IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

137 Pages V  « < 7 8 9 10 11 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXVI, Discutii diverse : Muzica, bautura, barfe, conversatie
ToothFairy
post Mar 24 2009, 11:49 AM
Post #81

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

QUOTE(Teocris @ Mar 23 2009, 08:42 AM) *
Buna dimineata!
La noi a nins de dimineata (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Nu se mai lasa dusa iarna asta odata (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Ieri am fost la iarba verde (adica stuf uscat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) si m-a prins soarele pe nas. Am un nas rosuuu!

Serios??? la mine n-a nins...si suntem amandoua in Sibiu... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Doamne...

ce de s-au schimbat p-aci de cand n`am mai intrat...momentan sunt dezorientata, da` o sa ma adaptez ...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Szimcsi
post Mar 24 2009, 11:51 AM
Post #82

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Doctore, cred ca ai dreptate, ca simt cu fiecare ora care trece ca sunt din ce in ce mai intepenita (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Mi-e somn de mor, vremea s-a stricat, e vant si frig, vreau in pat (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Mar 24 2009, 11:56 AM
Post #83

Musafir

Ia o aspirina! Sincer, eu nu obisnuiesc, prefer durerea, dar am inteles ca aspirina iti calmeaza durerea. Nu-ti pot explica cum actioneaza, mi-a povestit fiu-meu ceva cu acidul lactic din muschi, alea, alea, dar n-am retinut.

+Quote Post
albinuza
post Mar 24 2009, 12:00 PM
Post #84

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Asta vroiam si eu sa-ti spun Sz! Ai rabdare pana maine, ca o sa vezi atunci. Si da, si eu stiam ca aspirina calmeaza.

Aici e din cein ce mainaspa. Marocanii nu mai vine de luni, italienii de la 1, si noi asteptam sa ne zica si noua cate ceva (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Aaa si e furtuna si cade curentul de 5 ori pe min. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Mar 24 2009, 12:02 PM
Post #85

Membru de Onoare

From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

neata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
si la mine ninge, cu caiete de sarcini. v-am pupat, ma bag la plug.

+Quote Post
sylvia_31
post Mar 24 2009, 12:06 PM
Post #86

Incurabil

Member No.: 868

Hei, ce veste buna mi-ai dat, Chinte, inseamna c-au reinceput licitatiile .
Poate asa incepe sa se mai urneasca treaba si la noi. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Mar 24 2009, 12:19 PM
Post #87

Musafir

Buna ziua (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Doctore ma bucur ca ti-am putut fi de ajutor. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Szi' (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) sa dea Domnul sa nu ai dureri dar asa preventiv iti recomand si eu o aspirina si multa multa lamaie. La mine a fost grav, doua zile abia ma puteam misca si de la febra musculara facusem si temperatura de'mi spusesem ca nu o sa mai fac efort neam. Dar am uitat apoi si am continuat...

Albi tin pumnii stransi sa fie totusi bine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Cerul este gri, presimt ploi la orizont dar mie nu'mi pasa. Ma simt plina de viata! Iar faptul ca primavara este in prag si gandul ca in curand apare vara ma binedispune...

+Quote Post
kalua
post Mar 24 2009, 12:46 PM
Post #88

Musafir

kary, primavara s-a oprit in pragul tau (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si la usa mea nu mai vrea sa vina, pare-mi-se. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Pana si fiica-mea, care stiti si voi cum sunt copiii, se bucura de orice fulg de zapada, a-nceput sa bombane azi dimineata vazand zapada.
Ca sa nu mai spun ca-s satula ca de mere acre de ciubote, geaca de iarna, palton, ca tot in ele sunt. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

Doftoreaso, tie nu ti-e frig numa in geaca aia de piele? Te tragi cu TGV-ul, ai? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Albi, pai sa va spuna macar odata, sa-ti planifici si tu timpul ala mort.

Mi-i foame!

+Quote Post
Szimcsi
post Mar 24 2009, 12:48 PM
Post #89

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Kary, nu ma speria (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Mar 24 2009, 12:52 PM
Post #90

Musafir

Kalua stii cum vad eu iarna asta: mult a fost putin a ramas. Asa ca prefer sa ma gandesc deja la vara (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Szi eu nu te sperii, ca nah depinde de la persoana la persoana si cat este obisnuit organismul cu efort. Eu prima oara, dupa 50 minute aerobic am bolit doua zile de durere. Dar nu'mi spusese nimeni sa iau aspirina sau sa beau suc de lamaie... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post

137 Pages V  « < 7 8 9 10 11 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 11:49 AM