IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

137 Pages V  « < 69 70 71 72 73 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXVI, Discutii diverse : Muzica, bautura, barfe, conversatie
scumpic
post Apr 3 2009, 05:01 PM
Post #701

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 2,663

Da mai, asa e, canadienii sint cei mai prietenosi, asa zice si sotul meu. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu inca nu am cum sa-i compar, stiu deocamdata doar cum sint oamenii pe aici. De cind intru in State de pe aeroport simt ca sint prietenosi si ma simt foarte bine, mi-au facut niste glume cind am venit ...si cei care controlau bagajele si cel de la viza, m-au inveselit pe loc.
Calmul asta de aici ma relaxeaza.
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Apr 3 2009, 05:15 PM
Post #702

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Am reparat, acum merge linkul.

QUOTE(Maàt @ Apr 3 2009, 05:49 PM) *
Iaca de aici.
Insa trebe sa cititi tot.

+Quote Post
kalua
post Apr 3 2009, 05:16 PM
Post #703

Musafir

Calmi americanii, dar incetisori de zici ca-s elvetieni! Eu una am crezut c-o sa ma enerveze politeturile lor, dar nici vorba, chiar mi-a placut chestia asta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Chiar saptamana asta am bruftuluit o americanca de la un liferant de-al nostru, mi-a trimis un e-mail luuung, mai frate, in care s-a scuzat si mi-a explicat de ce-a facut ce-a facut. Iar azi dimineata m-a sunat, eu, cam consternata ca-i doar noapte la ei, am intrebat-o cat ii ceasul si ea-mi zice ca 12 noaptea, ma suna de acasa, dar a tinut tare mult sa vorbeasca cu mine, sa se explice si verbal. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
De canadieni nu pot spune mare lucru ca n-am fost la locul faptei, dar am un baiet (o fi vreu om la 50 de ani (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) pe langa Vancouver, tot de la un furnizor, tare de treaba si chiar saritor, m-a ajutat cu niste chestii la care ar fi putut spune "nu" din start. In plus are si un stil foarte placut de-a scrie.

+Quote Post
Jo
post Apr 3 2009, 05:16 PM
Post #704

Musafir

Hai mai, chiar asa sa se fi suparat? Nu cred:(

+Quote Post
Diana.
post Apr 3 2009, 05:21 PM
Post #705

Fondator eLady.ro

Pai de-atunci nu a mai intrat.

+Quote Post
albinuza
post Apr 3 2009, 05:31 PM
Post #706

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Si pe mine m-ar mira sa se fi suparat de la asta! Ai avut tu si iesiri mai "violente" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Diana.
post Apr 3 2009, 05:33 PM
Post #707

Fondator eLady.ro

Imi pare rau, suncer, insa nu pot de fiecare data sa-mi explic in detaliu orice actiune.

+Quote Post
albinuza
post Apr 3 2009, 05:36 PM
Post #708

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Daca e asta, sigur o sa-i treaca si vine ea! Noi oasteptam cu bratele deschise! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
scumpic
post Apr 3 2009, 05:38 PM
Post #709

Incurabil

From: Bucuresti
Member No.: 2,663

Kalua, pai ei sint relaxati si la munca, stiu de la sora mea, ca fac numai ce tine de munca lor, nimic in plus si nu se agita sa termine repede ce au de facut, trebuie sa ai rabdare multa, nu poti sa-i bati la cap ca zic ca esti necivilizat. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
pescarush
post Apr 3 2009, 06:10 PM
Post #710

Musafir

depinde, scumpic. eu am vazut si canadieni nervosi la munca. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) si pe cuvant ca-ti vine sa (IMG:style_emoticons/default/valea.gif) ca din calea taifunului. asta, pana te obisnuiesti si stii cum sa-i iei. ca apoi, si daca mai vociferau, tot ajungeam la o intelegere. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
eu am asa o stare, cam ca vremea de afara. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) acum, ca am decis sa merg la scoala, a venit si o oferta de job. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) nu era un job grozav, de aceea am si decis sa nu-l iau, totusi. inr-un fel, trebuie sa recunosc ca mi-a crescut self-esteemul, ca macar am gasit ceva, chiar daca nu e my dream job, dar pe de alta parte, am asa un sentiment aiurea ca a trebuit sa-i refuz. stiu, la o adica, ei nu si-ar face probleme sa ma dea afara daca nu mai au nevoie de mine, dar asa sunt eu, mai proasta si in momentele astea, chiar emo, asa un pic. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

This post has been edited by pescarush: Apr 3 2009, 06:17 PM

+Quote Post

137 Pages V  « < 69 70 71 72 73 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 22nd May 2025 - 12:13 PM