![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Aaaa, sia m uitat sa va spun ca bustiera pe care mi-am luat-o ma strange! Pentru ca pe eticheta scria M si ea este S! Si eu sunt inainte de.... bla bla si am niste ugere fenomenale! SI ma strange! Si ma enerveaza!!! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
Pink, ai rabdare, vorba lui Kary, poate are tel descarcat! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gagici, am o nelamurire. Cine-i Msn`u lu bill gates? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
www.msn.com robot de indexare inmotorul de cautare MSN. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aaaaa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Hai Albi, ca la tine nu-i asa de grav. Sa-mi vezi fundul meu la 80 de kg. Pink, ai dat de d-ul tau pan' la urma? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata! Eu sunt la munci (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Pink, sunt sigura ca nu s-a intamplat nimic, cred ca a ramas fara baterie.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu vreau azi sa merg si la sala (nu am mai ajuns de 2 sapt (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ) si sa fac si curatenie luna si bec sa intorc casa pe dos si sa spal si o tona de tzoale. Ahhh si sa mai imi si gatesc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Planuri mari, sunt curioasa cat realizez din ele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Pink, vezi cum reactionezi cand in sfarsit o sa reusesti sa dai de el. Ca eu la o faza asemanatoare am facut o criza de nervi f draguta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) care a condus la o despartire lunga si anevoioasa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am pus deja un program la masina si niste fasole la inmuiat, sa-i fac omului o iahnie.
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Szi, imi pare rau. Eu o sa fiu maine pe baricade.
Azi la matineu ne-a dat scularea o vecina sa ne luam hainele din spalatorie. Desi neplacut, a fost mai bine asa deoarece alti vecini voiau sa se apuce de o reparatie la un perete cu rufele nostre acolo. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) I-as fi sucit gatutul daca m-as fi trezit cu 2 ture de masina prafuite. Acum m-am mai calmat. Mi-a facut Cleo pofta de mufine, asa ca astept sa vad cat de comice o sa iasa "ciupercutele" mele. (IMG:style_emoticons/default/yes.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Offf, mi-ati adus aminte ca bagai si eu o masina inainte sa plec de acasa si uitat sa ii dau drumul (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Ei, asta e....o sa fiu cu o tura in urma. Si eu tot program de curatenie am azi si maine.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd May 2025 - 09:08 AM |
|