IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

137 Pages V  « < 70 71 72 73 74 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXVI, Discutii diverse : Muzica, bautura, barfe, conversatie
angeldust
post Apr 3 2009, 06:25 PM
Post #711

Musafir

Si eu sper sa nu se fi suparat Teo (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mi-ar parea rau sa tot pierdem din fetele faine, ca multe nu au mai intrat defel si habar nu am de ce (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
scumpic
post Apr 3 2009, 06:26 PM
Post #712

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 2,663

Cam asa se intimpla, cind accepti o oferta vin altele dupa. Acuma, daca nu era cine stie ce, poate ca asa a trebuit sa fie.
Nu am inteles, tu ai o stare asa pentru ca i-ai refuzat pe ei? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Credeam ca pentru tine, ca aveai nevoie si de job, daca e pentru ei eu zic sa nu-ti faci probleme, ca gasesc repede pe altcineva.
Iar e urit afara?

This post has been edited by scumpic: Apr 3 2009, 06:27 PM

+Quote Post
pescarush
post Apr 3 2009, 06:29 PM
Post #713

Musafir

Scumpic, cred ca din ambele motive, asa un pic. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tocmai am aflat ca am dreptul la ajutor de somaj pana in martie 2010, deci nu stau rau.
Da, e urat, si ploua de azi noapte. Iar pe saptamana viitoare anunta iar frig. (IMG:style_emoticons/default/germare.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Apr 3 2009, 06:30 PM
Post #714

Musafir

Pesca, asa se intampla, de regula, apar mai multe oportunitati deodata.

Legat de Teo, eu zic ca n-ar trebui sa ne suparam, dat fiind ca ne stim de ceva vreme si mai trebuie sa ne respectam una alteia opiniile. Nu putem gandi la fel toate.

+Quote Post
kary_pink
post Apr 3 2009, 07:12 PM
Post #715

Musafir

Teo ce e drept era usor sensibila si cu putin timp inainte de faza cu topicul, spunea ca are fetita racita parca, plus chiar ea era ceva mai tacuta. Sper sa apara si sa stie ca noi o iubim (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Bia
post Apr 3 2009, 09:35 PM
Post #716

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Am amncat niste floricele si ma doare burta. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
Sunt ingrijorata ca domnul meu are telefonul inchis de ieri. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mi-e teama sa nu i se fi intamplat ceva rau. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Fanny
post Apr 3 2009, 09:42 PM
Post #717

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Pinky, (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) N-ai cum sa dai de el altfel decat pe mobil?

+Quote Post
Bia
post Apr 3 2009, 09:46 PM
Post #718

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Am dat un sms la o ruda de acolo. Inca nu am primit raspuns. El nu este in orasul lui de cateva zile! De-asta sunt si ingrijorata. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)

+Quote Post
albinuza
post Apr 3 2009, 09:51 PM
Post #719

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna seara!
sunt un pachet de nervi! M-am imbracat cu ce o sa ma imbrac maine si am constatat urmatoarele:
pantalonii imi sunt ficsi ficsi de unde rezulta ca m-am marit si nu imi dau seama cum pentru ca, kilogramele sunt aceleasi, au o pata pe piciorul drept, care nu se observa decat daca te uiti atent acolo, dar daca am vazut-o acum ma gandesc doar la ea, sunt grasa si odioasa, si muza nu face decat sa se amuze si nu pricepe de ce ma enervez (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) . In comcluzie imi vine sa-i sparg capul.
Aaa si a facut si baie stiind ca tre sa fac si eu sa ma spal pe cap si a consumat jumate din apa, si acum eu trebuie sa mai astept vreo ora sa se incalzeasca!
Da' in rest is bine.... (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Apr 3 2009, 09:52 PM
Post #720

Musafir

Pink nu'ti fa griji. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Poate are telefonul descarcat...

+Quote Post

137 Pages V  « < 70 71 72 73 74 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 22nd May 2025 - 08:59 AM