IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

137 Pages V  « < 73 74 75 76 77 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXVI, Discutii diverse : Muzica, bautura, barfe, conversatie
Bia
post Apr 4 2009, 02:01 PM
Post #741

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nu e bine deloc, domnul meu. O sa se rezolve dar trebuie sa avem rabdare. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Mai multe nu va pot spune pentru ca e o problema foarte personala.
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Apr 4 2009, 02:17 PM
Post #742

Musafir

Bine macar c-ai dat de el, Pink, si nu-ti faci 1001 ganduri ce i s-ar fi putut intampla. Macar stii o treaba clara. (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)

Noi impingem fuga la relaxat, vreau sa prind ora la care tot neamtul care se respecta mananca prajitura si bea cafea (eu o sa-i dau cu Earl Grey-ul), apoi sa facem o plimbare lunga prin Gradina Englezeasca, pana la cina.
V-am pupat!

+Quote Post
Cleo
post Apr 4 2009, 03:22 PM
Post #743

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

helou girlies,

pink numai bine prietenului tau

nici mie nu-mi place sa nu stiu unde-mi este omul dar avem o intelegere asa ca s-a rezolvat, la inceput a avut si el parte de cateva razmerite (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

un prieten de-al nostru ii face supriza sotiei de ziua ei in mai si-o duce cateva zile la Las Vegas si eu am inceput sa-i melitez azi dimineata cu ''tu di ce nu-mi faci surprize de-astea'' si el zice dupa cele 10 minute ale mele de ''criticat'' ca ''oooof am o surpriza in garaj'' ca astepta s-o scoata cand e soare, mi-a luat o bicicleta foarte faina. Avem si-un parc superb pe-aproape ori renumita pista de formula 1 care (de) anul asta nu mai gazduieste concursul (pe motive financiare desigur). Hai soare! Ne-am luat si role anul trecut si stau in cutie fix de-atunci (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

spor la treburi si eu trebuie sa m-apuc de ceva. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Bia
post Apr 4 2009, 03:37 PM
Post #744

make-up artist

From: Otopeni
Member No.: 819

Multumesc.

Am patit si eu ceva similar acum vreo 4-5 ani. Eram cu un tip, toate bune si frumoase pana cand colega mea de banca din liceu vine la scoala cu un superb inel de la iubitul ei. Eu, m-am dus imediat acasa si i-am facut tipului capul mare ca ce frumos se poarta iubitul prietenei si ce cadou frumos. Am vazut eu ca nu reactioneaza timp de cateva zile (era inainte de Valentine's Day) si m-am enervat si m-am dus sa-mi iau singura un inel dragut cu pietre stralucitoare chiar de V Day. Ajung acasa incantata de cadoul pe care mi l-am facut si ce credeti? El imi luase un inel similar. Sa-mi vina sa-mi rup capul in doua! (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif) El s-a suparat pentru ca i s-a parut ca am facut-o special ca sa-i arat eu lui si tot asa. Apoi s-a dus cu un amic sa mai cumpere ceva, ca sa nu fie fata nemultumita (ca fata plangea de oftica in camera alaturata si trebuia impacata (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) ): un iepure roz mare mare, aproape cat mine, si un cos imens de trandafiri albi. Oricum, seara mi-a spus: "Poate daca n-ai mai fi atat de grabita si orgolioasa ai avea sansa sa te si bucuri de cadouri si sa le si primesti frumos. Inelul era cumparat inca dinainte de revelion!". (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
M-am invatat minte sa nu mai scot ochii inainte ca evenimentul sa se intample. Bine, ii mai scot eu, dar mai rar, ooook? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
blekytza
post Apr 4 2009, 03:42 PM
Post #745

Incurabil

Group: Obsedat
From: Nice
Member No.: 5,113

Va salut pe fuga,
astazi am bagat menaj la grupa mare e totul luna si bec, inclusiv geamurile si perdelele; am fost la plimbare cu Bambi, fac ceva de mancare rapid si fug repede repejor la cosmetica, am programarea la 6 si un sfert si ultima masina de scos de la uscat.
deja ma simt obosita. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

Week end placut in continuare gagici!

+Quote Post
Cindy
post Apr 4 2009, 04:30 PM
Post #746

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

Pai vezi Pink, nu mai fi asa impulsiva! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Am gatit si eu azi...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am facut supa de ciuperci, super buna, aripioare de pui si inca ceva ciuperci (daca tot debutam la capitolul asta). Si ieri mi-am facut iar file de pangasius, care imi place muult. Trebuie sa ma laud si eu, ca eu sunt incepatoare la gatit. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Vedeti voi cum ma transform in miss Bubulina.
Curatenie in aproape toata casa am facut intr-o noapte de insomnie. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cine mai stergea ca mine usile si geamurile la 3-4 dimineata?! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

+Quote Post
rozy
post Apr 4 2009, 04:34 PM
Post #747

Musafir

Sweet (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
Tre sa-mi fac si eu planuri sa vad cum "atac" casa. Mi-a ramas un fel de lipici pe usi(de la tipla) si se ia al naibii de greu. Cred ca la geamurile de la balcon zic pas.

Azi- noapte am avut un carcel groznic la femurul stang. M-a durut pana dimineata, nu puteam sa stau decat cu piciorul intins. (IMG:style_emoticons/default/weep.gif)

+Quote Post
Cindy
post Apr 4 2009, 04:46 PM
Post #748

V.I.P.

From: the Moon
Member No.: 180

Angel, hai ca te-am ghicit eu! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si inca foarte bine as zice, 0.8 din 1. Si nici nu m-am straduit prea tare. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

"You are extremely high in accuracy - what are you two, twins? Your guesses were the most accurate of anyone (because you are the first to guess angeldust)." Tare ultima fraza, am fost cea mai acurata, concurand cu mine insami! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Schimband subiectul, ce fel de abonament ai la sala? As vrea sa ma apuc si eu, desi nu prea am timp la dispozitie...De 2-3 ori/ saptamana.

+Quote Post
angeldust
post Apr 4 2009, 05:32 PM
Post #749

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Tare sweet (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Deci nu am o imagine de sine distorsionata daca ti-a fost usor sa ma ghicesti (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Eu am sala gratis de la firma unde lucrez. Adica nu chiar gratis, 8 sedinte pe luna gratis, dar mie imi sunt suficiente. Luna trecuta am ajuns doar de 6 ori (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Eu cred ca de 2 ori pe sapt e cel mai indicat. Mai des nu ajungi mai putin nu are sens. Parerea mea.

+Quote Post
Fanny
post Apr 4 2009, 06:16 PM
Post #750

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) yellow!
Am tras azi o plimbare prin parc si m-am vazut si cu Sara lui Rox, care se face din ce in ce mai dulce. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

137 Pages V  « < 73 74 75 76 77 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 22nd May 2025 - 07:38 AM