![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/mssboocoffee.jpg)
Neata! It's coffee time! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata. F draguta poza!
Lotte, ai mare grija. Eu zic sa te incumeti prin parcuri, nu in trafic. Bine ca n-ai patit nimic. Fug sa-mi pun ordine in sifonier. Happy, abia astept sa vad poze cu noua bucatarie! V-am pupat si-o zi faina! |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
De aia prefer eu bicicleta stationara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cu cea normala n-am curajul in Bucuresti.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Neata!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Neata!M-am trezit cu o mare durere de cap! Nu, nu am baut aseara, asa ca nu stiu motivul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ieri la targ a fost tare bine! Au fost si momente in care m.am plictisit pentru ca erau 4 corturi mari si late! Acum imi beau cafeau, revin sa va zic mai detaliat O duminica placute fetele (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Buna dimineata!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Am plecat in vizita la ai mei, in weekend, si am luat si bicicleta cu mine.Deci, e vorba de Galati.Primarul a interzis bicicletele pe faleza, in parcuri, pe trotuar.Asa ca am mers pe strada.
In Bucuresti merg cu bicicleta pe pista de biciclisti si pe trotuar. Va urez o duminica placuta! |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Wow, lotte, ce curajoasa esti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eu trebuie sa prestez la lucrarea de licenta azi si am un chef teribil. Parca as face orice altceva...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
'Neata
Lotte bine ca nu s-a intamplat nimic. Ai grija pe unde te plimbi ca in Bucuresti mie mi se pare o adevarata aventura traficul infernal "care este" sa citez un personaj colorat tot de pe la voi. E asa fain sa te plimbi cu bicicleta. Am cazut si eu o data asa eram prin liceu in vacanta la Miercurea Ciuc, da' m-a claxonat soferul din spatele meu si m-am dezechilibrat si am cazut, a oprit f. aproape de mine. Tare m-am speriat, ca n-am mai avut glas sa-i zic aluia vre-o doua. Spor la treaba, Jo. Eu m-am trezit la 11 asa ca la mine inca e dimineata. Ne tulim si noi la o plimbare prin padure. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Diana am crezut ca ai schimbat coafezul. Oooooofff las ca gasesti tu o solutie la freza asta. Hai ca Craiova nu-i departe de Pitesti, il poti incerca si pe celebrul Costel daca vrei, mie mi s-a parut cel mai meserias de pana acum si crede-ma ca in Brasov am incercat multe, multe coafeze si nici una nu m-a tuns asa bine ca el. I-am explicat cam ce freza vreau si mi-a zis ca n-o sa iasa din prima freza respectiva din cauza lungimii parului, dar in cateva etape o sa ajung la freza la care tot visez si nu reusesc sa o am, care freza nu-i complicata deloc, doar ca nus ce-i in capul coafezilor marea lor majoritate, te tund cum vor ei, nu cum vrei tu. This post has been edited by Master of Norules: Apr 5 2009, 01:24 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mai, nu ma mai tund. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) That`s all folks!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st May 2025 - 11:49 PM |
|