IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

137 Pages V  « < 74 75 76 77 78 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXVI, Discutii diverse : Muzica, bautura, barfe, conversatie
Roxana_
post Apr 4 2009, 06:53 PM
Post #751

Musafir

Mie imi vine sa nu mai intru in casa cu vremea asta superba. Am stat 3 ore cu picea afara si la un moment dat, desi imi promisesem ca n-o voi face in public, a trebuit s-o alaptez, ca incepuse se planga bine.
Go to the top of the page

+Quote Post
rozy
post Apr 4 2009, 07:28 PM
Post #752

Musafir

Fetele,mi-am luat aluat de foietaj si nu stiu ce sa fac cu el. Am gasit o reteta,in care se face o umplutura cu telemea. Dar daca doar presar telemea rasa intre foi,iese ceva? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Fanny
post Apr 4 2009, 07:46 PM
Post #753

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

pateuri cu branza, cu cascaval, ciiperci sau sunca (dupa preferinta) sau carnaciori in halat.
(IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/pateuri.jpg) (IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/carnacioriinfoietaj.jpg)

+Quote Post
rozy
post Apr 4 2009, 07:50 PM
Post #754

Musafir

Dap,eu am telemea, ideea e daca pot doar sa trantesc branza rasa acolo si gata? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sau tre sa dau cu ulei,ou ceva?
Vai ce foame mi se facu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Fanny
post Apr 4 2009, 08:02 PM
Post #755

Moderator Global

Au suficienta grasime ele, ca sa nu mai tb ulei. Totusi nu uita sa pui in tava hartie de copt inainte sa le asezi. Binenteles, poti sa le ungi dupa ce le-ai impachetat cu ou batut, daca te plictisesti. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Eu nu obisnuiesc. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
rozy
post Apr 4 2009, 08:05 PM
Post #756

Musafir

Ieee, ce simplu e (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
happyCat
post Apr 4 2009, 09:30 PM
Post #757

Musafir

Buna Seara!

Raportez una bucata happycat obosita rupta. Ne-am trezit azi dimineata, ne-am dus la magazin si am cumparat parchet laminat pentru bucatarie si l-am pus eu si cu al meu, am terminat de vreo ora si nu mai vreau sa misc un deget. Ma dor salele, pot sa fie pe jos bancnote de 100 de dolari ca nu ma aplec sa le iau! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Angel, ce bine ca aveti 8 sedinde de fitness gratuite, si mie mi se pare suficient. Trebuie sa fie angajatii in forma, dom'le!

+Quote Post
Jo
post Apr 4 2009, 09:55 PM
Post #758

Musafir

Happy, si eu ca tine, cu salele. Dar la mine dor de febra musculara. Inclusiv bucile (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Am facut ieri ceva bicicleta (stationara, evident) si plyometrics (e un tip de exercitii care se bazeaza in mare pe sarituri, dar e FOARTE solicitant, ca mie mi-a ajuns pulsul la 200 dupa vreo 10 minute) si azi nu ma puteam da jos din pat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dar, cum sunt mai sadica, am facut si azi toate cele, ca eu consider ca cel mai bun remediu pentru febra musculara e more excercise! Iaca, ca tot nu gasesc pe nimeni sa ma duc la sala, las` ca fac eu acasa. Azi mi-am tras un Gym Ball care-i asa misto ca-mi vine sa fac exercitii acu cu el (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Da` mi-am promis ca ma culc devreme de acum, ca sa ma trezesc devreme (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Maine e ziua lu` Mr., i-am luat cadou 2 seturi de gantere, ca asta-si dorea el, si eu iau cadouri practice de obicei. Adica.. intreb "auzi, tu ce vrei cadou?", decat sa iau ceva care sa nu-i placa sau care sa nu foloseasca.

+Quote Post
lotte
post Apr 4 2009, 10:11 PM
Post #759

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Eu am mers cu bicicleta in oras, m-am dat vreo 2 ore, si am cazut. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Nu m-am lovit, ca am cazut cu in mana, dar am cazut pe partea exterioara, si as fi putut fi accidentata de masina.
Am fost salvata de fundul meu, ca soferul din spate a incetinit sa imi admire fundul, si a putut frana cand am cazut. Altfel, doamne-fereste, ce mi s-ar fi intamplat.Mi s-a facut frica si nu m-am mai dat cu bicicleta dupa. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
Fanny
post Apr 4 2009, 10:54 PM
Post #760

Moderator Global

Bine ca n-ai patit nimic! Eu n-am curajul sa merg in Bucuresti cu bicicleta. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post

137 Pages V  « < 74 75 76 77 78 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 22nd May 2025 - 03:39 AM