Mon pe fiica-mea la tenis, ma tulesc si eu la aerobic. Am auzit ieri la radio o faza lol cica prima doamna a Americii s-a apucat ea sa dea cu sapaliga si asta de la radio facea "cu sandalele de la Prada a infipt sapaliga in pamant" si da-i si lupta. Si tot el "va dati seama ce varza e in tara aia", bine un pic exagerat da' mi s-a parut haioasa faza. Sa va mai zic ca intr-o vreme credeam ca America e asa un fel de neverland si acu' nu m-as duce in America nici in vizita pe bune, dupa atentate si dupa o gramada de povesti in care banii sunt pe primul loc, restul mai putin conteaza. Doctoreaso vezi ca la Metro e o revista Metro Chef cu niste pesti pe ea in care arata detalii cum se fac fileurile de peste, cum se curata fructele de mare si retete cu peste si fructe de mare. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Neata!
Dorm mergand si merg dormind, am o stare de oboseala... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) si e abia marti. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata! Ninge. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Ninge? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) La noi e frumos azi, asa frumos ca imi vine sa las tot si sa plec prin paduri fluierand. Dar de miercuri cica iar se strica vremea (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Aici cred ca sunt babele de Luxembourg. Noaptea trecuta a nins, acum ba iese soarele, ba ploua. Momentan ploua. Szi, imi pare bine ca ti-a placut. Sa-ti spun sincer, febra musculara nu se manifesta in prima zi de dupa razbel, asteapta pana maine...o sa descoperi ca exista muschi acolo unde nu te astepti. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar dupa o luna de sport o sa vezi ca te simti ca un fulg, usoara si sprintena. Si vei avea alt tonus. Achtung!...s-ar putea sa descoperi ca rezisti mult mai mult timp la (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) ...poate descoperi si niste pozitii noi, dupa cateva idei de la aerobic... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Bafta! Kalua dear, merci pentru ajutor. Am primit si un pm de la Kary, sa-i dea Dumnezeu sanatate si sa fie iubita de cine vrea ea, cum vrea ea, de cate ori vrea ea, ca mi-a fost de mare ajutor. Pupici cu drag pentru amandoua! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Gata! Am rezervat hotel in inima Parisului, sper sa aiba conditii de bun simt, cat sa ma odihnesc in liniste si sa nu-mi fie sila sa folosesc lenjeria si baia. In rest nu-mi pasa, oricum o sa crailesc toata ziua. E la 5 minute de plimbare lejera fata de Louvre si un picut mai mult fata de Notre-Dame. Mai ramane sa-mi fac rezervare la TGV. MoN, multumesc pentru info, din pacate n-am cum sa cumpar revista aceea prea curand. This post has been edited by dr_wise: Mar 24 2009, 11:45 AM |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aici e vreme ploioasa, a si picurat putin. Abia m-am trezit. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Am reusit dupa toata ziua de ieri si azi 2 ore sa descopar in sfarsit o comanda care functioneaza la ce tre sa fac la lucru. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Tot e bine, simt ca ajung undeva, chiar daca momentan nu imi fol la nimic ce am descoperit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) La noi la lucru e f curent ca sunt o gramada de geamuri si fiecare le deschide dupa cum i se nazare. Si aseara m-a durut capul, desi pe mine ma doare foarte foarte rar. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 01:57 AM |
|